We naar beneden toe knallen vandaag gaan. We het daar over hebben Muziek een, hele goedemorgen middag of avond en welkom bij een, nieuwe, aflevering van wat snacks, crypto mijn naam is patrick en vandaag ben ik, weer bij jullie met een, nieuwe markt, naar de video nou laten. We eerst even gaan kijken wat. We nou precies verwachten waarom en het verwachte daarna gaan. We kijken wat de price target zijn en we gaan uitleggen hoe, je geld kunt verdienen of hoe, je in elk geval, je vermogen een portfolio, kunt, beschermen op het moment dat. We naar beneden te gaan dus blijven vooral, we verder kijken nou dat waren de punten die ik wilde, aan kaart in de video laten heel, eventjes de replay tool, gebruiken om te, kijken waar bijvoorbeeld kunnen zitten nou, als ik kijk naar dit patroon grote boost naar beneden. Two three jacksons en daarna een: grote rode candle, ok, nou laten; we dan even kijken naar een, volgend, patroon, zo dat, zou, deze dan zijn, grote, poes, naar, beneden, toe rejex en candles en daarnaast er de kloos, naar beneden toe nou dan zien. We op deze redelijk overeenkomen deze qua prijs action en dat het moment. Waar we nu zitten dat, het ook redelijk overeenkomt met elkaar nou dan kunnen, bijvoorbeeld, gaan, zeggen van ok, er is iets vaker gebeurt dit is een, functie die, we daaruit kunnen trekken dat. We bijvoorbeeld verder naar beneden gaan op het moment: dat dat, gebeurt, een scenario, een scenario, 2 scenario, 3 ze, lijken, redelijk, veel, op elkaar, en ze geven, ook, hetzelfde, plaatje, neer, zie, het, als, een, veiling, dit hier is het.

Geopend hier is gesloten op het moment dat. Je de dag opent op, je veiling en je betaalt een, tientje vorm brood en de volgende, keer omdat het sluit hij de veiling sluit dan bepaal, je nog betaald nog maar 8 euro 50 voor een, brood, nou, wat, voor, mag, je dan dat de volgende, dag gaat Brengen daar gaan we naar kijken dus dus dat, ze, misschien een, beetje, om het plaatje wat, kleur te geven en om er een, verhaal achter te zetten dus ik, verwacht persoonlijk dat. We waarschijnlijk weer redelijk wat, naar, beneden kunnen gaan en dan gaan. We nu proberen op targets, te bepalen, nou dan kunnen, we iets doen en dan kunnen, we eigenlijk gaan kijken naar plekken waar waarschijnlijk. We een nieuwe logo, neerzetten dus, als, allereerst kunnen. We dan de fibonacci retracement toe gebruikers, die kunnen. We vanaf de absolute loon van een, moeftie zit hier overigens kunnen. We die naar de high van hem moest tekenen dit is eigenlijk een tool, waarmee dus, op, manier, naar, boven, gaat, dat, je zegt, ok, nh yolo die, kan op, bepaalde, punten, komen dus dit is dan het. Beginpunt is al het eindpunt en als zeg, je eigenlijk. Ok de markt, nieuwe wegen in fases poes poes poes poes en wat voorspel, je deze momenten in de markt. The higher los dus dat is eigenlijk de tool, die ik, als, eerste, vaak gebruik waarom hij is enorm simpel en hij werkt gewoon enorm goed nou dan kun.

