We naar toegaan zijn, we bullys zijn, we barrys en wat zijn de mogelijke scenarios die uit gaan komen en gaan deze video boel is en beige radios, vertellen die mogelijk, uit, kunnen, gaan, komen, voor bitcoin en dus de rest van de kip de markt, dus een, hele Waardevolle video waar, je veel aangaat hebben dus ik zou, je ook voorstellen, om lekker, af te kijken Muziek of de kijkt naar weer een nieuwe, video mijn naam is koornneef. Als je nieuw bent op dit kanaal dit kanaal die ook alles omtrent kippen kunnen systeem, concrete er, nieuws zo, dit, soort videos, technische, analyse trading lang, het mijn unificeren de sfeer, het of kip de kudde ciss geld die met, crypto vergeten en even niet. Nu op die rode knop, hieronder te klikken is voor jouw gratis betekende heel, veel voor mij, en als, je de video heeft zou willen liken en delen met vrienden en familie die ook in crypto. Zitten ja want ik dat, nog erger want dat, zorgt, ervoor dat, mijn, video wat, verder komt in het youtube algoritme, alright, voordat we echt de content in gaan duiken, even kort aanstaande maandag heb ik sinds week en weer in gratis kip de training over mijn twitter, mij, Twee punt nul methodes dus vind, je dat hoofd cryptogeld in de met, crypt ook, meld, je dan, even aan link, je daarvoor vind, je in de beschrijving heb, je instagram volg, je mij nog niet op instagram waarmee dan aan, doen, volgens, mij iv, deel dagelijks, crypto tips; Korte analyse straight mogelijkheden het is gewoon het cornelis, jansz, enkele letters, geen streepjes de tussen.

Dat is het, juiste account er zijn tegenwoordig veel scammers actief ook in de beschrijving hieronder dus pas daar gewoon voor op goed kunnen. We een de content in gaan duiken en dat is natuurlijk de bitcoin waar. We nu naar gaan kijken bitcoin en daarmee dus, even een crypto markt update er zijn mogelijke bullish en ariostea gaan uitbreken maar er zijn ook een, aantal of in ieder geval een berg scenario die vrij sterk over enkel laat ik gewoon beginnen met het beige, nou ja En dat is de elliott, wave theorie voor mensen die hem niet kennen ziet er zo uit die heeft eigenlijk vier pieken verschillende wees met uiteindelijk dus, 1, 2, 3, 4 5 en heb, je aan b c dit is de elliott. Wave theorie en die kan natuurlijk altijd ietsjes, anders gaan hoofd algemeen leek dat een, strakke lijnen op dit nou, als, je gaan kijken hier naar de elliott, wave theorie die hier eerder heeft plaatsgevonden zie, je dat die hier, perfect heeft, plaatsen van en xander, je snel tekenen Van hier naar, je dit, is een hoe. Heet dit is tweede en je ziet dat die ook over begint te hellen kracht verliest de zit hier ook weinig volume, onder dus, je hebt nu drie gehad en heb, je die laatste abc die gaat van hier nog naar hier en dan crash die, naar beneden, dat Hebben we hier dus gezien in het verleden maar, als, je nu gaat kijken, wat, hij, hier aan het gebeuren is en ik zal deze.

Even weghalen is het eigenlijk een, beetje hetzelfde scenario want we hebben hier dus. We hebben hier een uef ook de elliott, wave theorie en hij begint ook over te hellen als in hij verliest zijn kracht en gekomen steeds lowrise komen er bij de apotheek dus dat het volume, afneemt weinig volume, bij de uitbraak, is nooit. Goed er is nooit een. Goed teken voor de bitcoin dus nou die is misschien niet, helemaal perfect die, ik nu, tekenen, maar hebben dus drie gehad hier en hebben die laatste die nu misschien aan uitspelen is weet. Je niet maar het lijkt er toch, erg, sterk veel of sterk, hoop dat deze, nog zo gaat en dat die vervolgens alsnog pressed naar beneden en dat. We dan levels van ergens hoog in de 30.000, gaan testen, dus dan kijk, ik, toch, echt, naar, nou ja, naar level is hier, even kijken. Dit is een. Enorme supply zon is een. Hele grote maar ergens hier tussen de nou dat zijn 38 buis en en 41.000 is dan mijn target mochten we inderdaad uitbreken naar beneden dus dit is een mogelijk scenario: barrys gezien, maar, boilies, zijn, er, enorm sterke indicatoren die aangeven dat. We vanaf hier weer omhoog gaan en dat. We dus een, enorm, enorm, bullish scenario, gaat uitbreken, dus, laat, ik, gewoon, beginnen met alle, indicatoren die, aangeven, dat bitcoin boel is is dat, is ten eerste de enorme supplies, tony rookwaar nou waar bitcoin ontzettend goed heeft gehouden zoals, je ziet hij is de een, paar keer In geschoten daar zijn koop orders vertrekken direct weer omhoog assist enorme supply, zon hier zou nogal beter kunnen trekken maar daar bitcoin is sterk gehouden dus waar, anti 43.

