Super toffe kans aangezien en heeft die is nog aan het begin staan en er eigenlijk heel, veel, geld, mee te verdienen is lachen met, crypto punx die dingen, zijn, voor paar cent, gekocht gemengd en die, zijn een, aantal weken of maanden later zijn ze al miljoenen, waard Dat is eigenlijk echt te bizar, voor woorden wie weet is het voor op de lange, termijn wel een bureau en zal het allemaal wel die hij weer overgaan warm voorlopig, nu kun, je de echt veel geld mee verdienen dus, als, je toch vindt blijf deze, video dan Vooral even kijken want over die. Andere en of die is zoals de kip de punt ben ik niet heel, erg, hoe, zeg, je dat enthousiast want het, is niet. Echt op, iets gebaseerd, het staat op gecentraliseerde service, opgeslagen, wat betekent, als, je dingen de lucht uitgaan dat. Je je nf die kwijt bent en met nfc die ik in deze video, ga onthullen heb, je dat niet voordat ik naar de inhoud, ga ik zou het tof vinden, als, je mee zou willen volgen op instagram is het koor nemen sjans zonder dubbele streepjes letters en Cedra alles op en aan hoeft niet alleen kon emmer zand ik zal hem laten zien io en bescherm ik heb hem net opgestart nu keken hier, alleen, kon, emmer, zand, verder genen. We letters geen sleepiez helemaal, niks, voor mijn leven, als, je meer wil leren over crypto kunnen zie en ik heb elke maandagavond en graden scripted training die ik geef deze is om: half 8 dus wil, je meer leren over crypto waar, je lid meer leren over mijn Strategie die ik, gebruik, meld, je even aan voor deze training, linkje vind, je in de beschrijving overigens ook van mijn, instagram goed dat hadden, een gaan, we eerst eventjes, naar blok chips, punt ion want.

Dit is de en heeft hier waar ik het over ga hebben ik ben eigenlijk, meer gaan in de serie en f teams de laatste tijd daar heb ik ook die video gemaakt over wat nf design deze week. Het is gewoon een, hond, op, ik, veel mensen. In de mainstream praten hier over je ziet het er serieus miljoenen mee verdient worden de winklevoss twins er is hield een, snoek dorp in allemaal celebrities, hoor, je over praten ook kopen en effectief in de hoop natuurlijk dat, ze, veel meer waard gaan worden en veel gebeurt Ook wel maar de nf die ruimte is ook nog erg jong en dat bleek dat, je daar gewoon ontzettende kansen, kan gaan vinden natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat elke en heeft ie aanschaf miljoenen waard geworden waarschijnlijk helemaal niet maar ze kunnen flink in waarde. Stijgen zeker omdat ze nu dus nog zo jong zijn dus dit is een. Unieke kans om die en waar de jets, als het ware te vinden in deze en f the space, je moet gewoon altijd openstaan voor nieuwe dingen waar, je zon knappe kunnen maken komt natuurlijk altijd hoog risico, bij, kijken, maar, voordat, je het weet heb, je een, keer Een mooie te pakken net zoals bijvoorbeeld bitcoin, voor een, paar cent, kopen tien jaar geleden en dan nu kijken waar de bitcoins nou alleen lijken die nf die is nu nog veel en veel harder gaan nou ik heb dus onderzoek gedaan naar die en heeft iets en Ontdekte dus dat hij dat, eigenlijk alle en f teams, volledig niet volledig, gedecentraliseerd, zijn omdat dus die beeldgegevens niet op dan plots, een, worden opgeslagen wat is het grootste probleem hier alle crypto punk afbeelding bijvoorbeeld te worden, gewoon, opgeslagen, op, gecentraliseerde server, zoals ik net al vertelde, Dus als die server, offline, gaat, zijn al die, crypto punctie, gewoon verdwenen wat is het, grote risico van die en f teams.

Daarom was ik er nooit, echt een fan van maar nu heb ik dus een en heeft die project gevonden dat, dit, probleem oplost want het slaat de afbeeldingsgegevens op de blockchain op een project, heet dus blok chips, puntito heb in het, laten zien, het zijn in feite; Gepixelde ruimteschepen die als waren naar de moeizaam die dingen lijken echt helemaal nergens op de nf dienst vind ik maar mensen zijn bereid, om de grof geld voor te betalen, nou alle blok chips, worden 100 opgeslagen op de blockchain, je raakt ze dus nooit kwijt super veilig; Dus en ze staan voor eeuwig op die blockchain opgeslagen blokje blokjes is de eerste in zijn soort dan zijn de motor en ik denk dat ze de toekomst selecteert op hun zou kunnen worden, als ze ontdekten worden aangezien dit de eerste echte en heeft hij op de Blockchain de is dus ze zijn ook nog eens de eerste hier, als het ware nou het mooie is dat. Je nog steeds ook heel, goedkoop blok chips, kunt, minder, ze, zijn, er, nog, niet echt, bekend, je hoeft slechts 01 inkt te betalen om hun blokje blokje heb te kunnen mint en dus om zon blokje en heeft die te krijgen, ik, heb, er, vanmorgen, twee, gemeend, dus, Ik betaalde volgens mij, vijfhonderd dollar, lichaam, natuurlijk, aan, welke, koers, een, terium, staat op moment dat, jij, dit, doet, nou, een verbazingwekkende is nog. Dat mensen zich ook al kopen, dus, je kan die en heeft die, is gewoon weer door.

