We zouden misschien kon niet innovatie gaan zien en toen switch en het momentum, ineens dus, vandaag gaan, even kijken wat naar de fundamentele redenen zijn waarom het gebeurd is en de levels: waar ik persoonlijk naar kijken om in en uit te schalen om, bij te kopen en In elk geval mijn plan om deze, situatie goed aan te pakken nou, als, allereerste, zie, je natuurlijk op de wiki time vrede. We een lange, witte naar, beneden te hebben, geprint, dus dat, wil, eigenlijk, zeggen dat. We net hier naar beneden te zijn gegaan en daarna helemaal weer terug naar boven dus, het zat genoeg by pressure in deze heria nee, hoor ja, dat onder, die 40k om in elk, geval weer helemaal terug te gaan naar de vierde 40k en is nu natuurlijk de Vragen waar we naartoe gaan maar laat levens is een stap terugnemen en nou eens, even kijken wat, er, precies, gebeurde, op een, fundamentele basis, nou zoals, jullie, misschien weten was er. Een vastgoed gigant in china die kon, op een gegeven moment zijn schulden niet meer terug betalen dus ze hebben, hier, ze, stond, hier dat, ze, 300 miljard het, totale liabilities, waren waar die misschien, om, zouden, kunnen, gaan vallen en dat kwam door ever grant and grant is Een groot vastgoed conglomeraat uit china en ja, die konden, waarschijnlijk, een, lening die totaal en onder manager, leek niet kunnen, terugbetalen dan kan het dus een, soort domino effect, hebben in de rest, van de markt, dus, je moet, je voorstellen wil zijn bijvoorbeeld in de in de Motor en pensioenfondsen die pensioenfonds belegd in bepaalde vastgoed conglomeraat of vastgoed instituten zeg maar en op gegeven moment vallen die mensen, dus, gewoon, om wat, zijn schulden niet kunnen betalen na dan voel jij dat in jouw pensioenpot, je bijvoorbeeld dus het, kan heel, erg, goed, zijn, er Onder mijn dat, zon, grote, vastgoedpartijen omvalt dat de hele markt, uiteindelijk, gaat, zien, omdat, je dan die, die, leningen die kan niet terugbetaald worden en om op geefme maken andere mensen verliezen op die leningen, vervolgens, kan het uiteindelijk een, soort dominostenen zijn wat de heleboel laat inklappen Nou uiteindelijk kwam er, dus, nieuw nieuws uit en dat is dat.

Ze een bailout krijgen dus de president van china, heeft toegezegd dat ze een bailout zouden krijgen grotere ik ik las ook, hier zodat black rok die heeft een, deel van de aandelen hebben ze op gekocht of de een, deel van de schulden hebben ze op gekocht en Dat zorg er dus voor dat, ze, wel, hun hoofd boven water, kon, houden dus, we zagen eerste, grote moer, naar, beneden te laat, even inzoomen naar, het daily timeframe en ja we konden zelf konden. We uit deze, analyse uitmaken dat. We eigenlijk al klaar waren met downtrend en de manier hoe. We dat konden zien was eigenlijk dit punt en dit punt dan, je ziet dat hier al enorm veel pijn pressure is vervolgens. Ga je helemaal naar beneden toe en dan neem, je deze luid te komt onder het aller laagste punt onder die 40k en vervolgens wordt hij weer helemaal op gekocht nou dan zie, je dus eigenlijk ik, je twee grote luxe hebben heel kort na elkaar die helemaal, op Gekocht worden naar boven toe dus dan zeg, je eigenlijk; ok, we hier een, bodem, gemaakt, nou, zodra, je dat ziet en zodra het fundamentele momentum, omkeert dan kun, je dus, als trader kun, je dan beslissing gaan maken dat, je bijvoorbeeld weer terug in nood, schalen naar de Momenten waarop ik dat, doe, zal, het, op een, pull back nou, we weten nu dat, we een, impulsieve, hoeft, naar, boven toe laat, krijgen zijn en als, je een, impulsieve moet naar boven toe hebt dan kun, je dus een, fibonacci, retracement tool, kun, je intekenen zo eventjes De bij proberen te pakken van loo tot hi hier zelf en dan zou, je de grond de 42.