000 45.000 dollar. We zitten nu rond nou net op de 48.000, eind 47.000 hoe komen, aan dat, sterke level. Dat is als: je een, publicatie door de even overheen trekt zie, je dat. We hier weer niet of kom hier precies goed heb getrokken of mijn dat. We je rond het level van nulpunt, 5 zitten officieel, geen, fibonacci level, maar tegenwoordig, zien trader zit ook was een. Belangrijk leggen omdat het midden is van alle, vier benauwd, je levels, dus daar hebben, we ook een, houder, ook, ontzettend, sterk nou, los van het feit dat, fibonacci er sterk uit zien. We ook dat de op de 13 en de 20 jaar mee hij steeds aan rustte zijn hier doorheen gebroken hebben de 50 en mee als support, gehad maar hier hebben. We dus die 1321 als een, je mee als dynamische support en je ziet hier dat in die. Stijging telkens als we een 13 in een, twintig jaar mee bounce de schoten, werden weer vanaf dus. We zitten nu eindelijk op dus, dit, zegt, ook, al dat, er, hier, een, enorm, sterke support hebben nauwelijks ondersteund met fibonacci en dan gaan. We ook nog eens, kijken, naar, uiteraard de coninck lost die, hier is gebeurd, enorm boel is voor de bitcoin en wat de voor kan zorgen dat. We de komende maanden en hun heb gezien in bitcoin en de stress van de crypte markt, dus dit ziet er sowieso. Al ghul is uit naar daarnaast stok mtm zit onderaan heeft net geen koop signaal gegeven op de daily zullen dat ze, om enorm, sterk signaal hier gaf details, aan als, we die krijg, je naar beneden anders wat, je hier kan zien nummer die voor, werk, gehad hier Ook poelweg gehad nou en hier zitten onderaan en over het algemeen dat, koopmoment zoals, je kan zien het groene is een enorm koop moment geweest dat je die hele stijging mee kunnen pakken totdat die zij verkopen dus dat, je hier kunnen kopen, je kunnen verkopen nou.

We hebben hier nu net geen kloksignaal gehad maar, je ziet dus dat, we nou ja, bijna dat, coutinho, gehad hebben en dat we dus ook dat weer de voor, aan de aanduid, als het ware dat. We hier op een goedkoop moment support moment: zitten om vanuit, hier weer verder te gaan en knallen nou in dit waren dus boel is in beide scenarios. Wat is de prijs die, werd, voor, bitcoin, als, wel, naar, boven uitbreken dan is het. Heel snel die 58 duizend dollar daarna nieuwe all time high of de oude, autoradio van testen, 65.000 dollar en vanuit daar kunnen. We even blue skies, doorgaan knap vergeet, niet dat, het model van plan b, aangaf dat in september een, prijs van 43k kunnen hebben dus ik zou nogmaals, niet gek vinden als die en leertheorie uitkomt dat. We ergens naar hoog in het 30.000 kunnen gaan en misschien sluiten rond 43.000 om vervolgens in oktober stappen te gaan zetten en de komende maanden na die 100.000 dollar te gaan eventjes kort nog de pedofiel, ring wit index die. We hadden eerst een, hele tijd veer en. We zijn nu op nutro dus dat, ziet, er, ook, wel, beter, uit, mensen, krijgen, weer, vertrouwen gelukkig in de bitcoin is anders buiten wel weer op dat.

https://www.youtube.com/watch?v=Qox5bRlexSk