En je bent niet de enige al ruim een miljoen trainers in zowel, binnen, als, buitenland vertrouwen, op de service van beter c direct check, daarom snel, het volledig vernieuwde trading platform van beter c direct met verderop in deze video nog een, speciale kennismakingsactie, voor jou en dat. Ziet er dan zo uit de koper, pagina bevonden met daarop het splinternieuwe, aantal, cryptos maar, liefst 31 op dit moment die. Je dus direct me beter c direct kunt, gaan aanschaffen een, flinke lijst en met name flink langer dan dat die hiervoor. Was we zijn dus wel een, aantal, zaken, veranderd, allereerst, als, je al een, account hebt gehad, bij, beter c direct kun, je daar gebruik van blijven maken maar daarnaast hebben, we nu dus om splinternieuwe platform waarop, we ook het, complete beheer van de club, doos uit handen Nemen dat ziet er, als volgt uit, als, je wilt gaan inloggen bij ons krijg, je de keuze uit het nieuwe platform of het klassieke platform, het oude, vertrouwde platform, als, je er voor kiest, om bij, het nieuwe platform, om aan de slag te gaan, moet, je. Let op daar wel een nieuw account. Aanmaken het is een. Volledig op zichzelf staan platform, vergeet dat, dus, niet, je kunt daar niet inloggen met de gegevens, voor beter c direct klassiek maar, als, je daar eenmaal aan de slag bent is het wel een, ontzettend prettige omgeving, je hebt hier bijvoorbeeld zoals ik al iin de verschillende cryptos Die je direct kunt aankopen of verkopen en je hebt dus met n klik in muisklik in een, oogopslag een, volledig, beeld van jouw portfolio dit is overigens en beginstadium als, je gebruik maakt van de speciale vouchercode dat is de kolen video dan krijg, je van ons 10 Euro helemaal gratis om gewoon, lekker te gaan, proberen, op, het nieuwe, hans platform van peter c direct neem, dus zeker, even een kijkje maak een, apart account, aan vul daar de vouchercode, video in en dan kun, je direct met, die 10 euro aan de slag om te Kijken hoe dat dat, jou gaat bevallen in klein, duimpje nog in bijvoorbeeld, the portfolio pagina, je kunt bij, het nieuwe, peter c direct geen, cryptos voor sturen of er uitgehaald, dat kan alleen in euros en dat, zorgt natuurlijk voor de ultieme veiligheid, je koppelt namelijk jouw eigen Bankrekening aan, je beter c direct account dan kun, je vanaf daar betalen en daar naar toe laten uitkeren maar het is dus niet.

Mogelijk omdat met crypto te gaan doen kan dus ook geen kwaad ook verdwijnen uit jouw account of wat dan ook dat, doe, je dus allemaal door, middel van euro set investeren ga daarom naar jouw portfolio, pagina daar kun, je heel, gemakkelijk bij storten of opnemen in uw. Huis direct naar de gekoppelde bankrekening die dus echt hoort bij, je eigen account wonnen daar hoog snijden om over te gaan naar de orde van de dag zoals het natuurlijk iedere zaterdag gaat eerst een, blik, op, kooi market cap, punt com, wat hebben, we de afgelopen week Allemaal zien gebeuren voor in ieder geval de tien, grootste crypto, ze, maar, ook voor de hele market cap en het 23 biljoen 412 procent daarvan is te danken aan dit, koor 212 procent maar liefst en in theorie, je mocht wel een, flinke, groei, afgelopen, periode, zagen van Daarnet wat onder imperium, heeft, dus een, aardige, inhaalslag weten te maken en dat is ook precies wat, het beeld hieronder laat zien. We beginnen bij nummer een, bitcoin afgelopen zeven dagen 279 procent of bijna afgelopen 24 uur een, kleine, midden van een, komma 38 hem zitten echt tegen de hele tijd en rondom die 50.000 dollar te handelen voor, je theorie, je ziet het er met name hier, natuurlijk op Die zeven dagen en stukken beter uit dan bitcoin ruim 21 procent erbij ook hiervoor geldt overigens na al wat, goede geweld dat er de afgelopen, 24 uur klein beetje afkoelen 131 procent in de min en hiervoor niet tegen de 50.

