Ergens tussen de 10 uitlenen zeggen sommigen nu met de maar. Je weet wel met het monetaire systeem over de hele wereld dat gek wordt maar laten. We zeggen een, goede 10 keer dat, ze, kan het uitlenen dus, als, je honderd dollar inlegt kunnen, ze, duizend dollar uitlenen. En we weten allemaal dat, wanneer ze het geven ze, het uitlenen laten, we zeggen maar, we weten veel meer dan wat, je krijgt dus, je stort, je geld in het huidige economische scenario. We weten dat, je niet veel zult krijgen maar, je zegt dat, je een dollar krijgt en n procent ze worden, je honderd dollar tien keer uitgeleend tegen waarschijnlijk vijf, tot zes procent en ze plukken die beloningen echt zo is hoe. Dat werkt en niet veel mensen weten dat maar dat is gewoon bankzaken pure bankzaken dus staking is precies hetzelfde alleen dat de beloningen veel veel hoger zijn en laten we ernaar kijken heb, je gehoord over de stabiele munten usdc usdt geen fan van e bij zo veel Maar we hebben de stabiele munten terug naar de Amerikaanse dollar nu kun, je je dollars, op de bankrekening van je keuze houden maar trouwens dat, je ook, als, je meer dan tienduizend wilt overmaken dan weet, je dat, je moet invullen papierwerk en je weet dat de bank. Je zou kunnen bellen en je zou kunnen vragen wat, je bedoelingen zijn en dan krijg, je misschien als je geluk 05 procent is nu de inflatie uiteindelijk toch de zuiverende achtervolgingskracht van het geld dat, je daar hebt devalueert maar niet alleen dat, je had kunnen hebben in Plaats van je Amerikaanse dollars te hebben heb, je ze gewoon in stabiele munten in de usdc, je zou 12 kunnen verdienen en je kunt op elk moment de usdc, terugzetten naar het fiat geld van usd en waar, je een, half procent kunt krijgen dus waarom niet, je Neemt gewoon zoals ik doe ik neem, eigenlijk 16 op mijn usdc en ik blijf op het totale platform, maar het nemen van mijn, usdc waar, ik een, groot, deel van heb is eigenlijk de laagste, api of het rendement, je ziet een deel van de i eigenlijk pas Nu ik bedoel natuurlijk ultieme ethereum ze zijn de retu, rns zijn niet zo groot maar ik probeer eigenlijk, alleen geweldige, muntenmarktleiders van morgen te vinden, waar, ik, iets, kan verdienen, tussen ja, laten, we zeggen 12 is het ergste dat in polka dot en kosama staat maar tot 100: 100 ik verdiende zelfs 140 procent op mijn, paraplu tokens, voor een, tijdje en ik verdien, goed 90 op mijn, taart tokens, combineer, het, toch, ik, werd, vaak, gevraagd, om hier, een, video over te maken en dan wil ik het doornemen, ik, ga proberen te verwijzen, naar, Traditionele terminologie als in tegenstelling tot proberen met je te praten, je kent die nieuwe crypto terminologie die je niet zult begrijpen en dan zal ik, je kennis laten maken met een, nieuw platform, dat ik, aan, het testen ben waar, ik denk dat, je gemakkelijk kunt het is Veel als een, goede, gebruikersinterface een, goede gebruikerservaring en waar het super eenvoudig is om in te zetten maar voordat we beginnen wil ik, je welkom heten bij crypto, never sleeps, als, je nieuw bent op dit kanaal en je op de hoogte wilt blijven van de crypto wereld Met hen druk dan op like smash abonneren, dus, dat, je een, melding, kunt, krijgen, elke, keer dat.