500 zou, je eventueel weer een, punt kunnen hebben, om weer terug in de schaal, dus daar ben ik, persoonlijk natuur aan, het kijken en hem zal hem, kijken, naar, twee, Verhuizen ndng 500 om daar weer goede explosieven te krijgen in mijn portfolio en momenteel zit wil best wel een cruciaal moment als. We dus uitzoomen naar de daily timeframe, dan zijn eigenlijk, meerdere manieren hoe, je naar de markt, kunt kijken en de eerste die. Je kunt zien is dat: je van hier tot hier naar beneden toe gepusht, app nou wat krijgen. We dan hier zouden de lek down en de vorige support je zou de cruciale level, rond 44.000 600 waar, je wilt mogelijk nieuwe resistance, kunt gaan, vormen dus dat is het tweede, punt, waar, ik, momenteel, aan, het, kijken ben om eventueel in of uit te schakelen dus Hier zou ik uiteraard uit, willen, schalen of een, soort oppertunity schieten, daar ben ik, nog steeds, naar aan, het kijken en heel, dicht daarbij en zitten tevens dit punt dus dan heb, je hier deze pushen, naar beneden toe en dan zie, je hier zo de het, punt Nulpunt 618 naar het is gewoon een, plek waar we eventuele continuatie naar beneden toe zullen kunnen zien dus die hou ik ook nauwlettend in de gaten, en je ligt ietsje daarboven dus hier is hoe de vijf veertigduizend ligt hij het die jou ook in de gaten voor Een eventuele continuatie naar beneden toe zijn, twee belangrijke punten in dit geheel die dan in de gaten, houden nou dan kunnen.

We ook nog, even deze volledige move de bijbal kunnen, om dan ze door, te kijken, ok, op basis van de hoge de timeframe, zal ze hier beginnen hier eindigen, waar zouden. We normaal meer naar toe kunnen, gaan mijn voorkeur gaat naar eventueel in schaal, punt op, hier, zal, op; u kijken, op dit punt 38 1211 en ‘.000, naar deze natuurlijk al aangeprikt dat was als. We hier naar toe kijken deze tool, die laat, zien waar de volume, zit hier, begonnen perry, ja, waar, je veel volume had je precies deze belangrijke luid genomen waardoor misschien mensen kwetst zitten vervolgens zie, je dat, je dan die continuatie aan het maken bent dus persoonlijk mochten. We nog verder duinen gaan dan zou ik een in schaal, punt zoals, dit, zou, ik heel, fijn, vinden 9 en blijf 700 en het aller liefste zou ik deze zien, 38 220 nou mochten. We daar onderbreken dan kunnen in principe, helemaal door, naar 32 dat 32k of naar de lagere levels in elk, geval dus dat is wellicht, iets, om, rekening, mee te houden mochten, we onder die 38k berekenen kan de was heel hard gaan maar de kans, 8 ik persoonlijk Niet heel, snel de op korte termijn gebeurt mocht, het fundamentele, plaatje, omkeren dan kan hem natuurlijk altijd, we zien dat, deze, twee, grote, nieuwsbericht, natuurlijk een, enorme impact hebben, gehad op de markt en ja, blijf gewoon, altijd alert, om mijn, dat, je de markt, bezig ben dus, Dan heb ik deze eventuele targets, gegeven dus, persoonlijk, wacht, ik, het, allerliefste, momenteel, op, een, soort, vanaf, 24, 1600 en een eventuele lang, dus weer terug in schalen bent mijn portfolio, op 42.

508 ik een, fantastisch level, om naar te kijken of we in te schalen. We zien dat het boel is momentum. Langzaam afneemt we zagen een, redelijke soort squeezie, ze, naar boven, toe enorm, veel liquidaties van mensen die een, soort, posities, zaterdag, zal, het goed, om te, zien op het moment. Dat, je ja, eventueel bullies, wilt zijn er al die shirts, uit de markt, gehaald worden nou zelf kijk ik, dus, weer, naar, een, soort, op unity 4600 en dat is gewoon. Mijn planning na het is het. Op dit moment is altijd belangrijk om gewoon geduldig te zijn een plan te maken voor zowel zodat, je niet zomaar koopt deze huis omdat, je dingen te markt en goed in elkaar zit maar dat, je wachten op een, mooie, pull back als, je niet die lozen kunnen Kopen nou dat is mijn strategie voor de dip. Dat is mijn, uitleg voor waarom de begonnen is en ik hoop dat dat, verduidelijking biedt voor jullie op deze dagen na vond, je dit nou een, leerzame video geef me even een.

https://www.youtube.com/watch?v=73lZMkvckJ8