000 dollar maar tegen een, andere, belangrijke, psychologische, Grenzen dit geval voor ik, terium richting de 4.000 dollar maar liefst waar dat, we nu dus handelen cadeau is iets terug gezakt ook onder die drie bonnen dat is met, name de afgelopen, 24 uur gebeurt 32 procent in de min nadat. We juist de afgelopen zeven dagen 36 procent in de plus hebben weten te noteren bonesco in ook weer boven, een, belangrijke, psychologische, genus net boven die 500 dollar en dat. Komt dus met de groei die die ook de afgelopen 24 uur 17 nog even laten zien maar met name de afgelopen week, zon 3 en een, half procent in de plus, terror, een, dollar, niet, interessant, voor de rest, natuurlijk, ik, zou, pi, dan weer wel want die. Groeit bijna 11 over de afgelopen zeven dagen daarvoor geldt ook dat, nu heel, eventjes de rem. Erop is even op. Adem komen en daarna mogelijk weer verder maar dat in ieder geval niet aan de orde is the red bull op mijn solana, nog steeds op nummer 7. In koor market cap 53 de geheime bij over de afgelopen zeven dagen 2 nog in de plus afgelopen 24 uur en noteert daarom ruim 110 bollen hoger dan 30 dagen eerder nu betaal, je honderdtweenveertig donner en een beetje per exemplaar deutsch koning die doet het met. Een 30 dollars en tegenlijk ook niet heel, slecht bijna 8 procent erbij over de afgelopen zeven dagen 16 de afgelopen 24 uur en daarmee haalt ie op de korte termijn in ieder geval de groei van polkadot in die over ze gewoon lekker ruim boven de 30 dollar.

Handelt op 33 dollar en herfst cent afgelopen 24 uur is daar een, 84 nee, sorry, 084, procent, eigenlijk, ook, wel, belangrijk, verschil maar de afgelopen, zeven dagen en pijn weg weg procent maar het is ook weer een, flinke groeispurt en zichzelf van haar, beste kant zien en Op 10 ja, een, beetje saai, we gaan afsluiten met een, stable koning, dus gewoon, us the sea, op een dollar, dat, het snelle, overzicht, op, cormark, camper gaan, natuurlijk direct over de naar tweeling viel, punt, komt waar. We do my graf vier keer, even op naar aanslaan het beginnen voor iedere in ieder geval op de week candles zo ook voor bitcoin uitgedrukt in de dollar data afkomstig van bits, temp in dit, geval dan zie, je dat, we hier de afgelopen week, wil een, prettig Exemplaar achter de rug, hebben plus 29 10 aardig bereikt daarbij het laagtepunt lag, op, een, ruime 46 en een, half duizend dollar wat de hoogtepunt, 50 dollar boven de 51.000, zelfs dus weer een, aardig beweeglijker week, achter de rug, maar weer, gewoon, wel gewoon in tegenstelling, tot De vorige week waar dat, we net in procent in de min moesten noteren aan het einde van dat, exemplaar nu ziet het er beter uit. En als we gaan inzoomen op de vier uur candles, zie, je ook een, beetje hoe dat dat komt, we hebben natuurlijk hier. In de eerste instantie deze druk en de lijn weten te doorbreken en wissel boven te komen dat was het signaal voor de markt, om een, lekker door, te gaan dat de boeren sentiment en in n ruk door.