Je dus die tool, die kun, je ook gebruiken, om vanaf, andere punten gaan kijken nou dan zou ik hem nu vanaf hier naar, i willen tekenen zo en dan zien. We dat in deze zone hier, zo kijk, ik, zal, neus, aangeven, dat, daar, redelijk, wat, overeenkomsten zijn dus dit is de eerste zonde waar ik naar kijk voor de eventuele higher louis we kunnen neerzetten op korte termijn bijvoorbeeld hoeft niet gelijk in een, keer helemaal, naar de Bodem toe maar dit is de eerste zone waar ik naar kijkt naar de zonnen zoals, je er nu uit ziet is dan van hier, tot hier dus 340 1750. Tot 45 1500 of twee 4524 dat ze dan de zon die. We hebben nou dan gaan. We kijken of daar op basis van andere, confluence punten ook redenen zijn waarom. We daar zouden kunnen stoppen nou een van de dingen die. We kunnen doen dus kunnen kijken naar de phoebe via de fix er een school in profile de visible range, die, geeft, aan, waar de meeste handelsvolume zit na al zijn, dan, even gaan kijken en zie ik niet heel, snel, kon, vloeis, punt, als. We kijken van het begin van deze moest tot einde van de moer dus daar kunnen. We dan geen gebruik van maken, ok, nou dan kunnen. We gaan kijken of we hier een andere zone hebben nou ik, zie, er, hier een die man zone zit en dat, vind ik het ook, vooral heel, interessant als.

We dan tevens een, gaan kijken naar of die, op korte termijn en weer en soort confluence punt kunnen vinden dan kunnen van hier, naar hier tekenen dit waar de tharks die ik gister had gegeven zo terug in mijn eigen zoon lagen, rond, deze, niveaus, gaan, zitten, dan Heb ik even ingeschaald in de avond heb ik dat moment gecalld en nu is het. Eigenlijk zaken op een, agressieve, daling, gaan, krijgen, naar beneden toe en dat die plaats gaat vinden in het drie vier de duitse 100, tot 240 1500 niveau dat is eigenlijk, het gene, waar, ik, het meest, op, anticiperen, nou, als. We dat weten als. We weten dat. We naar beneden te gaan als. We weten dat, het waarschijnlijk een, correctie, aan, zit te komen hoe kunnen. We de handen voor zorgen dat. We ons kapitaal beschermen nou dat kunnen, we doen door, soort te openen, op, bitcoin, bijvoorbeeld, dit kon, leiden markt, het, kan, op, een, niet eerder shirt, open de maakt, niet zo heel, veel, uit, maar, als, je een, soort, open dan kun, je dus door, middel van de Down ward movement, nog steeds, geld verdienen en dus bescherm, je jouw portfolio want jij verdient op het moment. Op de markt, daalt verdien, je en op moment het markt, stijgt dan blijft, je ja, vermogen waarschijnlijk, redelijk, hetzelfde, dus door, short te, gaan, kan, je dan eventueel jezelf beschermen tegen, risicos nou dat is dus een scenario, waar na het, kijken ben, ok, als ik dan gaat Kijken naar een, eerder patroon dat, heeft, plaatsgevonden dan kijk, ik, hier naar toe en dat is dan een, enorm ja, ik zie de gelijkenis heel, erg dat, je hier die initile, poes naar, beneden te hebben dan op, je jullie jackson, je break you zo uit, hij, op, Deze pennen die gevormd vervolgens, zet, je neem, je deze louis ruiten, dan zeggen eigenlijk; ok, als het deze, lo breken dan bij eerst nu dan doen op kom in elkaar, toe zo, zo, zo, zo zo en ineens zeg, je, ok, ik, maak, je nieuwe lotus hier op, Je geen nieuwe high gemaakt, je kunt die geen nieuwe aangemaakt diep genoeg mij gemaakt, je breekt hier naar beneden toe uit en dan heb, je je conformatie na dan gaat het een, keer terug, naar boven toe dan ik iedereen.

Ok, dit was de moe en vervolgens giet, je verder naar beneden toe dat is de filosofie die. Daar achter zit en dat is wat, exact, hier gebeurde, als, er dan weer zon kip rundvlees en toe neerzetten dan zien. We dat hier, perfect op nulpunt 6 en 8. Tot nu op, het 66 dat is de goal de pocket, ook wel genoemd gecombineerd met een, voorouder supply dat, ze dat hoe wij dat was traders noemen en voor our supply dus gewoon een zone, waar mensen graag in en uitstappen bij een supply zone, stappen, mensen, krijg, Uit mijn die man zonnen en de vraag zone, stappen mensen graag in nou dan zie, je dat die overeenkomt met, die niveaus en toen als. U dan bijvoorbeeld een entree had op dat, punt hier zo dat, ze, gaan, je stoppen, als hierboven die hij had gezet dan had je nu, je positie ja, ja, die portfolio, heel, heel, goed, kunnen, catcher hij had een enorme dement kunnen maken op die shortpositie, deel dus Dat dat zou dan 16 keer, je rendement 16 keer risico zijn dus, daarmee, kan echt, wel, goed, je portfolio, het, je nou nu gaan. We dat relativeren, op wat, we momenteel bigard zien en wat zien. We dan zien wat, je hier naar beneden van uitbreken ben kijk, hier voor de eerste loon ingezet vervolgens heb, je hier, je hailo neergezet dan zit, je hier, je nieuwe. Lo neer en dan is eigenlijk zaak om, daar, naartoe te gaan terug te gaan naar die voorouder.

