Aantal andere altcoins en flink onderuit gegaan ik wil of wil, je iets over op instagram tank eric tientallen reacties van mensen zeggen wat is de reden is een. Reden wat is de regio van deze daling door, dit toch kort, even op ingaan daarnaast is het zo dat, ik natuurlijk iedere maand middels dorpels en rits ik heb te koop dat in de serie, laat zien, hier op youtube dat had ik deze maar nog niet gedaan Probeer ik altijd een, eerste, weet, u nog niet aan toe gekomen dat, ik, dat dan ook heel, filmen ja, het is gewoon een, mooi moment om, even terug te kunnen kijken daarop en om dan nu bij te kunnen kunnen kopen laten. We eerst even kijken naar wat de koers nu precies heeft gedaan vervolgens bespreek, je in geeft, je bij over en ja over kan zelf bij, je koopt die vraag kreeg heel, erg heel, erg veel tot slot gaan. We dan voor de dollar kost en vet serie ook nog eens 2 lt 50 euro en leggen op op bitcoin, als eerste aan de kursu meter en op gister hem gister einde van de dag min of meer een heel, heeft kijk die grote kende was jou, om Vier uur dicht einde van de werkdag en een knal knal de bitcoin flink omlaag vier uur vijf, uur, een, enorm, harde, daling, als we kijken naar het hoogste punt tot laagste punt gisteren en zien we zijn 18 procent daling begin van de ochtend, zagen natuurlijk, ook een, Daling de snijd hier tot ja waar, we echt tot rust, kwamen later zegt dat.

We vanaf procent in de min stonden veel mensen direct in in paniek hetzelfde geldt eigenlijk, voor heel, veel, altcoins, als boer, kijken naar kano, nou dat, kan ik, best nog zelfs, kijken, tegenover de us dollar en dan zie, je dat hij echt een, flinke, klap, heeft gemaakt. Tot het laagste punt zijn 30 dat komt gewoon omdat naar, je ziet hij die daling omdat bijvoorbeeld katana, om het geld voor eigenlijk alle altcoins ook tegenover de bitcoin een flinke, klappen maakte en de bitcoin die maakte, tegenover de us dollar, natuurlijk ook nog de klappen dus Dat gaat voor die altijd coins, twee keer, hard als, je kijkt naar de de de fiat waarde om het zo maar te zeggen maar goed. We beperken ons eventjes tot tot bitcoin in deze video wat zagen we zijn gewoon hele grote zelf heel, veel, mensen, vroegen dus wat is de reden van deze daling en ja hoor ik daarbij wil zeggen is dat. Het voor mij en het misschien heel, erg, onbevredigend, antwoord, maar voor mij en niet zoveel uitmaakt, wat nou is de reden is ik. Snap dat het interessant is om. Erachter komen van naar wat heeft dit nou getriggerd dat, vindt, ook tijd, leuk, om om, terug te lezen. Als je investeert voor een, maanden of jaren maakt hem niet uit want als ze uitzoomen en dan zien. We dat die daling eigenlijk het best zon perspectief gezet, kan worden dat. We gisteren met de ja de de tot rust komen van die, daling, als, hier ongeveer zelfde punt stonden, als op 1 september een week, eerder dus, we stonden op de koers van een week.

Eerder een eigen is niet. Zo heel, veel aan de hand. Maar wat is er nou waarschijnlijk gebeurt dat is altijd gissen en dat, wickham geven zeggen door, het, als, een, reden, gezocht, een, zondebok, gezocht, gaat, altijd, een, reden, gevonden, worden uiteindelijk is er een, reden, voor, een, daling, omdat, mensen geloven in die. Reden want hoeft niet perse de reden te zijn het is meer een, soort van verklaring die mensen altijd maar, we zoeken voor, zon ja, voor zon, moov, je zag natuurlijk dat. We gisteren el salvador dat gisteren in el salvador, bitcoin als een legal tender, wet beschouwt, vanaf, vanaf gisteren dat was een. Lange bekend sommige mensen zeggen by the room marcel de nieuws nee dat was album, was al bekend dat, dat, geen, er, ging gebeuren dat is al een, aantal maanden, geleden, bekend, gemaakt maar dat is natuurlijk ja. Super positief team is heel, veel, mensen, makelaar, een, positief, verhaal van daarnaast zal de natuurlijk een game over die 50k de zie, je hector tegen de 50k aan wal de hielp op moeite om erin te komen maar. We zagen dat. We in het weekend eigen daar doorheen zijn geschoten dat de richting die 52.000 us dollar gingen en dat betekent eigenlijk dat iedereen super positief is bitcoin wordt geaccepteerd in el salvador we zijn door de 50k, neem er zitten zelfs al 52 k en eigenlijk kijkt iedereen alleen Maar omhoog iedereen altijd over nieuwe all time high wat mijn verwachting is is dat.