Te knallen naar die 50.000 dollar dat, het daarom moeilijk zou worden andere wel verwachten, worden, hier, natuurlijk, een klein, beetje teruggefloten met, die, je deze kinderen die hem helemaal gaat terug testen op toeval hier bij 21 en een lijn die naar, licht, op de vier uur candles En vanaf daar aan wie, je die, bodem op die ruim 49.000 weten aan te houden wat, eerder, ook hier al een. Belangrijk niveautje was nadat. We dat hoogtepunt alle aangetikt soortgelijke beweging die hier zien dat is natuurlijk hopen dat. We niet de soortgelijke beweging die daarop volgt gaan voortzetten en dat doen we dan ook niet, want vanuit. Daar is het in een, klap door. Omhoog net in deze, candle gister is dat. Geweest dus zelfs het overstijgen van die 51.000 dollar voor korte duur want daar blijkt de druk naar beneden toch nog iets te hoog dan gaan. We hier een, aantal, testen, uitvoeren, eerste, nou, eigenlijk heel, goed, te gaan of naar tweede want die, hebben, natuurlijk, ook, een, haar, getikt op die 50.000 hoe, kan alle door, weet uiteindelijk, precies, naar boven de closen vertrekpunt die volgende candle, vanaf daar ook daar zoeken. We nog even dat ze poort niveau richting die 49.000 op maar weet mmmm lekker in het groen te op dit moment zijn. We met een, soorten, derde poging bezig dat. We nu iets onder zit in die: 50.000 dollar lijn maar, je ziet hier hoe dat, zoiets, zich verder, kan gaan ontwikkelen dit geval zie, je wel een, grote, om ik, aan de overkant die druk, naar beneden die heeft nu in ieder geval nog de overhand maar blijft Is echt een heel, spannend, gevecht, rondom de 50.

000 dollar maar dat, we op dit moment esmee speak gewoon om live mee, bezig zijn, we hopen natuurlijk, daar, bovenuit te kunnen, kopen dan dat, zelfde scenario, als de vorige, keer een, tijd, geleden, dat, dat, lukte te gaan, inzetten Dat betekent richting de 57.000 door in een week, nadat hier de support, uiteindelijk echt bepaald zou zijn politionele waar dat. We natuurlijk op hopen, we moeten er overigens natuurlijk ook nog eventjes, naar kijken, wat, er, zou, gaan gebeuren, als we dat niet redden het is nu weliswaar, rood, ook, al ziet, het, er, voor de rest. Prima uit maar waar mooi hoe die rekening mee, gehouden nou misschien opnieuw het s, hier voelen in die, 49 duizend dollar dat, hij, zich, hier, nog, een, keer, moet, gaan, bewijzen, als dat, niet gaat, lukken, slechtste, geval, hier de groei is heel. Snel gegaan kan ook die daling weer heel, snel gaan dat, we opnieuw moeten gaan kijken op deze lijnen hebben het over zon 47 en een, half duizend dollar die zich, mogelijk, opnieuw, als een support, kan gaan opwerpen want iets daaronder rondom die 46.820 in ieder geval een. Hele stevige waar dat, we hopelijk niet nog verder honden gaan zakken zo ziet, het eruit, voor, bidt, koningen, vandaag, nog, een, aantal, andere, cryptos, voor, je dat is natuurlijk ook wel, voor, hier zitten de tweede, imperium ook uitgedrukt in amerikaanse dollar kennis op een week en ook. Daarvoor dat data van bit stem en daar zien. We echt een prachtige week na mijn plus 217 10 en in dat in drommen groeien geweld een, aantal, belangrijke, mijlpalen, weten te halen een, belangrijke, niveaus, ook, weer, mee te boven, uit de toren hoe ziet, dat eruit, als.

Even gaan kijken naar de vier uur candles nou wij hebben jullie hele lange, ouderwetse, trendlijn, natuurlijk, voor, je theorien maar dat, het altijd sinds, eind, 2001, 19 alom gaat, om daarboven te blijven daar waren, we hier natuurlijk weer echt een, periode, zelfs, onder, gedrukt. Dat was eerder of vorige maand en daardoor kwamen hier een, beetje een, kanaal terecht en uiteindelijk in deze driehoeks beweging en daar gebeurt dan eigenlijk alles volgens het boekje. We weten aan de bovenkant van die driehoeks beweging uit te gaan bereken vrij vroeg in de driehoek zelfs al maar dat is niet. Erg, als, ik test maar slaagde dat, doet hij ook met testen de manier en ja. Dan is de beheren of in dit geval om de boel, eigenlijk los we gaan door omhoog klappen en een keer door, het hele koersdoel dat, hij, hoort bij de opening van die driehoek bij de positieve uitbraak dat spelen. We ook in een keer uit en dat zorgt er inderdaad voor. We dat we eerder ophoopt in de heer. Der het idee is dat. We dat kruispunt hier van deze, lijn belangrijke, lijn 3650 dollar en deze inmiddels weer support maar toen een resistance, lijn te gaan over brug en te gaan over bluffen en dat lukte je die test, slaagt, je ondertussen, ook, nog, een ja, dan weet de markt, het zeker. We kunnen gewoon gaan door, kan alle, naar die 4.000 dollar nou is dat. Wel heel, erg, ambitieus, staan worden, we dus ook, even teruggedrukt dan moet hier wel wat er verkocht en daardoor zakken.

