We het vandaag over hebben Muziek een hele goedemorgen met alle haalde hem welkom bij, wat snacks, crypto mijn naam is patrick en vandaag ben ik weer blij met de nieuwe markt duidelijk video en vandaag bouwen op het oordeel van gister dus laat het eventjes kijken, gister hebben. We een situatie geschetst voor een boel is scenario en hebben een, situatie geschetst voor een, beige na rio. Nou het berg scenario was natuurlijk dat. We onder lee twenty manier 9 kilo, zware dat, we nu een, hoe, ik, omhoog, aan, het printen, waren dat, het, daarna, barry, zouden, gaan, flippen, nou, dat scenario, lijkt zich, nu, helaas, af te spelen, persoonlijk, dacht, ik dat de kans groter was dat. We continuatie zouden gaan krijgen en dat kwam eigenlijk vanuit de for our time frame. Dus laten we dat er eventjes bij pakken is je nu heel, veel dingen, tegelijkertijd op, het scherm, verschijnen, maar, wees niet. Bang we gaan gewoon, episch, listig analyseren, wat er is gebeurd, is nou, dit was die, ayreon armen, langs, moesten, komen hij die voor, our supplier, ria, om zo, maar te noemen die, dag op vierden. We de 1220 die konden, we niet daar konden. We niet langs komen en wat. We wilden zien er eigenlijk die hailo bitcoin vanaf die 43k hebben wel afwijzing gezien op dat niveau maar, we lijken nu verder naar beneden te willen nou waar zie ik dan bitcoin hele gave dit moment hier hebben we enorm veel, buying pensioen dus mensen en sowieso wel Genteresseerd om in te stappen op die 40k levels, dus ik ben persoonlijk, niet heel, bang dat, we in een, keer, dwars, naar de grond, toe gaan en ja, voor nu zitten.

We op de value er jarno dus, eigenlijk op de loop van de area, waar het meeste volume, verhandeld wordt, dus, daar kunnen. We op korte, termijn wellicht een, kleine, pull back gaan verwachten maar mochten. We we verder naar beneden toe gaan dan kijken. We dus naar die folding air chair dus, die zag net ook al op, getekend worden en ziet het er heel, veel, confluence punt, samenkomen, op hetzelfde, moment dat, ik, al een, hele monument op in te stappen in de markt, omdat, je ja, dan het, maximale, aan angst; Hebt en op een gegeven moment, krijg, je ziet hier deze trendlijn bijvoorbeeld lopen hierzo en dan komt al deze computer punt drie, we hier ingetekend hebben die komen dan gewoon uit dus het bier, je pouches omhoog vervolgens, je diepe pull back je falling wedge nadat zien al Gebeurde n twee dan krijgen, we wellicht zo meteen, die poes naar beneden toe en dan zou, je drie op de onderkant van die val in which a eventueel kunnen timen terwijl, je op dat 37 calais, rol komt met, die nulpunt, ze, zijn 8 nou het zijn natuurlijk Heel, veel technische termen die je dan denk, je naar, je toe gegooid krijgt maar het wordt eigenlijk, gewoon zeggen dat. We een iets verder, pull back kunnen verwachten deze week en dan heel, veel angst laten. We zeggen dat er nieuwsberichten uit gaan komen tegelijkertijd en abonnementen dat gebeurt dan sta ik het klaar, om rond de 37k, eventueel in te stappen nou voor, eventueel, uit, schalen dan zou, ik, persoonlijk ja, een, kleine, poeldijk, willen, zien, vermaarde ben nog, niet heel, genteresseerd in een.

