We eventjes de bitcoin chart het bij pakken van afgelopen vrijdag kan je al heel, snel zien wanneer het nieuws naar buiten is gekomen een daling van 10 in drie uurtjes tijd, en we hebben over het nieuws wat eigenlijk geen nieuws is wel geen namelijk van net boven De vijf en veertig duizend naar 40 1600 ongeveer en dat komt puur doordat nieuwsbericht want de kreeg dan nieuws namelijk heel, snel te horen ik zag er echt overal voorbij komen over dag in het tegelijkertijd dus ik pakte meteen, even de bitcoin chart erbij en ik zag Dus heel snel in prijs dalen het vuur met dus ook, echt op dat heel, veel, grote, nieuwssites, het binnen, no time naar buiten hadden gebracht en twitter kanalen die het nieuws ook allemaal deel de binnen vijf minuten van elkaar, dus, hey hoeveel, mensen, kregen op hetzelfde moment. Vier verschillende bronnen dat, allemaal voorgeschoteld en dat kan natuurlijk zorgen voor paniek en het zal me ook, niet weer verbazen, als ze zelfs nog, wat extra druk wordt uitgeoefend vanuit china, ondiep reis, naar, beneden te krijgen door, bijvoorbeeld ervoor, zorgen, dat, zoveel, mogelijk websites, dat nieuws, gaan, Delen misschien zelf een, poging ondernemen om, die prijs naar, beneden te drukken het samen echt niet verbazen want bitcoin staat voor vrijheid en dan hebben ze liever niet in china. Natuurlijk dit kanaal is geen politiek kanaal, dus, ik wil dat, zoveel, mogelijk links. Liggen want iedereen heeft een, andere mening heeft ook iedereen recht op maar ik denk niet dat, er heel, veel, nederlanders, denken, aan, frankrijk, als, je hebt over china en dat, je daar alles, kan zeggen, alles, mag, doen ja, heel, veel, mensen, denken ja, dat kan, je beter Daar niet doen dus dat, china, tegen bitcoin, is vind ik helemaal niet zo gek want paar fiat komt heel, veel macht en controle kijken en dat vindt china, natuurlijk fantastisch dus dat, mogelijk, verliezen, kan natuurlijk heel, schadelijk, zijn, voor, landen, zoals, china, dus dat, maar, vol de Aanval tegen bitcoin want het moment dat, iemand, financieel, vrij, kan zijn buiten het fiat systeem om dan is de macht en controle verdwenen en langzaam maar zeker zal niet mag dan blijven afbrokkelen en het winnen heel, veel landen, dus, voorkomen, eventjes, tussendoor, mocht, je op zoek zijn Naar een platform, klimplanten kopen ik, mag, zelf, gebruik van commerce, om bitcoin en al kans te kopen, als, je kon immers ook wilt gebruiken kijkt en eventjes in de beschrijving, daar heb ik, namelijk een, linkje, achter gelaten en als, je besluit ze registreren via de link, help Je ook nog eens het kanaal en dat zal natuurlijk altijd waarderen en na een.

Snelle daling is er ook weer, een heel, snel, herstel, op, diezelfde, vrijdag zal tegen de 4 van 40, 1600 naar net boven de 42.000 en het blijf, je gewoon houden als. We volgende maand weer op een, belangrijk mensen staan dan moet, je er niet van opkijken, als china plots weer, naar buiten bleek dat, ze crypto gaan verbieden en dan zal ook de prijs weer gaan, dalen van china, heeft misschien wel 25 keer de nieuws gedeeld elke. Keer is de prijs omlaag gegaan nou dan kan ik, je al verklappen wat er gaat gebeuren, als china het voor de 26e, keer naar buiten brengt en we hebben natuurlijk over bitcoin. We hebben het over een market cap van 800, miljard dollar dan kan, je heel makkelijk met manipuleren, als, groot land zijn de en dat is china, natuurlijk rol ze hebben heel, veel macht en daarnaast ook nog eens heel, veel, geld dus. We kunnen bitcoin een, loghum leuk maken daarom zijn nog steeds, erg vroeg knip hem nog echt, volwassen worden, als, je veel met krip dat bezig bent kan het soms wel eens voorkomen alsof iedereen bezig is met, dit komen al coins. Dat is echt niet, het geval, slechts een, klein percentage van de wereldbevolking heeft daadwerkelijk bitcoin of al coins en het is natuurlijk niet. Ideaal voor de beeldvorming dat bitcoin onderuit kan gaan met 10 nieuws door, nieuws wat iedereen al weet is natuurlijk niet ideaal maar de om geen data na dat, blijft toch al goed, voorstellen 93 van de bitcoin supply is minimaal een, maand lang niet van eigenaar, gewisseld dus Vooral nieuwe bitcoin, eigenaren, zijn, aan, het verkopen de investeerde die al heel.