We terug maar wel naar, om nog steeds, prima nieuwe helemaal achterin die 38 honderd dollar en dat is maar dat, op dit moment een, beetje lijken te gaan, stabiliseren, maar, ongeluk dus dat, we nog even opnieuw getest moeten gaan die moet dit niveau de gaan. We net onder die 3800 handelen en ieder geval, en wit, deze belangrijke kruising deze belangrijke treden weten te winnen en daar lijkt. U hier nu de volgende bovenop te gaan, zetten, voor, je theorie; u ziet het er dus echt prachtig uit ontwikkelingen gaan; we ontzettend hard met; name te, danken aan de positieve, uitwerking van deze, formatie hier zon zelfde, soort, beweging, niet zo, groot, maar, ook, hartstikke, mooi, vind, Je om ook gewoon met een, goed, gevoel van huis te mogen schrijven is die. Voorraden oftewel cardano met balans kijken, we nu de data candles ingesteld op een week en daar zien. We dat we een konijn pluche van een, kom 91 noteren dat heeft alles te maken met, je mee ministers die, we hier richting die drie dollar tegenkomen en we ons best op gedaan maar, het blijkt nog niet zo n twee, drie geregeld, om daar, echt uit de Mogen gekomen, je ziet hier die lijn hoe dat, hij, zich, manifesteert eigenlijk, als een wies is dat. Ze, je proberen wat, antara worden teruggedrukt dan gaan. We naar hier de steun bevestigd hebben op die twee en een, halve dollar ineenklappen nieuwe poging doen maar wederom wordt die daar afgeschoten, oh weer, langzaam, aan, terug, zakken, nu weten, we geluk er tussen poort iets, hoger te vinden richting de 275 en vanuit de daar kunnen.

We dan ook opnieuw gaan vertrekken, even lijkt het te lukken, we komen hier bovenuit tonen zelfs richting die 3 bollen 16 maart de volgende candles in je al dat de richting, wat minder zeker moord, hebben een, hoog bereik en de bovenkant, ook aan de onderkant en uiteindelijk Weinig echt weten klaar te spelen en dan volgende waar dat. We dus vandaag mee bezig zijn die kleur dan helaas meer rood daarom zakken, we op dit moment in ieder. Geval weer net onder die vervelende lijn, we zijn er hier dus nog niet helemaal hard maar in ieder geval een, aantal weken met name de afgelopen weken die zeer, positief zijn dan staat hier natuurlijk nog, het een en ander te gebeuren, dus, wie, weet, hoe dat, dit Zich verder gaat ontwikkelen maar, we zijn er nog niet klaar mee wat betreft de cryptos want ook in juni slaap heb ik nog voor, je uitgedrukt in de amerikaanse dollar kijken. We ook even op by mens en dan zie, je hier op week, niveau dat. We de turbulente periode achter mijn rug, hebben maar deze week, plus 832 procent noteren het was nog veel mooier en dat, ga je met name, goed zien de vier naar de vier uur candles, gaan kijken dan zie, je dat, er, een wilde, heel geks is gebeurd dat En ik het doorknallen naar de 33 dollar 66 maar uiteindelijk op de 29 dollar voor nu in ieder, geval uitkomen, hoog, bereik, gehad, enorme, linken, naar, boven, kan druk, naar, beneden, heeft, dus, overduidelijk op dit moment de overhand daardoor na ik doe hier op korte termijn in Ieder geval rond niet 31 dollar, 50 toch wel, een, beetje, een, business, tegen, te gaan, komen dit is wat, daar is gebeurd, nog eentje die een, zeer, exotische, beweging, heeft, laten, zien solana, ook in de amerikaanse dollar.