We een nieuwe, video, uploaden, eos zodat. U kunt en dit is belangrijk uw rijkdom beschermen uw rijkdom behouden en uiteindelijk ook uw rijkdom vergroten mijn naam is nico arachi en ik ben niemand, dus als? U al een, crypto investeerder bent is staking een concept; waar? U waarschijnlijk van heeft gehoord als? U als! Je nieuw bent zul je er vaak over horen staking en landbouw ja, landbouw gaat weer een, beetje uit de trend. Ik had absoluut niets te maken met geld en rivier storten en beloningen verdienen dat is het. Wel maar, landbouw, wil, een, traditioneel gevoel maar uitzetten is de manier. Waarop veel cryptocurrencies en dit is het technische punt ervan hun transacties verifiren en het stelt deelnemers in staat, om beloningen te verdienen op, hun bezit. Ik ga heel, kort 20 seconden ingaan op crypto staking in het technische aspect: omdat er, zoveel, andere, zijn, geweldige, videos, waar, je Naar kunt gaan luisteren, je kunt uren en uren luisteren en je zult nog steeds niet begrijpen wat het betekent maar hoe dan ook dus crypto staking is cryptocurre uitzetten ncy is een. Proces dat gaat om het plegen van uw, crypto activa aan een, blockchain netwerk en bevestig transacties ondersteunen nu dat is waarom ik zeggen dat, je naar binnen gaan en zoek het op, echt, wat, dat, betekent, binnen jij de blockchain, ruimte maar, op, het einde van de dag Is het hetzelfde als, wanneer, je naar beneden gaat en je geld op de bank stort en de bank weet, je dat ze, je gestorte kapitaal mogen gebruiken om mee te werken en daarom krijg, je een tiende van wat ze verdienen met je geld maar vooral in deze Tijden kunnen een, geweldige manier zijn, om, je eigen crypto te gebruiken om passief inkomen te genereren vooral omdat sommige cryptocurrencies zeer hoge rentetarieven bieden voor staking en zelfs wanneer we marktvolatiliteit hebben of zelfs laten.

We zeggen dat, je je munt niet op de laagste hebt gekregen laag maar misschien weet, je god verhoede op het hoogste hoog maar, je weet of we het op 60 of 70 procent kunnen inzetten dingen, zijn een, beetje, gemakkelijker, maar, voordat, je begint raad ik, je uiteindelijk Aan om volledig, onder kijk hoe crypto staking werkt en onthoud waar ik het hier over heb is geen financieel advies ik ben niet uw financieel adviseur omdat ik niet weet over crypto wat zijn de belangrijkste voordelen van het inzetten van crypto zoals ik zei dat het een, Gemakkelijke manier is om: verdien rente, op, uw, cryptocurrency, bezit passief inkomen dat. U niet nodig heeft en dit is ook een, goede zaak! U hebt, geen hardware, nodig! U hebt! Geen, apparatuur nodig voor crypto staking zoals; u zou, doen als! U zou! Minen! En! U bent in feite helpen om de veiligheid en efficintie van de gekozen blockchain te behouden die. Je hebt met de munten en als dit belangrijk voor. Je is zul, je een, groene vriend zijn. Het is veel milieuvriendelijker dan cryptomining maar, het belangrijkste voordeel van uitzetten is dat. Je verdient meer crypto van de valuta of munt die je hebt gekocht en rentetarieven zoals ik al zei ze kunnen erg genereus zijn. We gaan ze zo bekijken in sommige gevallen ben je zoals ik al zei, ik begon goed eigenlijk rond 16 16 met mijn usdc en het gaat tot 100 per jaar het is potentieel een, zeer, winstgevende, onderneming, je weet wat ze zeggen voordat er geen, zaken, zijn, zoals Showbusiness maar ik zeg, je n ding dat er geen zaken zijn, zoals, bankzaken, behalve, apenzaken, dus, jij, weet, dat het een, winstgevende manier is om, geld te verdienen en ik zie de reden waarom ik zie dat er, zoveel andere zijn de opbrengsten de beloningen, zo hoog zijn Simpelweg omdat dit de toekomst van geld is het is het nieuwe financile systeem dat wordt gebouwd er is zoveel concurrentie dat, al deze, netwerken deze blockchains ze concurreren met elkaar en daarom kun, je hier echt van over de hele linie van zoveel munten profiteren dat het niet.

