Je nieuw bent op dit kanaal allereerst welkom klik even op die rode knop, hieronder, als, je cryptogeld hier met crypto tof vind voor de duidelijkheid deze abonneren knop, like de video. Even delen met vrienden en familie zoals ik eerder al aangaf bij de vijftien honderd likes op mijn video krijgt, iemand een premium, abonnement cadeau de vorige, video zijn nu iets van twaalf honderd likes is bij, die, vijftienhonderd, krijgt, iemand, dat premium, abonnement bij, deze, video hetzelfde in Het verleden is dat: vaak gehaald, dus dat, moet, gewoon lukken, even liken en een reactie plaats onder de video en ook bij deze video krijgt iemand dat premium, abonnement cadeau, maak ik in een, video bekend zodra die likes gehaald worden goed. We duiken gewoon direct de de charge. Een en dat is bitcoin natuurlijk wat, je ziet op de weekly is heel. Erg mooi want we hebben de 50 moving average houden zoals ik gisteren zei, je kan die wekelijkse candle die, barrys was eerst, dus dit was een. Op de vijftig moving average die. Belangrijk is ontzettend belangrijk om te houden in ieder, geval voor deze boer trend, die, kan, weer om die, kan weer, veranderen naar een boel is kendo, mooie boel is candle in het heeft hij ook precies gedaan en je ziet dat die perfect heeft gehouden op het nulpunt 5 level van fibonacci is doorgaans een, sterk level en je ziet dat daar die, barrys kende, opgebouwd steeds en daarnaast nu ook die boel is can do wederom, daarop precies, op dat level gebouw is is dus de ziet er hartstikke gezondheid op de weekly en vanaf 4 Zijden we zoals ik in de vorige, video ook zou kunnen.

We zoals in de video vorige video ook zij nieuwe highs en arya loos gaan maken dus vrij gezond want je ziet hier een loon. We hebben een high hebben een high low en high high kunnen weer een hailo maken weer in aya gaan maken. We in aroma en zo doorgaan dus dit, ziet, er gewoon, prima uit voor de crypto markt ontzettend boel is wat. Ik ook wel continu had aangegeven dit is helemaal niet. Erg alright voordat we verdergaan bna op zoek naar een, goede, xchange, om te, gaan treden left the axis al langere tijd mijn go to exchange vind ik heel, erg, prettig, je kan er gratis account aanmaken en daarnaast krijg, je via mijn humeur linkje ook, levenslang, korting, op, Alle transacties dus dus werkelijk de goedkoopste aging zie, je gaat vinden en ook vrijwel de makkelijkste exchanges, heb, je nog geen account meld je aan voor het linkje in de beschrijving, zijn ontzettend, veel training, pairs, futures spot leverage, tokens en nog veel meer, ik, weet, zeker, als, Je de prettige ik steeds gaat vinden dus linkje daarvan vind, je in de beschrijving, verder kun, je altijd aanmelden van mijn, gratis kunt de training van maandagavond, half acht, als, je meer wil leren over crypto mijn methodes vertel ik in hele toffe case studie in hoe, ik Dien 20.000 dollar met een, simpele treedt verdient er in de afgelopen. Maand training is gloednieuw de eerste keer dat ik deze gaf hem ontzettend goede reacties gehad dus heb, je dit nog niet gevolgd meld je even aan en verder wil, je mij nog meer volgen meer leren.

Over crypto beetje lachen over miems het kon, je maar zand op instagram zonder dubbele letters of streepjes en nog een nieuwe in slaap boos op, mijn fiets en me story, staat ook altijd vol met informatie over crypto, als, je gaat kijken naar de daily ziet. U misschien een beetje uit als een chaos is het. Ook wel, een, beetje ik had eventjes die. Dat link, uit moeten zetten met het tekenen, je ziet verschillende zones, ik kan je me dat, je nu al heeft is weghalen markt, op iets, overzichtelijker, je hebt hier. The way de wekelijkse en maandelijkse en nog een keer wekelijkse resistance, die de aankomen rond de 56, 8 de 58 en 59 60 k die moeten, echt, doorbroken, gaan worden komende december ik, denk eind december bedoel, ik een begin januari, 1 december dat die levels, gebroken worden En dat we daarna doorgaan naar nieuwe had mh is maar in december de komende, weken denk ik dat er nogal kunnen er is kunnen gaan concilie deere beetje side with tweede eigenlijk een, saaie markt want wat. Je hier ook ziet is gisteren leek het alsof uitbraken naar beneden bij de patroon toen nam, ik hem op in de man, ouder getekend van ik hem had kort en wat scherper getekend leek die op deze manier uit te breken naar beneden is dus uiteindelijk en een Badge heb gelezen, je ook naar ook en hem zo nog zo laten hij is terug geschoten in patroon heeft drie test gemaakt bij de uitbraak en schoot daarna omhoog met ook deze bully scrolls van de 50m een de 13 en 20 keer mee en is nou daar Dus omhoog gaan schiet hem en het bijstand van het patroon van deze breakout is die 53 en een.

Half duizend dollar maar wat, ik, wel, zie, gebeuren, bij, bitcoin nu de komende maand is dat. We tussen een, bepaalde periode gaan concilie leren. We zijn nu bovendien 50k uitgebroken in dit, als een enorm en resistance level die 49 af, 50k dus dit level, als, je boord gaan houden straks en dan heb, je hier een level, wat inkomt, wat een de resistance, kan gaan zijn en dat is die. 4 de 50, half duizend dollar dus ik denk dat, we vanuit hier vinden. We support kunnen, we hier in bouw ze testen wellicht nog terugkomen, om te, testen tijdje tussen deze periode concilie duren voordat. We uitbreken die week: wekelijkse dus eens, gaan testen en vanuit daar nieuwe support levels, gaan, maken van huidige resistance levels, om naar, nieuwe, huis te gaan, vliegen dus dat is voor, nu wat, ik, op bitcoins, i ooit kon, je ook is nu juist een mooi moment zeker. Als je ziet dat, we zo weer eventjes terug zakken support, maken om daar te zoeken naar mooier in triest voor altcoins, je kan weer gaan, kijken naar, wat, mooie, treedt chips, die, kunnen, gaan, ontstaan, om weer, lekker te gaan, treden ook op de kortere, termijn maar, zeker Deze periode is voor de lange, termijn gebruiken althans voor, je lange, termijn portfolio, zijn altijd, erg fijn de dood, op witte market cap, nog eventjes bespreken, je ziet dat, we op de wonen, our niet zo heel, veel bijzonders, even kijken naar de daily de hadden.

We doen die cup in hendel opgetekend naar de brak, uit ga die test was klaar, om te, gaan, vliegen hebben besproken lekkertje is het eindelijk gerrie test kregen een berber scrolls 5 10 en 13 en 20 jaar mee, je ziet eigenlijk bijna altijd dat, hij, crassus uitkomen. Bear with cross is dit dus een zak, we naar beneden is gebeurd. We braken de resistance de vorige neklijn zijn er doorheen geschoten hebben support gevonden in deze aeria van twee punt 1 tot en met 2 punt drie, triljoen dollar ongeveer, totale keten market cap en maken. Daar weer een bonus, af, dus, ook, dit, lijkt een, crap te zijn, schiet er weer naar boven. En kunnen we alsnog het target gaan halen met de dood. Ok to market cap die, we hadden staan en dat is in ieder folie 362 triljoen dollar dus.

https://www.youtube.com/watch?v=GPTKxkGRz2M