Titel live vijfentwintig honderd euro in feet in investeren en dat was aflevering. 20 van krip dat deze week, vier themas namelijk heel, hard geraakt in mij door de crash van bitcoin en ik had aangegeven dat ik in viert geen geloof voor de lange, termijn en dat komt niet heel, erg, vaak, voor, wat, ik gebruik balkons, 9 van de 10. Keer voor haar swing, treedt nu, ik, besloot te investeren in free trade and lead at dus. Ook zien en de chart is een euros. Omdat ik op commerce, kocht op de euro charge en dat maakt het allemaal wat, overzichtelijker alles moet ik, constant wisselkoersen toepas en dan op geeft men kan je het niet meer volgen ik kocht in op, nulpunt 061 en vandaag, 68 dagen later zaten top nulpunt 127 dan Heb, je dus over de stijging van 107 en als een, ook gelijk, eventjes, kijken, naar, maar coin purse, wallet, betreft 4 chain zie, je dat, ik, 23, 1849 4t bezit met een, totale, waarde van 5406, 60 euro ik heb, dus op dit moment nog, niks, verkocht, even Een investering is dus verdubbeld maar ik zal binnenkort bel wat gaan verkopen niet mijn ene positie natuurlijk wat ik blijven behouden voor de lange, termijn maar in die, video gaf, ik, ook aan dat het doel is om, op een, lange, termijn, mijn, oorspronkelijke, investering, eruit te halen Zodat ik geen verlies bak, als het gaat naar 0 wat investeren in altcoins ja is gewoon erg, risicovol, natuurlijk, ga er niet vanuit dat 4chan, naar 0 gaat en dat het verdwijnt maar, kan nooit, kwaad, om, je risico wat af te bouwen door, inderdaad wat, maatregelen te Nemen het kan sowieso nooit, kwaad, onder twins, te realiseren bij alfons en zeker natuurlijk was een.

Alt kon verdubbeld en iets meer dan 2 maanden tijd want het, is pas. Winst als je heb uitgetest want jij kon of voorbeeld op 18 mei denken van ok, ik heb een behoorlijke winst en 19 mei was je af komen met 60 procent gezakt het kan heel, snel gaan en mocht, je terras op zoek zijn naar een platform, om clip Dat te kopen ik maak, gebruik van commerce, voor mijn bitcoin en altcoins mocht, je colemans ook minder gebruiken kijkt en eventjes in de beschrijving, wat heb, ik, namelijk een, linkje gedeeld voor de genteresseerde en als, je besluiten registreerde via de link, help je ook nog eens het Kanaal en dat zal ook altijd waarderen en laten we eventjes de charge van picone bij pakken want er zit op dit moment in een. Twijfel fase en staan hoger sinds de laatste aflevering van crypte deze week want to stonden net om in een 49.000 polar maar. 50.000 dollar is op dit moment gewoon een cruciaal level en als we kijken naar de volgende john het is het duidelijk dat. We jaren vijftig duizend dollar, die hebben op, dit man, echt nog, niet achter, ons, gelaten, begin september, school, om, een, paar, uur, rond de vijftig, duizend dollar, om vervolgens de zakken 48 en een, half duizend dollar vanaf dat, punt, geen, het best wel, weer. Vlot me, 51.000 dollar maar dat was echt, echt, een, paar, minuten heel, even dus aangetikt en je zag dat het weer heel, snel naar de 50.

