F, als je nieuw bent op dit kanaal dit kanaal die ook alles omtrent crypto currency ze, treden investeren crypto nieuws maar ook natuurlijk technische analyse dus, als, je dat doven in en je bent nog niet geabonneerd op dit kanaal zou het heel, erg, waarderen, als, je, even Op de abonneerknop zou willen klikken rode knop hieronder gratis voor jou help je mij mee en de missie deze videos, volgende keer niet en als je de video heeft zou willen liken en delen met vrienden en familie ik ga gewoon iemand gratis toegang geven tot het premium. Abonnement levenslang met crypto alert, dus, als, je dat zou willen winnen, like de video, even een plaats heeft mijn reactie onder de video kiezen iemand uit de reacties. In de volgende, video die ik maak goed dat, gezegd hebbende gaan. We lekker de content in duiken eerst nog heel, eventjes de mededeling, dat ik, vanavond een, vernieuwde, gratis, kip de training, heb na de vorige training, hoe, krijg, ik, wat feedback, daarom heb ik de training, aangepast extra case studie toegevoegd dus mocht, je toch vinden maar, meer, willen, Leren over crypto en over mij en mijn twee benul methodes vanavond om half acht is de gratis kippen training, kun, je nog voor aanmelden linkje staat daar voor hun beschrijving kun, je vanavond niet kun, je je aanmelden krijg je die replay opgestuurd of je kunt, je aanmelden Voor volgende week is allebei prima verder heb, je instagram het koor neem er zand volgen maar, even zonder dubbele letters van de streepjes, et cetera, deel ik, dagelijks toffe, crypto content, behalve de laatste foto dat is gewoon lifestyles, waren van de tatoo artiest en in madrid, waar Ik geweest was hier val, als, je in staat een, vinden toch wel mij te volgen en meer over crypto te leren volgens mij eventjes die link, vind, je overigens ook in de beschrijving hij dat was dat gaan we eventjes naar direct de bitcoin prijs en daarna gaan.

We over naar de toto crypto market cap waar een, mooi patroon in op vormt althans die zie ik daar in de bitcoin precies altijd, als ik net eventjes niet aanwezig bij met andere dingen, bezig ben dus met zoals vorige week, eventjes naar, madrid ben niet eigenlijk mijn Focus heb op dit yards natuurlijk, kijkt, er, ook nog, even op wat is daar aan de hand en zag, ik weet die enorme dalingen correcties mensen die toch wel weer zweethandjes kregen en dat gebeurt dat, precies, als ik, even niet beschikt over alle apparatuur hier en over De tijd, als het ware maar wat zien we nu bitcoin is goed, hersteld is door de tijdelijke resistance, van 43.000 heen gebroken en heeft een must support. Gemaakt dat is ieder geval erg, goed als de naar de one hour, gaan kijken zien. We ook dat het vrij bullish is voor bitcoin, we maken hi er loos komen steeds terug in het 13 en de twintig, keer mee en bang ze daar weer vanaf, zitten, momenteel, nu, ook, op, dus, vanaf, hier kunnen. We weer een bounce verwachten en en higher higher and higher loon neer gaan zetten dus het ziet er voor nu mooi uit en er kan ook een op de one hour. Hier een channel ontstaan of een rising wedge die, zou, wat, minder, zijn, ziet, er, meer uit, als een, nou als in channel momenteel maar het kan natuurlijk zijn dat die straks in een racing waar, ik, uitkom, dat, er, weer, een, stukje, gaan, dalen dat is op de One hour en op de daily is die de fotos vrij bullish, maar, als er ook men de daily gaan kijken en we verwijderen dit eventjes, je bent net getekend hebben dan zien.

