We in de korte termijn verwachtten en vergeet de video natuurlijk niet een, like te geven, als, je de content. Kunt waarderen en abonneer op het kanaal, als, je dat, nog niet hebt gedaan dan beginnen. We het plan b, hij zijn augustus, sluiten boven de 47k hebben we gehad september sluit boven de 43k, hebben gehad next order, 63.000 in oktober november 98 december 135, ik kan het alleen, maar hopen en hopen ja, dat, gebeurt, dat, ik, zijn, tweet, meteen, maar, even een. Like geven overigens top om te zien ander het is, is een. Relatief van bitcoin dus en welke maanden passeert het goed wanneer presteert en eigenlijk slecht september moet, er nog, even bij komen nu maar wat de niveaus in is dat. In oktober november zeker die twee maanden en eigenlijk ook vaak in een, bull market voor december dat, het vooral groen is voor de koers dus. We zouden een heel, episch, mooi, groen, kwartaal, kunnen, krijgen, voor de rest van 2021 en ook hier een, mooie, samenvatting van wat, eigenlijk zien het dus het in mij hadden hun hele goede daling wordt op betreft en we zagen ook dat, er, veel, bitcoins, naar de beurzen. Gingen er zit was wel meer meer iets van een that combines voor deze stijging controleer dati en ik zei we gaan rond die 30.000 blijven en dan de tweede, helft startte die zijn. We inmiddels gestart en wat. We nu dus ook zien is dat zelfs in een.

Stijging werden gekocht maar zeker in de huidige, daling wordt een, meer, gekocht, dus netto in flow of de netto flow van bitcoins op de beurzen zijn en daarbuiten tussen wordt opgekocht en dat zie, je hier dus eigenlijk ook mooi dus het is hier in mijn oog ook Zeker geen dead can dance en zoals ik al liet, zien hierin, kunnen, ook, een, vervolging, matching wat een. Bullish patroon is tand heeft een powell, chairman power, heeft gisten gezegd, dat, ze, geen, intentie, hebben, om bitcoin of de cursisten, bellen ook dat is heel, sterk er al met al veel, broeders punten voor bitcoin en eigenlijk verwacht ik, ook, een, groene, kwartaal, dus, een, maar, nog, Steeds maar ook die lijkt steeds minder steek te zijn en dat zijn de traditionele aandelen en de dollar. Dus vaak, wat jij crossing is een, zwakke dolle waardoor bitcoin en eigenlijk ook de traditionele aandelen sterke zijn nu zien. We dus dat die correlatie in de net een. Beetje af is in afgelopen week was je wat sterker maar we zien nu dus eigenlijk dat, sp 500 bijvoorbeeld visser, best een, flinke, daling maakte nieuwe loos heeft gemaakt dus, ook, daar, echt wel en handouts en zet wel bitcoin, eigenlijk ja, iets omhoog loopt en aan het Controleren is voor een, uitbraak wat dat betreft en ook de sterkere dolle betekent vaak voor bitcoin dat het naar beneden gaat maar in dit, geval ja, doen, ze, eigenlijk, hetzelfde dus dat is ook een, sterk punt, om te zien en in mijn ogen betekent dat, ook dat, Als de sp 500 eenmaal zijn bodem heeft gemaakt en als heeft uitzoomen naar de dagelijkse zie ik hier eigenlijk een sterke supporter tussen zou die nog, steeds, naartoe, kunnen, zakken, maar, als.

We daar komen dat ja en we krijgen daar een, mooie bounce er, dus, krijgt, zoiets, dat, bitcoin, eigenlijk heel, mooi gepositioneerd is om, ook weer, een, flinke, stijging te maken in oktober dan dus. We gaan het zien ook seasonality, gewijs ondanks, alle angsten die te zijn in de traditionele wereld overerven grant en allerlei andere dingen de de debt ceiling. Ja is het laat, ik, vertaal, ervaar, ook groen voor de traditionele aandelen en dat betekent niet dat dat, meteen, moet, gebeuren maar, wat, mij, betreft ziet, het er, goed uit tom is een. Maandelijkse gesloten en dus de maand september die is gesloten en wat. We kunnen zien aan die week at beetje een, doosje top eigenlijke, spinning top lange werk aan de bovenkant lange werd aan de onderkant, niet een, hele grote candle body en als, je hier meer over wilt leren doet dan valt mij komt het in de gratis, kennismakingscursus ook. Voor een, leonie van hoe, je die candlesticks kunt lezen maar dit vertelt mij niveau dat dit een strijd is tussen de pers en de bulls, alleen vaak, als je die aan de top zit binnen de beurs vaak en krijg, je een daling en er zijn 2 dingen Waardoor we toch bullish, kunnen, blijven, ondanks deze, spinning top en een is een. Aankondiging van een, bitcoin eed af te beginnen steeds meer geluiden te zijn dat, hij, wordt aangekondigd tussen halverwege oktober en halverwege november dit zou zon, hele re een, hele sterke, stijging, kunnen, veroorzaken, mijn ogen, en kwesties en elk die zien.