Lang bezig is met, het inslaan van bitcoin gaat niet plots, verkopen door, nieuws wat die al weet die blijven gewoon kopen bij ons met minimaal 1000 bitcoins zijn ook stabiel die verkopen niet en zelfs hier nog een kleine stijging in de laatste, paar weken en particuliere beleggers Met team bitcoin of minder dat is dus een, hele, grote, groep, koopt ook in hoog tempo in en het zagen. We ook in 2017 naar flinke daling in de prijs van bitcoin en een beetje hetzelfde verhaal in de bullrun van 2013 want als. We voor de lol eventjes de chart van bitcoin van 2017 de bij pakken zie natuurlijke gele pijl en die gele pijl geeft het moment. Aan dat particuliere beleggers in hoog tempo bitcoin inkopen en vanaf dat punt geen bitcoin in vijf maanden tijd met 783 er zijn de hoog natuurlijk resultaten uit het verleden, zijn, geen, garantie voor de toekomst, maar ik wil hiermee, vooral, onderbouwen, dat, ons, een data, nog, steeds, een Heel erg goed voorstaat dus maak ik mij zorgen, om bitcoin en mijn lange, termijnvisie totaal niet, kan dit nieuws er voor zorgen dat, er, tijd, omlaag gaan dat, kan altijd gebeurt, daar, heb, je echt geen impact op moeten ook vol, snel, zal, lachen, hoeveel, panieken, wel niet Eens in de crypte markt stel de verkoop druk gaat liggen en volgende week, publiceert china, nog een, keer, ditzelfde, nieuws dan kan ik, je al verklappen dat. We opnieuw omlaag gaan door de paniek en natuurlijk de manipulatie maar ik zal gewoon voordat ik mijn positie goed vasthoudt dat ik niet uit de markt, wordt geschud en altcoins ja die reageer, je natuurlijk ook op de neer, ze reageerden school op de prijs van bitcoin.

En ten tweede altcoins valt natuurlijk ook onder het kopje crypto en china, wilt crypto verbieden voor de zoveelste keer en zo zal met de onzekerheid omtrent evergrande en het herkauwde nieuws uit china, dat heeft, gewoon een impact op bitcoin en dat, hoort er, ook, gewoon, een, beetje, Bij want dit kun, je behouden klinkt heel, makkelijk kopen en niet verkopen maar heel, veel mensen zullen de druk, niet aankunnen en zullen op een bepaald moment verlies lijden en de enorme percentages, rendement helemaal niet meemaken en dat kan ook niet, anders en moeten namelijk verliezen zijn Voordat de winnaars kunnen aanwijzen en ik hoop is ook met, dit soort videos, voor wat, rust te zorgen bij jullie natuurlijk ik geef geen koop of verkoop advies van bach, ik helemaal niet met eventjes de paniek, weg nemen zodat, je alles glashelder, even kan bekijken ja, dat Kan geen kwaad en wat, je daarna doet ze hadden moest natuurlijk echt zelf bepalen. My bonnie is geen goede raadgever dus besluit nooit in paniek of in angst te kopen of te verkopen gewoon, even een stapje terug doen, even adem halen alles op een, rijtje zetten en dan goed voor jezelf besluiten, wat, je wilt doen en voordat ik, overga, op, nieuws Ben je nieuw op dit kanaal een, wild vaker van dit, soort videos, zien vergeet, zeker, niet te abonneren ik zal dat, altijd, op, prijs, stellen er is op dit moment nog geen nieuws naar buiten gekomen over een, bitcoin jf dus er is nog niks bekend vanuit de S zien en dat gaat natuurlijk pas in oktober schijnlijk gebeurde waarschijnlijk eind oktober en dat gaat gewoon heel, erg, belangrijk, worden, wat, het besluit ook gaat zijn maak wat toch nog eventjes de update geven over de bit, kon niet ifa vraag ook al is er geen nieuws Te melden het is gewoon heel, erg, belangrijk, dat, zon, brief kwam hier tf door de ss i wordt goedgekeurd is een.

Hele belangrijke stap in de adoptie maar het grote nieuws afgelopen week was natuurlijk dat, twitter, het, mogelijk, maakt dat, mensen, elkaar, kunnen, typen op dat platform met bitcoin door, middel van het, lightning network dat is een. Gigantische stap want je hebt het namelijk over een van de allergrootste social media bedrijven die bitcoin besluit accepteren en dat gebruikers zelfs kunnen betalen met bitcoins daardoor komen steeds meer mensen in aanraking met bitcoin en voor adoptie is dat. Al een, hele belangrijke stap en ik heb het idee dat, twitter, nog, veel meer van plan is maar ja, ze moeten, natuurlijk eerst die eerste stap zetten en op dit moment is het type. Op twitter met bitcoin alleen, mogelijk van mensen uit amerika en el salvador en op android wordt het nog steeds niet ondersteund maar ik, ga nu wel een, beetje van uit, dat witte het plan, heeft om dit, natuurlijk voor iedereen beschikbaar te stellen en dat, het gewoon een; Kwestie van tijd is ook zoals een beetje met paypal van een, paar maanden geleden ze maakten bekend dat eerste, amerikaanse klanten, gebruik konden, maken van het platform, crypto te kopen te verkopen en te behouden en en vorige week is bekend gemaakt dat, nu de united kingdom aan De beurt is dus het zal langzaam verlopen in kleine stapjes een, hele, grote, stap nemen, en halfway dus ook mee ze gaan de snel herstel na de diepe dalen in mij we hebben natuurlijk vaak over gehad maar ziet zien ze dieptepunt is de hash.

https://www.youtube.com/watch?v=UsyN_3tx1cw