Er gewoon, flink, hem ooit manipulatie gaande is geweest dat, betekent gewoon dat, er, een, aantal, grote, wils dus dat, zijn mensen met grote pakketten, crypto dat op de markt. Hebben gestort is dat. Gewoon zijn gaan verkopen dat, heeft, gezorgd voor die daling en wat. Je dan ziet is dat. Er vaak, een gaan over reactie is en dat komt eigenlijk dat er dan zo veel met zo lang. Zitten vaak met leverage met, hefbomen dat, zij, hun positie moeten sluiten hoe kan ik dat, nou makkelijk uitleggen het komt erop neer dat, je je kunt dus min of meer ja, zou bijna, gok, willen, noemen maar, je kunt met hoge lef iets kun, je handen op op Bid gewoon wat wil zeggen, als, je bijvoorbeeld een leuk is van 50 gebruikt dat jij bijvoorbeeld zelf 100 euro weerlegd maar met een, waarde van 5000 euro kunt handelen omdat, je 50 keer zoveel bitcoin een, je treedt op zit en dat is allemaal. Goed met geleend geld, wat, gebeurt, er dan als bitcoin dan twee procent daalt dan gaat het ook met een, hefboom van 50, betekent dus 100 procent daling dan ben jij, jouw geld kwijt, wat, wordt, er dan gebeuren dan moet jouw positie, sluiten, oftewel, je moet jouw bitcoin, Verkopen om die 100 euro terug terug te kunnen betalen, omdat ben je dan de extreme verschuldigd ik weet niet of het nou eenmaal duidelijk er goed, uit leg, maar, hier, valt, komt, er, op, neer, dat heel, precies, gesloten, worden, automatisch, geliquideerd, waardoor, ze, ook, een, bitcoin, moeten, Verkopen waardoor, je dan zijn enorme knal naar beneden ziet dat, verklaart, ik dat, we zo ver zijn uitgesloten daarna ook, weer, terug, terug, zijn gezakt was terug zijn, gekomen ja, wat betekent, dat, nu, voor voor de koers, dat weet, natuurlijk niemand, maar, je ziet meteen dat heel, Veel mensen super berg zijn in een, recht cryptogeld, aan, 0 ik zag, gisteren, weer een, video voorbijkomen iemand die zei dat, hij, voorspelt dat, dat, precies, op dit punt dit gewoon omlaag zou gaan uit in mijn, ogen allemaal, onzin, dit, dat, niemand, kunnen, voorspellen, technische al die.

Zou het niet het is gewoon marktmanipulatie in mijn ogen en wat. We dan nu gaat gebeuren weet ik niet maar en wat, je dan vaak ziet wat veel mensen doen dat vink al te groeien is om van eventjes, hier, als, je rechts op de de de schaal klikt hier een training view ging in words, kill klikken dan zie, Je eigen de koers achterstevoren dit maakt het eigenlijk wel duidelijk voor mij wat zie, je hier, je ziet hier ik zal, je wat verder uitzoomen, je ziet er een daling die alsmaar, voortzetten, daling, daling, daling ben nu, een, enorme, knal omhoog met een. Grote trend is in c zijn daling andersom geldt dat is eigenlijk, ook misschien, alleen, maar de stijgingen ja, we hebben een, krab, omlaag gemaakt, voor, mij betekent ook niet dat, ik nu 9 alleen nog maar naar beneden, gaan, kijken, ik, denk niet dat nu in n, keer Bitcoin, a 20.000 gaat omdat, we 10 procent gedaald zijn en ik zie het echt, als, een ja, een, correctie cq over reactie van de markt was daar heel. Goed kunnen kijken is als het volume, aan zet dat, zal, ongetwijfeld, ook, hoog, zijn ja, dat zie, je hier al het volume was in haar omhoog dat, komt gewoon de al die die liquidaties en voor mij veranderd dit niet zo veel op mijn, visie zeker niet op Mijn lange termijn visie en daar ben ik, eigenlijk maar voor, ik ben geen, treden ik kon, niet iedere, dag met jullie of bij jullie met, koersen van bitcoin, nee ik investeer voor de longueur, als dan een, stukje uitzoomen dan zien.