Verkopen, als, je gemist heb en zon blok is zelfs. Al verkocht, voor honderdduizend, you is die. Dus dat is 33 ret. Ria is dat. Waar, je voor verkocht is dat, die dingen, voor, nulpunt 1e terium geen mentor dus in c wat, er gebeurt in deze space, nou, stel, je voor dat, je zon en f10 mint voor, nulpunt een niet en dus een, paar uur, later zon ding, verkoopt, voor, 100.000 dollar Niet te begrijpen, eigenlijk ik ga die dingen ook, the kooks hebben maar, momenteel ja, eigenlijk, als, je naar die, guess: prijs kijkt en je ziet dat mensen honden die spoor krijgen dan slaat, nergens, op maar die, guess: vies momenteel 95 euro om zon ding te koop te Zetten dus ik wacht nog, even totdat ik juist, prijzen van eet, wat lager zijn ik sowieso laten zien welk en fd ik heb en hoe dat er dan uitziet dus ik zou zeggen dit is verder geen financieel advies maar, als, je genteresseerd bent ik vind het een. Uniek project dus x, gaf in ieder geval een, paar, heb, ik, al gedaan, een van die, blokjes aan en jij zou de de sprong, kunnen doen, je hebt een met ms wat hier voor nodig en wat ideen en een omdat, je de een nulpunt ene, jerry, je Moet gebruiken en eigenlijk het beste wat, je met, die, nf, dienst, kan doen is vroeg instappen en dus hopen dat die, dingen veel waard kunnen worden dus er helemaal, geen, garantie, ik, geef, ook, geen, garantie, maar, ik vind, het bij, deze, dingen wel de gok, waard als.

Je ziet wat voor fix de al gebeurd is in deze wereld dus, later nog eventjes naar de website kijken, let hier dus blok chips en virtual and after jan en blokt een de first nf die meet voor interne, tina, je kan dus mint en f10 klikken en Dan kom, je er waar je die en echt iets kan minten en dan kun, je hier connecten mijn is geconnect. Je ziet hier mijn twee en effectief, je kan hem ook initiaal ijzer dan zie, je direct ook, je hier hebt maar ook, dat, kost, weer, hoger, guess, vies dus, ik, wil gewoon, even wacht tot hij cash, fiets valt, lager zijn dat, gaat, er, natuurlijk, aan, komen ook Met ik leer, hem, twee, punt, nul uiteinde, het mooie is dat. Het supporter, dus mij grote celebrities of niet te zeggen natuurlijk dat het een super project is daardoor maar ze, hebben, wel, enorm, veel, bereikt, dus, het zou, kunnen dat, veel, mensen, hier, ingezet, interesseert, gaan worden. En dat ze straks schaars worden en mensen er voor hoge prijzen, willen, kopen, nou, steve wozniak apple co, founder the support het ook staat overigens hebben ze videos van die, kan ik, wel eventjes afspelen heb, je wel een, nettoloon hier en hier sven en 11 keith en Ik justice cover blog chips, chips de first wil en het ibc solar, het een, andere blog chain te checken dat, er een, als de voor dingen min silo en steve wozniak die. Je hebt die over boksen heb, je kan ze zelf, gaan, kijken, op de site blok.

Chips: punt die, ook icecube die verteld door, juist, je in een team, voelen, docenten, sarah miljoen, frank plaatsje in f teams en onze poorten praat, je zo kip blaasje, blijft altijd een personage die eisen kilo, maar goed, deze, deze, mensen, steve wozniak, icecube, lincy nou en die. Hebben ontzettend groot bereik natuurlijk, dus, ik, denk, dat, dat, voordelig, kan zijn, voor zon project als, dit naast had natuurlijk de eerste is die. Echt en echt iets op de blockchain een en bestaan nou iets blokje app is the river. The red voor mijn shirt, een. Hash van medium blockchain, this means that iets blok, schip 3 procent een unit, part of detail, je een blokje een is dus ook, nog, een, uniek elke en heeft ie blok, ship hashtag, nu al voor, jamboree presentje, genesys bloks of dt jullie een, blockchain, je ziet er Crypt ook pers niet open de blockchain een, boor tapes niet op de blockchain een is dit waren echte eerste hyves maar blokjes is wat. Mij betreft fundamenteel gezien een, stuk, beter, voor, je kan even een kijkje gaan nemen link in de beschrijving blok chips, puntito, om dus die blok chips, te gaan, minder, je kan daarna ook op, open sipen, theorien met de mask account: hieraan denken dan zie, je welke en F teams, je hebt, je ziet hier dus nog niet heel, goed moet, ik, ze, voor of in dit, je lezen want je kan doen is de cel ja cel en dan zie, je daarna kun, je aangeven hoeveel nou ik zeg 33e terium dus 102.

000 dallas die vorige Dus ook al voor, verkocht bonjour listing en dan krijg, je dus een jessie van nou in dit geval is 103 euro vastned 95 dus die gatsby, je zo, hoog geworden, dus ik, ga nog, lekker wachten met die, dingen verkopen want u weet verkopen ze niet in een Ben ik bepalend eurovite ik wil gewoon at the jets flea stuk lager is dan ga ik ze wisten maar, je kan natuurlijk ook kijken naar meer producten die te koop staan in ziet hier dus mensen, voor, nu, ook, om een, 009 maar bla, je hebt hier 33. Etm heeft in voor te koop procent die nog eentje, 3333 50 dus ja, mensen, die, zet die dingen te, koop, voor, weet, ik veel hoe vrit riemen die hopen. Dat is het behoort en mensen doen het dus gewoon wat de eerste dus alleen gekocht voor zon ongeveer 30, tot 33 imperium het is bizar, ik denk, dat, het een, mooi, blockchain, breuk of een mooi en f.

https://www.youtube.com/watch?v=NzUopPC01c4