We gewoon dat de laatste drie maanden vaak sterke zijn dus en hij want ik laat een, paar maanden deze grafiek zien hij dat. We een evenwicht betoont witte wellicht door, kunnen gaan na die 37 1700 dan nog steeds een, mogelijk scenario, sal wat dat betreft en we zouden een oktober best dit kunnen doen een lange week, naar beneden en toch nog groen eindigen dat is gewoon de mogelijkheid en daarbij Zou dan ook dit evenwicht patroon hebben afgemaakt eigenlijk met een hi, lo lopen hi hi, lo om vervolgens net als tesla na het uitbreken groen omhoog te kunnen gaan dus dat, ze een, niveau, waar ik naar kijk en dus dat, zijn twee, boeings punten en wat. We eigenlijk in december sorry september 2017, zagen even iets. Verder inzoomen was eigenlijk, ook een, rode, kabels ik, even tijdelijk groot en daarna drie maanden groene stad zouden zeker kunnen gaan krijgen en dat er, even afwachten en op de lage, timeframes, kunnen daar, natuurlijk meer informatie uit halen, om te, kijken wat, op de korte, termijn kunnen Verwachten en hier zit op de daily en ook daar een bullish patroon met een technische targeting niveau van de 52.000 en en ook hier zit er nog steeds in een, evenwicht patroon en ik heb de driehoek iets anders getekend dan gisteren hij is iets ruimer omdat ja, Het evenwicht patroon eigenlijk net iets is veranderd en als. Je deze deur valt en ik zet deze op want hier dat, wat, beter, hebben een, loo, hi hi, lo lo hi hi; oh, no, no high, dus, ook, dit, moet gaan breken en dus als dat, vandaag niet gebeurt dan zie ik, het eigenlijk, vooral, als een rustige Weekend, wat er kunnen gaan krijgen, om vervolgens, zijn misschien iets zoals dit te krijgen vandaag vaak is vrijdag rood laatste weken, om vervolgens, op maandag echt de actie te kunnen krijgen en nog steeds kan dat, naar beneden, gaan waar we moeten letten is het volume in wil Hoog volume zien bij de uitbraken dit evenwicht patroon en dat zal validiteit geven aan de beweging heel, makkelijk, gezegd of heel, simpel gemaakt, groen breken en moeten twee weerstanden, verbreek, eigenlijk, voor de boel, soort bullish scenario de laatste, weerstand hier en de laatste, weerstand hier, op de Laatste haas eigenlijk en dus deze groene zonder moet gebroken worden, ze, poort, worden gemaakt en dan kunnen.

We die kant, op gaan en de bertie moeten dus eigenlijk deze support zonnen tussen de veertig 9 en de ‘, 5 breken, om meer, beurs te mogen, zijn, voor, het 37 een, half scenario: tot die: tijd ja, kunnen, dus, wat site, waar, er, zijwaartse, job verwachten, binnen, Deze range en en op de lage, taille games, zien te korte termijn in ieder geval een rising wedge ontstaan en dat is een. Berg patroon technische target ligt op de 42, 1700 maar de grotere beweging die komt dus, als een, doch omgaan of door rood en je kunt is al eerder gepositioneerd zijn dus, als er van het weekend, bijvoorbeeld toch t daling, krijgen, iets van een, symmetrie driehoeken, zijn, wezen Driehoek vormen over het weekend en want dat zie, je dan vaak dan krijg, je gewoon wat zijwaartse consolidatie van als in naar boven uit beek kun, je eerder instappen en als in naar beneden uit, beek, liep, dus, ok de instappen en als, je daar meer over wilt Dan zullen de updates, komen in een frame in this kort groep hier nog een toffe review over de de cursus in ieder geval ik krijg deze reactie heeft best vaak mensen die de cursus hebben gedaan verschillende boeken hebben gelezen ook concurrenten, cursussen van mijn, concurrenten hebben gedaan. In nederland en nog steeds zeggen john hartstikke blij met, die, 3fm met, die, cursus, dus, ga dat checken, je kunt dus ook eerste gratis kennismakingscursus, om te, kijken hoe, dat dan gaat.