000 dollar zakte is het, is heel, duidelijk, dat de 50.000 dollar op dit moment nog steeds weer sitchins is het, is dus Niet zo dat 50.000 dollar nu al support is omdat. We er heel, eventjes, boven slapen dat, zal waarschijnlijk pas het geval zijn als. We een paar dagen flink boven de 50.000 dollar zitten dus een, heb ik recht over 52 of 53 duizend dollar stel, je voor. We gaan dan behoorlijk omlaag en we gaan richting de 50.000. Dollar dan is het heel, interessant, om te, zien, wat een, dagen hard gebeurde in zijn dan inderdaad sprake van support of gaan. We heel makkelijk door de 50.000 dollar heen maar het is natuurlijk nu de grote vraag wanneer heb, je natuurlijk wel puur over korte termijn prijsactie wat natuurlijk niet heel, veel moet, uitmaken, voor, lange, termijn, investeerders, maar, het neemt, ook, weer, niet weg dat de komende, dagen ons. Ga vertellen welke kant, we waarschijnlijk op gaan en misschien heb, je gehoord dat september altijd een slechte maand is voor. Biedt kon want als. We kijken naar september in de laatste, jaren zie, je vooral heel, veel rood en de laatste. Vier jaar was het elke keer zodat september een. Rode maand was en dan hoor, je rond gaan dat bitcoin september sociaal laag gaat om dat september de laatste, jaren altijd, een slechte maand is dan later dan eventjes worden gij mij erbij pakken slechts twee maanden rood, waarvan n jaar 1 in 2021 was dat 40 voor Bitcoin dat zal dus niet kunnen aangezien wij toch altijd goed is voor bitcoin daarmee minder dus aangeven dat, resultaat, aan, het verleden, als niet heel, erg veel vertellen en het dier liam ja, dat blijft, maar gaan, het gaat, echt, als de brandweer de 452, procent stijging in 2021 en de vorige, all time high van mijn kont op dit moment al weer in de buurt, bitcoin heeft op dit moment: nog wel, eventjes te gaan, bij de tyrion, lijkt al heel, snel een, nieuwe.

All time high neer te kunnen zetten want op dit moment is er ongeveer 11 nodig om de oude all time high weer te bereiken en dan hebben. We het over een gigantisch snel herstel het eigenlijk ongekend 101 30 cent stijging in 47, dagen tijd dus die 11 procent ja, dat kan echt elk moment, gebeuren laatste tijd zien begon dagen van vier, vijf zes procent voor die theorie, bussia, het, kan echt, binnen, een, paar Dagen al vol, zal zijn dat, mijn nieuwe all time high hebben goed voorbeeld is natuurlijk de laatste aflevering van knipper. Deze week dat was natuurlijk vorige week, zondag toen kocht ik live 3000 euro nu terium daar kreeg ik een, punt, 0 schreven ie, er, voor, terug nu is die, een, punt, 0, 7 gieten 3557 europa. In een week, tijd dus het ruim 500 euro winst op een investering van 3000 euro en dat kan eigenlijk alleen maar met crypto maar, je weet ook volgende week kan het weer gehalveerd zijn dat ze natuurlijk ook weer crypto en voordat ik doorga met het, nieuws ben Je nieuw op dit kanaal in wilt vaker van dit, soort videos, zien vergeet, dus, zeker, niet abonneren ik zal, het altijd, op prijs stellen en dan, like trouwens ook, dat, helpt, het kanaal enorm en aimes heeft afgelopen week, hun zorgen geuit over bit, worn en vooral omdat El salvador van bitcoin en 30 betaalmiddel maakt andere landen zijn aan het onderzoeken of ze er ook iets mee kunnen in mijn optiek is dit pas het begin want je kan namelijk veel meer verwachten van uit.