We hier deze range hadden, getekend, als een support, om ze, blij op te halen een, tijdje terug hier hebben. We de vorige keer nu ook supply opgehaalde eigenlijk schoten, we gelijk weer, omhoog daarom zie, je die enorme mix. Maar nu is deze box geen ze, boord, meer geworden maar is het omgevallen in resistance, zoals eigenlijk vaak, gebeurt, als, je door de support een, kanaal wordt het vaak christus dat, zie, je nu ook. We zijn met deze kendo hier zijn. We de tegen aangekomen weer eraf gebouw, is met. Deze kennis, overigens ook in de top met deze zitten we nu weer in en eigenlijk tegenaan dus wat. We moeten doen is deze range spreken van tussen de 43 en de 45.000 de boven sluiten en dan vanuit hier kunnen, we weer verder gaan en dan is het wel, wat, mij, betreft blue skies, voor bitcoin zeker, als, je gaat kijken naar wat er de komende maanden Volgens plan b, ook verwacht wordt en plan b is tot op de dag van vandaag akelig of heeft akelig gelijk in ervan weet, je dus waar, we nu zitten en wat. We moeten doen voor bitcoin, om verder te knallen blijven. We deze resistance, als, je resistance, houden dan kunnen, we zien dat, we weer een, wellicht, die 40.000 gaan testen maar plan biezen prijs voorspelling van september is ook drie en veertig duizend dollar en maar traden. We nu op 23.000 nou bijna 44.000 dollar maar, je ziet hier dat, we dus deze ben in 40.

000, als ik support, hebben dus, het zou heel, goed kunnen dat de september afsluiten op drie en veertig duizend dollar ik wil en wat later laten zien maar. We kunnen nu bij pakken en plan het model plan b, stok de vlo man, oh moet ik, eigenlijk zeggen september 43.000. Augustus had die 47.000 voorspelt of middels zijn middels zijn toe had hij dat, berekend nou dat klopt het is een. Jullie 14.000. We zitten nu eind september en bestaan op 43.000 dus het lijkt ook, perfect te kloppen en dat betekent oktober zou, je dan naar 63k gaan dus het zou een, stijging van zon, 20.000 dollar zijn in een maand en vanuit daar gaan. We echt enorme pieken neerzetten, als het plan, moeten geloven en vooralsnog lijkt het dus dat, glenn, wie, akelig, gelijk, heeft elke keer, en dan hebben we natuurlijk ook nog de beurt gehad deze week van china. China die bitcoin voor de honderdste keer heeft ge, bent en daarvoor hoef het niet alleen maar dit te laten zien hoe ons al de bitcoin de charlies over mens staat op nummer 2 van de grootste, om alles die bitcoin, houden ter wereld dus die gasten, die zorgen, Voor de enorme fout voor die prijsdalingen en wat doen zij waarschijnlijk, logischerwijs, ze kopen die dip, zoals de meeste, slimme investeringsmaatschappijen, ook, doen dus de chine is consument is als. Dit allemaal, zou kloppen gewoon super slim bezig, als het ware goed dit is inderdaad. Als je nieuw bent in de klit ter wereld echt nou ik denk dat, china, dit elk jaar een, keer, doet, bitcoin, binnen, vervolgens de dip, kopen dus waarschijnlijk en vanuit daar ja, zie, je dat de prijs hier omhoog gaat.