Reden waarom is omdat ik deze, hele, mooie, naar mijn eten. We al hebben gelegd dus, we zitten nu eventjes een, flinke correctie in zoals we hier bij voor botten die gigantische accent, hadden zouden, we nu in september deze correctie kunnen, gaan, krijgen, maar, zoals, eerder, gezegd, gisteren hadden. We dat wel eventjes over dat oktober de licht weer een, veel betere maand, kan gaan worden en dan ben ik, het niet echt heel, erg van plan, om uit te schalen, binnen mijn portfolio, wellicht, als, er een, poeldijk, om tennis, te stevoort. We gaan hier naar beneden toe gaat, terug naar deze loos dan zie, je een pull back komen dan zou ik eventueel interesseert, je een de sjoerd, om dan vervolgens die verdere down site te. Kunnen beperken en dat is eigenlijk de strategie die ik momenteel hanteren, ik ben blij, maxxposure aan de marge momenteel ongeveer 160 procent in cash en rond de 40, procent in crypto dat vindt dan groeien semi defensieve, allocatie, om nu te hebben en dan sta ik eerder gewoon Klauwen tips: op te kopen, omdat, het toch al verwacht of in oktober echt wel hele, mooie, ontwikkelingen, kunnen, gaan, zien, nou dan kijk, je nog eventjes naar alco in dommelen start en die, geeft natuurlijk, eigenlijk, aan, hoe het de voor ligt in de altcoins, ten opzichte van Bitcoin het ook de bitcoin dominees charge dat is exact, het omgekeerde, hiervan, maar, ik vind het fijner, om, hem, zo te analyseren en wat.

We daar zien is dat hetgene waar, we toen aan het op voorbereiden waren aantal weken geleden en ze, je terugkwam naar die all time high. You zo in alcohol in dommelend en dat, je daarna een, hoewijk zou kunnen krijgen naar die fifty hiermee en dat. Je vanuit daar eventueel dan weer die continuatie naar boven zou kunnen zien en dat kon dan redelijk samen met oktober, dus dan als, je dan ik zou kijken, naar een, char dan zie, je dat er nog redelijk wat ruimte is dan zie, je dat, je redelijk wat Afwijzing hebt er, om, deze, niveaus, kijk naar die man feature en dan zou, je dus eventueel hier zo rond de 57.000, kijk dan zou, je hier zo, je break the test, terug naar dit level, kunnen krijgen en deze boele scenario, dat, je dan die continuatie krijgt nou. We weten dat de aandelenmarkt kijken en spelen zonder zo de bij, kan pakken zo reden dat aandelenmarkten niet extreem goed bij ligt deze die hele over extern het moet, naar boven toe die, we eigenlijk zagen vanuit corona glass, nou 107 procent rendement in de aandelenmarkt in een. Stuk door, eigenlijk zonder een, hele, grote crash uur, zagen, jullie, wie, test van de vorige. All time high is redelijk zorgwekkend dus, je zou gewoon terug kunnen gaan en aandelenmarkt dan zou de hele boel, elkaar kunnen stort dus dat is wel een, risico, wat, ik persoonlijk in de gaten houdt en dat zou ik dan persoonlijk zelf willen, proberen te verminderen door, een, Soort positie te openen in de crypte markt, als een, hek dus ik had het net al even over die soort oppertunity naald zou, je dan eventueel kunnen doen wat het scherm wat, ik persoonlijk we gaan willen doen is ik wil, kijken, naar, syri, op basis van bitcoin.

En wat wil ik dan zien ja, ik wil, eigenlijk, zien dat, we duidelijk terugkomen naar dat 17 nog 100 level en wat ik dan wil zien is dat. Oude resistance, aan suiker, kijken naar dit niveau bijvoorbeeld hier zo zo ik nu eens in de toekomst, uit voorspellen. Dat dat nieuwe, ruzies tussen, dus, zodat, alle resistance, dat het hier, gebroken wordt en vervolgens weer hier zon nieuwe resistance, wordt en dat, je dan eventueel die continuatie zou, kunnen, krijgen, naar dan kun, je dus een, soort op trinity, vinden, en dan bescherm, je dus, je portfolio Van eventuele dan site is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=OPFpUW2nKdk