Zo zal blijven maar op dit moment is het zeer winstgevend dus zoals ik al zei het is ook een, manier om de blockchain te ondersteunen van een cryptocurrency die je leuk vindt en waarin, je hebt genvesteerd en deze cryptocurrencies zijn afhankelijk van het, uitzetten van de houder. Om transacties te verifiren en e te houden alles loopt soepel op de blockchain nu natuurlijk wil, je ook horen over de risicos van goed inzetten en er zijn er natuurlijk een paar want overal zie, je crypto 5 cryptoprijzen zijn zeer volatiel, ze, kunnen, dalen, je weet dat Binnen een, fractie van een, seconde 20 is niet. Ongewoon binnen, 30 minuten dus, als, je laten. We zeggen je uitgezette punt lijdt aan een, grote prijsdaling die natuurlijk opweegt tegen de eventuele rente die je op hen, zou kunnen verdienen daarom proberen ze degenen te vinden die minstens 50 doen hoe dan ook staken, kan vereisen dat, je je munten voor een, minimale tijd op Slot doet en dat is waar dus, je moet ze op slot doen of zelfs, als, je ze inwisselt houden ze ze gewoon voor een, bepaalde, tijd achter dat, vind, ik ook, niet leuk maar, je weet dat dat een risico is dus in die, periode kun, je niets Doen met je steakactiva, je kunt ze niet verkopen, je kunt ze niet eruit halen dus, je moet echt zijn ik bedoel bijvoorbeeld dat, vind, ik, niet erg, ik moet mijn, kusama tokens op slot doen voor de kusama, para c.

Hain crowdleningen maar er zijn veel andere munten die ik niet voor die tijd, comfortabel zou opsluiten en dan nog een, risico dat, je zou kunnen zeggen wanneer, je je crypto wilt opheffen er, kan zoals ik al zei, een, periode, zijn waarin de de de geld, dat, je Niet verdient ze zijn er gewoon, gewoon, ik, zou, je zeker niet aanraden, om naar, manchester metro, te gaan dow is het platform waar ze gewoon op slot doen, je weet alleen, je maakt ze alleen, los en dan kun, je komen kan om een week. Lang niets met je geld te doen er is geen reden waarom ze dat doen dat, vind, ik gewoon niet leuk dus banjo, dial, staat op, mijn persoonlijke, lijst maar, het grootste risico dat, je loopt met crypto staking is dat de prijs, kan goed, dalen, dus, houd er Rekening mee dat, als: u cryptocurrencies, vindt die extreem hoge, rentetarieven, bieden, dit, natuurlijk, ook, een, inflatoire impact zal hebben want als, iedereen dat, bedrag aan beloningen verdient betekent dit dat de nieuwe munten moeten worden geslagen en dat gaat alo ng met een, inflatoir model, dus weet, je Zelf onderzoek doen als het gaat om welke munt, je investeert in ook veel kleinere cryptoprojecten ze doen dit voor, je weet investeerders verleiden maar de prijzen, eindigen vaak goed dus, het, kan aardig, zijn van als een pomp en dump als je genteresseerd bent in het toevoegen van Crypto aan, je portefeuille maar, je wilt minder risico dan zou, je kunnen kiezen voor cryptocurrency aandelen in plaats, daarvan zou, ik, dat niet doen Ik denk dat, crypto, inzetten, op, mijn lijst staat is mijn topprioriteitlijst en ik waardeer het zeer dus dat was het, voor mij vandaag Ik hoop dat, je ervan genoten hebt ik, hoop dat het, je wat, waarde heeft gegeven, let alsjeblieft op in de komende dagen ik, lanceer een, nieuwe, video ik, neem gewoon, wat, je inzet waar ik echt met je door, zal gaan waar, we twee drie verschillende voorbeelden gaan Maken op twee drie verschillende platforms, zodat, je echt, kunt zien waar, het uiteindelijk, om gaat het is vergelijkbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=FwvzB1E5TQI