We hebben nu ook echt wel de bodem gezet als, je kijkt naar die 40.000 dollar continu de opgekomen en de af. Gebouw is waar enorm veel orders, zijn geplaatst en liquiditeit op is gehaald dus dit blijkt echt de bodem voor nu te zijn geweest 43.000 sluiten in september en vanuit die. Je dus naar die 65k en die verder een nieuwe all time huis voor bitcoin de komende maanden denk ik ook dat de altcoins nog ontzettend hard gaan, knallen maar zodra die bitcoin dominus meer de overhand gaat nemen zullen die altcoins, wat, af. Ga nemen is de komende. Maanden ergens een richting december kun, je kijken om, je winsten op altcoins minder valt te gaan nemen want hebben hier nog voor de bitcoin de bitcoin mond limiet er is wil ik nog, even laten zien oktober is hoeft algemeen een super goede, maand voor, bitcoin, dus ook Dat is positief en boel is voor de komende maand en overigens november en december zijn dat oog december ja, ook 4 euro de dagen in totaal, tot nu toe of rode, maanden maar, het ziet, er dus ontzettend boel is uit voor de bitcoin. We hebben nog de president van el salvador die aangeeft dat, nu twee, punt 1 miljoen sulphur dorians dus mensen uit salvador actively using the key vooral het is die. Crypto alle de bitcoin wallet die ze in el salvador. Gebruiken chivo is naar de denk er in less than three weeks in nou. Hij is more users than any ben in el salvador en is moving fast door.

Heft mori users that all banks in el salvador combbind dit is wild. Bitcoin is revolutionair. Je ziet dat hier ontzettend goed gaat en dat nu al meer, soort orience en tivoli die bitcoin wallet, uit dan dat, ze, bankrekeningen hem in dat land, lvolution der veer in britt index staat nu op 26 is nog steeds weer, maar, ik verwacht dat, dit de komende. Dagen weer terug gaat schieten naar new york en naar green goed, dan hebben nog denk, het meest belangrijke of het oosten uit deze video en dat is de toto door. Market cap mensen die vaak betreden en mensen die kip tonight, gevolgd hebben zullen waarschijnlijk het patroon al herkennen, maar wat, je hier ziet is een. Enorme cup en hendel die ontstaat op de daily op dus de toto crypto market cap. Nou waarom is dat. Belangrijk ik heb de market cap is nu de hele tijd aan mentale dat betekent dus dat de prijzen ook afnemen in een de totale, crypto markt, om nieuwe. All time hij is allemaal. Neer te gaan zetten heb, je natuurlijk een, hogere kit de markt nodig want logischerwijs, die marty, moet daardoor, daarvoor, gaan, stijgen, nu, zit, er, een, kip, een hendel is hem, kopen ben hendel, op een vormen en dat is natuurlijk. Een boel is patroon en de prijs target. Hiervoor is bijzonder, hoog die, zit hier de hendel en je ziet de club, ook ontstaan de kap die is hier, kan ik tekenen voor degene die niet.

Zie ik kan me niet. Voorstellen dat, je niet zit diep niet dat dit heel, veel helpt is hier en heb. Je dus de hendel die is hier en al vanuit hier kunnen we uitgaan breken hoe bereken, je de prijs target trendline pakje van hun bovenste lijn naar de onderste lijn en dan zet, je hem weer op de bovenste lijn waar nu om de prijsstijging te gaan berekenen Dus, je zet hem nou waar die uitbreekt of arm die, langs deze, lijn, komt maakt niet zoveel uit waar die langs, want als. Je maar op die lijn zet en dan hebben dus een target van hier van 3 punt nou 57 triljoen dollar dat is mega veel zeker, als, je dat, hij nu op een, punt 97 staat dus, als dit inderdaad uitbreekt naar boven en hij lijkt, perfect uit te Spelen gaan we de komende maanden enorme stijging en zien in de ketel weer het op zowel de altcoins, als op de bitcoin dus alles, wat ik nu zie is ontzettend. Boel is ook. Al lijkt het misschien door de fout en door de bitcoin die toch wat, blijft, sukkelen, om langs, het of rond het 40.000 level. Lijkt het misschien niet zo boilies en er zijn mensen die heel, graag barrys omslaan en dat graag gaan roepen, maar, ik, zie, nog steeds dat er niks aan de hand is dus van er, niks te land voor de bitcoin ik denk dat die, boer, lang, nog verder, Gaat en dat we enorme all time: ga je ze gaan neerzetten zit de boel, eens uit voor nu op de korte termijn moeten.

https://www.youtube.com/watch?v=Ih5SUfcgRh0