Fiat instanties want die, beschermen namelijk, hun machtspositie iets matte macht. En controle afbrokkelt is natuurlijk in hun ogen gevaarlijk en mogelijk schadelijk van landen en hun limones dit nieuws geeft dus wel aan hoe snel adoptie verloopt de grond instanties worden echt nerveus donald trump heeft ook, weer een, keertje, wat van zich, laten horen, ook, hij beschermt, fiat En geeft aan dat investering crypto wachten is op een, ramp, dit, kan, je misschien ontvangen als slecht nieuws maar ik zie het weer juist, als iets positiefs al script; al geen, meerwaarde, heeft, hoeveel, groot, instanties of een oud, president van amerika zeggen niet over uit te spreken Want waarom, je negatief uitlaten over iets als, niemand interesse heeft er zijn dus heel, veel zorgen in niet, dom crypt ook zelf maar vooral hoeveel macht en kapitaal crypto tot zich neemt fien alle instanties, zijn er niet blij mee en het lijkt erop dat twitter en de Mogelijkheid gaan aanbieden om mensen te dippen met dit kyri, mijn, bitcoin jack dorsey gaf al eerder, aan dat, bitcoin, een, grote, rol zal spelen in de toekomst van twitter, via lighting network kan dat natuurlijk allemaal mogelijk zijn voor een bitcoin en jack dorsey is puur, gefocust op Bitcoin maar tips, geven is dus. Ook mogelijk met dit terium, er, zelf, denk ik, dat het, voor twitter pas het begin is het. Zal me bijvoorbeeld niks verbazen, als, je e en f teams, binnenkort kan verbinden aan, je twitter account zodat jij, kan laten zien welke en heeft die jij bezit dus in mijn optiek is het gewoon de eerste stap maar ja die moet, natuurlijk, een, keertje, gezet worden er Is trouwens nog niks officieels vanuit witte zelf maar ik verwacht dat deze, maand wel meer informatie naar buiten te komen over deze functie en dan over op groot nieuws en dat zal plaatsvinden op 7 september dus aankomende week dan is bitcoin officieel een, wettig, betaalmiddel, nl, salvatore De gigantische stap in de autopsie van bitcoin, dat verliet natuurlijk niet makkelijk want er zijn heel, veel, fiat partijen die er alles, zou, hebben, gedaan, om el salvador tegen te houden want wat, denk, je dat, amerikaanse bank kunnen van vinden dat ze niet meer, als tussenpersoon kunnen Fungeren als mensen, geld terug, willen sturen bij el salvador want die 20 of 30 procent transactiekosten die ze rekenen die hebben, ze nu, niet meer dus, je weet natuurlijk dat heel, veel banken heel, veel, geld, aan, besteed, om ervoor te zorgen dat, el salvador van bitcoin geen Wettig betaalmiddel zal maken dat is dus een.

U wel gelukt dus heel, veel banken, verliezen heel, veel geld 7 september 2021, zal dus, ook, een, dag zijn die boven drie jaar of vijf jaar of over tien jaar nog steeds zullen herinnerde ik had er al is niet. Gedacht dat in 2021 het al zal, plaatsvinden dat dan land, bitcoin accepteert, als, wettig, betaalmiddel, ik, vond 2022, al vroeg, laat staan 2021 en dan gaan we door met in theorien afgelopen week is wat bijzonders gebeurd en werd op een, dag meer, dieter verbrand dan dat de Bijkwam is ziet na een, paar rode lijn en dat, geeft aan, hoe, veel, eerder verbrand is begin augustus werd, the harpy 1559 gelanceerd vandaar dat het dagen ervoor de ton, stond de blauwe lijn is de dagelijkse. Blok, nu war die wordt uitgegeven en die is natuurlijk gewoon stabiel, gebleven, maar doordat het die theorie netwerken, steeds meer wordt gebruikt worden de steeds meer verbrand en op 3 september was het dus de dag dat de totale aanbod van de terium omlaag in en ik heb. Zon idee dat dit vast niet de laatste keer zal zijn maar het is wel de eerste keer ik verwacht ook de komende weken de komende maanden en de komende jaren dat steeds meer mensen gebruik maken van in die theorien met week, dus meer dagen dat de neer Die het wordt, verbrand dan dat, erbij, komt ja, ik zie, wel, al vaker, gebeuren en dat zie, je natuurlijk ook graag, als een, theorie bezitten want dan verandert tuurlijk helemaal niks met jouw positie, als zal het totale aanbod halveren jij hebt nog, steeds, evenveel, je theorien dus Ik zie dit heel, erg graag en dan laatste weken gaan bitcoin natuurlijk elke week hoog vorige week, stond het precies op hetzelfde punt als de wegen volgende ze was wat.

Stagnatie maar afgelopen week was het net onder de 49.000 en nu staan nog 50 en een, half laat me dus hopen dat de volgende aflevering van knipte. Deze week we hoge staan de 50 en een, half voor nu conus aan het einde van kim van deze week.

https://www.youtube.com/watch?v=ul-62c-PvBU