We kijken naar het handels gebeuren op een by mens ook in dit geval best week, sinds tijden natuurlijk niet gek want het percentage. Noteren 501 86 procent tot zover daarom is de een, twee drie vier vijf zes zeven. En de week, op rij de dat. We echt met behoorlijke percentages in de plus weten te closen want hier, zaten, nog op zon 26 dollar deze week handelen, we rondom die 35 dat de bedoel ik de eerste week van augustus, maar inmiddels het; u dus, op bijna 100 45 honderd dollar grens, hier, zie, Je genoteerd natuurlijk een heel, gedenkwaardige mijlpaal, als je die als, koning weten te overbruggen om dat is daar gelukt en hoe de recentere beweging daarboven eruit ziet nou, als volgt dat, gaat zo dan worden. We hier rondom hier 126 127 weer wat teruggedrukt nieuwe support weet winter binnen 107 toch een, aardig bereikt met nele toen weer en vanuit daar is de weg omhoog gewoon meer in te zetten totdat. U hier tegen de volgende aanlopen en ook daarvoor geldt niet gek want dan hebben het over 150 dollar maar liefst, even de goede huid lijkt maar niet heel, ver onder, zijn, 140 dollar lijkt, zich, gewoon, weer een, mooie support aan te dienen en mogelijk dus dat er Van het daarom in de verdere groei kunnen gaan de inzetten, we gaan de crypto voor nu verlaten ik heb nog een, viertal, andere, belangrijke, exemplaar, voor bijvoorbeeld die de die x, waarde, us dollar knnen sie index tweede hele slechte week, op rij min nul komma 61.

Vorige week was het minder kom met 83 en daarmee zakken wij weer helemaal terug naar dat niveau van 92 de betekent dus de sterkte van de amerikaanse domme op het wereldtoneel voor de tweede week op rij afneemt nou ik, toch, wel, aardig maar niveau want daar onder Gaan we veel vervelender zonnen in wat we misschien weer moeilijk er uit gaan komen en ja, dat gaat, goud, natuurlijk, maximaal, aangrijpen, om verdere, groei te realiseren, plus nul komma 57 klooster mei 1827 een dollar dus dat, gaat, echt, wel, hartstikke, goed, komen, wij weer in de Buurt van het bereik van uw resistance, hier rond op die 1830 dus ook niet onder closen wat, hier eerder al een. Vervelend gebiedje is geweest maar mogelijk, als er nog zon week in zit dat we daar weer boven uit kunnen komen en weer op weg naar nieuwe hoogtepunten nadat, we hier toch eindelijk weer met een, vrij zeker groei in meel zal zeggen, af, aan, het bewegen, zijn van Dit vervelende gebied 1750 dommer tot aan de 1675 dollar me dat, je zomer is in vast kan komen te zitten dat is als. De vorige keren maar wil graag boven en uitgaat toren nou die beweging is in ieder geval nog steeds gaande dat, zelfde, geldt hier voor onze eigen aex wederom, hun record wow cool, oh ze, weer, op, recordhoogte, 789, punt 55 punten wat. We eerder al besproken, volgens verschillende vooraanstaande econoom en ja, die acht, honderd punten die gaat er gewoon komen en daarvoor liggen we nog steeds op beroerte want het, is de zoveelste week, op rij uitzondering daargelaten dat.

We op nieuwe hoogtepunt daadwerkelijk weten te close en die, beweging richting die magische 800 puntengrens gewoon doorzetten down jointje index is echter nog niet te zo spannend want daarom gewoon een minnentje van 04 en 20 te pakken daar lopen. We wel een beetje tegen een, plafond manier rondom die 35.500 punten en dat zorgt ervoor dat. We deze week, afsluiten met 35369 punten dus het ziet er bij onze eigen index in ieder geval wat, florisant, er, uit op dit moment. Dat was jouw, weekoverzicht met, daar een, tot de zeer belangrijke update, wat betreft het splinternieuwe hol platform van btc direct en vergeten die het daarvoor had ik nog wat, toch hoor, je namelijk de foute code, video misschien account gaat de aanmaken. Wat nodig is bij: je nieuwe peterselie denk dat soort, los van het oude peterselie venkel betreft inlog, like dan een foutje code, video dan krijgen van ons, 10 euro en mag gratis dan kun, je direct mee gaan treden in het splinternieuwe platform met een van de 31.

https://www.youtube.com/watch?v=yC_Qoi1iLU8