U kunt, deel 2 doen natuurlijk, als, je meer wilt leren over long and short gaan. Je kunt ook een, beetje mee kijken die priem indes kort groep ook voor het weekend, als je dus here in the trade welzijn zitten dan de verzoekjes van crypte, insiders en deze wordt natuurlijk een, zaak bijwerking gemaakt met crypte insiders, woensdag maandag en vrijdag kun, je stemmen Op de alt konings in de hal in deze videoreeks er en de kijkers, kunnen op dinsdag en donderdag en hun verzoekjes in de analyses, terugzien dus, vet, vet e, ai wat, we hier zien, is in die val dat en down trend. Gaande is die, kan worden, gebroken, ook, hier meerdere scenarios, altijd met de treden en maar de seo, tussen consolidatie gaan de het. Is we hier de hi, lo mas en hebben, je hie loos wat betekent dat de boel, niet opgeven de beurs nog niet opgeven en dit gaat richting een, uitbraak dus hier moeten we dus een, uitbreidt punt gaan, krijgen boelens, als ze, dus, deze boven deze die trendlijn Kunnen breken naar boven dus, voor, onze, groene, lijn, eigenlijk, zal door, dit dan uit, kunnen, breken, zeker, als bitcoin en oktober pooles uit, beek gaan. We dit scenario krijgen en de natuurlijk, ook altijd de mogelijkheid dat. We deze opwaartse lijn verliezen en dan kijk ik naar de 58 cent wat ook samenvalt met de gaulle, pokken de regio, voor deze beweging van de swing, glow naar de string, hi dus dat voor vet arjen ieder geval en op de lage timeframes is er, nog een, Kleiner aparte driehoek, voor, ons, geld reed van kortere treden in de geval maar die is ook een, kickstart, kunnen, geven, dus, als deze, bijvoorbeeld naar, boven uit breed en support maakt en we gaan door naar boven de cursus zo makkelijk is stoppels hieronder plaatsen en zelfs als Dit een beetje rommelig is op deze manier voordat hij uitbreekt zit, je er niet heel, veel in zal, het geld, als; u naar, beneden uitbreekt dan kun, je ook hier, stop lossers plaatsen, voor, deze short dus dan heb, je gewoon veel meer, beweegruimte voren de koers.

En de en je treedt plan in ieder geval dan gaan kijken naar solana en zon deel dit eigenlijk al een, paar weken, geleden niveau in de disco, groep al grotere, beweging van zal, komt eraan, we zien een, grotere volk match die, is inmiddels. Uitgebroken hier een niet met heel, veel volume, wat dat betreft en thats it nog steeds in controle, datie ook, dat, moet, gaan, uitbreken, op een gegeven moment en bitcoin zal wat dat betreft of voor alles alle al ko ooit dicteren welke kant, het op, zal, gaan, maar, Krijgen, je mooie uitbraak naar boven dan denk ik dat, we vrij snel weer richting de 200 dollar eigenlijk zouden kunnen gaan zitten de eerste, weerstand zit overigens hier, natuurlijk 171 steek er weerstand ook, op 195 en daarna de 217 en verwacht ik, eigenlijk ook dat. We verder door kunnen, gaan, naar boven het is deze vol een, wedge zal ook, als een, boef, zou, kunnen, gaan, uitspelen hebben de koers is richting, die 273 zou, kunnen brengen, als een, grove schatting en wat. We ook zien is dat zo lang, naar btc heel, erg, aan, het consolideren is eigenlijk. Dus die, wordt, ook, steeds strakker en strakker en ook hier de moet een, uitbraak komen en wat dat, betreft sinds de flinke stijging hier zijn weer terug geconsolideerd naar de 05. Fibonacci dat is in principe, genoeg consolidatie, om door, te kunnen, gaan naar boven dus wat voor soort ieder geval uitbraken staan overal op, het programma wat dat betreft en er was nog een, verzoekje voor vr, a variety en ook dat.

We zei colin mooie coin val die. Doet ook wel ja, veel naar, het, scheen, pup, een, dump, overigens maar mooie stijging flink wil, teruggeven, zoals, eigenlijk, alles, maar, heeft, er, nou net niet een. All time high gebroken maar dit is wel een, teken van kracht niet alle coins, hebben dit gedaan, als. We bijvoorbeeld kijken naar feature die, is vormen hier, eens, terecht gekomen dit is een. Teken van kracht en dat de bos, ook door, willen gaan en alsook op de delen kijken zien. We dus dat er twee onderdelen, moving out je support, wordt gemaakt, even kijken wat de fibonacci retracement zegt hier en net boven die bollebakker ook dus ook dit is een. Sterke sterke, gooide mijn ogen support twee onderdelen moving average en colin pocket na een. Mooie stijging dat is dat. Zijn, ingredinten, voor, een, voortzetting van de boel is van een van een boel, er scenario wat we hier dus in ook, hier zie, je dus een grotere falling match wat een boel is patroon, is en dan zien uit breekt naar boven support. Maakt, dank u de dus instappen is volgende weer soms op de 200 movinghead job de vier zijn technische target op de 004, 3 maar ik verwacht dat.

https://www.youtube.com/watch?v=j0CkrWAsVUc