Twenty hiermee dan dan b hier dus nog te vroeg om in te stappen in mijn optiek nu b, nog te vroeg ik heb niet het ideale moment. Om uit te stappen die niet, ideaal om het me soort nemen nee, je bent nog te vroeg op dit moment. Dus kunnen, we een short gaan nemen en dat. Dat is er iets, wat, ik, persoonlijk, ga doen het is geen financieel advies, ik dus, wat, ik persoonlijk doel het is mijn idee dus mijn educatie dit is altijd een, educatieve, video geen, financieel advies, dus ja, ik zou, nooit, financieel, advies ondernemer en een, random guy op Youtube doe dat dan ook niet maak gewoon, je eigen analyses en doel informatie en ideen op van de educatie videos die gepresenteerd, worden, nou dan zien. We als we hier naar hier die fibonacci retracement toe pakken die nu, een, paar, keer, gebruikt, fantastische tool, gebruiken iets reding. Als die dan op, dit, punt, leggen dan maak, je eigenlijk een case for short, je zegt eigenlijk, ok, ik heb, hier, meerdere punten die kunnen, aanduiden, dat, op, je op basis van de historie dat. We hier een, poosje, naar beneden tussen lukken me krijgen waarschijnlijk dan een, vlugge dpi, je naartoe en dan wil ik eigenlijk een, soort, nemen vanuit, deze positie hier zo vanuit vijf zes, en verder 1142, dan ben je namelijk, perfect bezig op die voorouder. Twenty hiermee die op in confluence met deze supply zonnen en dat is eigenlijk het idee, wat, ik, heb online portfolio, te gaan, beschermen mochten.

We in een keer naar, beneden toe gaan dan kan dat dan zal ik de loos op koop ik heb namelijk nog, steeds, kan kapitaal, vrij, staan, maar de loos short hij, hem, je deze move gemaakt en mensen maken vaak de fout door, hier gelijk barrys te worden En dan beloofde probeerde soort na het is hier geval dat is hier gefaald dus waarschijnlijk, als dan in het doet terugkomen dan dan wil, je niet in een, soort zitten op het moment. Dat je naar die loos toe bewegen, omdat zijn eigenlijk de momenten waar, je aarzeling kopen waar, je ja, het is heel, kan door, intutief, voor, sommige, mensen voor mensen die net beginnen in de markt, maar probeer, altijd te kijken, naar, bang, op het zon 10.000 bij de Loos heel, logisch lijkt, het maar iedereen die schiet, altijd gelijk in de stress, nu zeggen; ok, we zijn nu klaar naar beneden geknald laat ik nu proberen risicos te nemen en een, risico nemen altijd de hyves of het blauwe huis of je wacht op een. Mooie pull back anticipeert op de markt en dan zorg ervoor dat, je de iedereen een, stal voor ben zoals, bijvoorbeeld hier, nou, dit, zou, voor, mij, het ideale scenario, zijn er dat is de manier ik mijn portfolio wil gaan beschermen en dat is mijn strategie voor het Weekend en dat is mijn strategie voor de aankomende week online portfolio, te beschermen tegen eventuele dalingen en op dan nog op gelijke waarden staan of zelfs een, klein, beetje, winst te pakken, nou, mocht, je dat een, interessant, idee, vinden, mocht, dat, een, interessante, video vinden, geef dan.

https://www.youtube.com/watch?v=y6ovsehzXqw