We ook warm voor de dollar kost emre serie hebben ingekocht dat is al, die groene, punten, bestaan, nu, denk, ik redelijk op de gemiddelde, gemiddelde prijs weer een, mooi, punt, denk, ik, om van a heeft shot, bij te kopen omdat, we nu op de koer, staan van. Even kijken eind augustus begin van deze maand was ik niet in de gelegenheid, om een, video op te nemen om, bij te kopen het mooie is dat. Ie gewoon, euh ja, we hebben nou wat geluk dat, hij nou, wat gedaald is en dat. We dat nu dus wel wel kunnen doen voor mij priv betekent dit, niet zo heel, veel van mij priv investeer ik regelmatig in bitcoin leg, je gewoon een klein bedrag steeds in dat, heb ik afgelopen week, een, ook, gedaan, ik, doe, daar nu niet per se; iets Meer ze meer mee ik, ga nu, niet extra bijkopen, om dat, gewoon de koers staan van een week 2 3 weken geleden, dus ja, op op de short, er, lijkt, allemaal, hele, grote, correctie, modeland er was het allemaal mee, maar, voor de dollar, als er, het zee Gegaan dat wel doen, dus ik, ga, je naar bed, favo daar, kopen altijd de bitcoins, voor deze serie en ga weer 1250 euro in leggen gaan. We ook meteen even kijken of er nog in de plus dan en zijn bij bit favo ik heb net al eventjes via ideal 250 euro overgemaakt te kunnen dat voor de video of slaan met status, toont een, feit, groot, goed, op dat.

We eerst even kijken wat de stand. Van zaken nu is ik pak, even de spreadsheet, erbij ik vul de spreadsheet iedere maand aan wat, je ziet de laatste keer dat ik er bij gekocht was op 8 augustus 2021 dus na precies een, maand geleden ook op de achter van de maand, en de gemiddelde. Prijs die: u betaald: hebben voor een bitcoin of voor onze bitcoin en is 37 1300 naar als kijk naar de koers van vandaag staan. We op 38 1700 zou ik denk dat. We wat de klas moeten staan hoeveel een, gelegd 2000 euro en 90 cent. Dat is kijk naar de ware dat, klopt inderdaad, we hebben een, digitale valuta waarde van een, 2061 euro komt die 52 euro natuurlijk nog bij dus dit is de totale waarde inclusief het goed want ik werd gestort hebt en de taal. Hoeveel btc is 005 574 833 nog maar 558 ja. Dat is afgerond bij bij, biedt favo die dat niet al die, getallen achter de komma zien, we staan dus net in de winst, kleine kleine, hoeveelheid winst, kleine, 10 ja mooi moment om ontbijt, kopen, denk, ik, je ziet het hier ook, als kijk naar de week, grafieken Staan op lage, punt dan een week, geleden de maandgrafiek valt het allemaal wel weer nou weer mee dus dat gaan, we doen ik, ga, even naar bitcoin leg, je er video begrijpt maar koperen maar bid, gewoon om te, laten zien, wat dollar kost en rits voor, je Kan doen is dat.

We duidelijk beeld hebben van hoe voor, we hebben ingelegd hoeveel bitcoin, je daarvoor kregen en wat koers op dit moment is als. Dit zelf het kunt natuurlijk ook verspreiden over meerdere ik heb de kleur ansys misschien stukje. I serie je misschien zelfs wat altcoins maar moet, je zelf weten 250 euro leggen. We in krijgen deze hoeveelheid bitcoin, voor 63 eurocent handels kosten en dus pret is op dit moment nul procent dus dat is top zou kopen en dan is de orde meteen verwerkt als. We dan teruggaan naar de homepage en dan zien. We het al staan de totale. Waarde is 24 24 naar 10 euro ik zal de spreadsheet nog, even bijvullen dat, zal, ik nu van de video niet doen want sinds niet alleen interessant deze spreadsheets, wil, ik, dus nog.

https://www.youtube.com/watch?v=XVtyFTTV22U