We kijken het lula. Wat is met, loon aan de hand is dus gigantisch hard, gedaald heeft, een 95 procent daling meegemaakt ze is hier de all time. High tot aan beneden is dit. Gewoon zelfs een 99 met 40 procent daling en deze grote kennel hier deze week is het gewoon een. Daling van hier 98 het is kei en keihard naar beneden gedaald en wat is dan de reden ik ga jullie meenemen naar wat redenen, als eerste crypte ferengi het index 12 heers extreme angst, gisteren zaten, we op 10 dat zegt, historisch, laag, historisch laag, nummer 10 en Momenteel is het dus op 12 en nu gaan we kijken naar wat is dan een. Mogelijke reden, waarom, het dus, het gezellige, dag gedaald is een. Gezakt is al chain with het heeft hier een, theorie geplaats op de twitter. How to make a wanhoop over 100 miljoen dollar in crypte, red tracking de monteurs logic, stable corn soros stijl, er van de stok naar buiten us the attack right now, including janet yellen het noorden, stokken, naar, buit, hammers, manier, er, lekker, mee, torhout, brilliant dit was led. Dik in en hier kunnen we dus gewoon zien waar gaat het over en hier vertelt ons jwz. Our story starts in late marge van de lunar foundation card stars by een bitcoin te helpen back you with the lf3 de sura voor deze card starten cumul earring bitcoin, aan, 2020 3 op en bij mars, twentysix het en one billion plus bit kunt positie dus op 26 maart valt er zijn een, miljard, bitcoin positie en deze positie is dus de start.

Van waarom de daling is ingezet en dat is gewoon echt een, briljante briljante aanval de secundair kans in een, vorm of voor proefwerk zijn neus met dus de tweede deel komt in met een pool waarbij dus you with the de stable kon op april werd neergezet en Wil ik: u die tijd werd daar neer gebracht en daarmee dus mogelijkheden voor een, aanval, steeds, groter gemaakt en makkelijker wat is nummer twee en wie doet nou en de at dekker powered wallet case wit kleur te starten positie en hier zegt die. We weten niet wanneer de aanvaller 100.000 bitcoin heeft geleend voor deze positie en dat ook nog gedeeltelijk aan kwam is verkocht en hier is de cel lg bad 14 keer bitcoin des te liever deze heeft 15000 bitcoin gekort op 27 maart en dat is dus voor een, Gemiddelde van 42.000 en de gedachte gaat dat zij dat is gekocht. Hebben van degene die, die 100.000 bitcoins, heeft geleend, dus 15.000 bitcoins gekocht met us, die, aan, bitcoins, daar, het door, heeft degene de aanvaller heeft dus 100.000 bitcoins gehad 15.000 dit was verkocht. Voor views die, dus, daarmee, heeft, hij, dus hij of zij us die in zit en bitcoin bezit dus nu is er dus een, soort positie, geopend van vier, punt 2 miljard in dezelfde tijd dat de aanvaller dus een, miljard aan, oh tc, posities aan us die heeft Gekocht is een: miljard, otw, posities aan us team, aan de streep balkon en daarmee dus de liquiditeit proefde sta drastisch naar beneden heeft gebracht, en in libie tijd was leeg getrokken op 8 5 wanneer de aanvallen 350 miljoen aan us die.

Heeft verkocht en daarmee dus lf die dus loenen foundation, 100 miljoen en liquiditeit had moeten inzetten en zo gaat het door. Dus opgevend was daardoor door de verkoop van de 53, miljoen aan use the was het getaald naar het evenwicht en twee dollarcent en toe begint begon het pas sinds die is dus de aanval verder ingezet en had de aanval het is nog 56 miljoen aan use the Over om te, soorten dus om te verkopen daar met de prijs naar beneden te drukken en daarmee was dus ook bitcoin in de verkoop gegaan en was het dus heel, veel bitcoin verkocht en al om, alles bij elkaar is het. Dus heel, veel use the verkocht waardoor de prijs was gedaald daarmee dus lula, ook gedaald bitburger heel, veel bitcoins verkoper bitcoin daalde en dus ook ter aar lunar niet genoeg groen alle was om de shows, die werkt en redden en dat was dus. Hun hele opstapeling van hen met het is een, hele theorie, hoe, deze aanval er dus aan 100.000 bitcoins heeft verkocht en ook wel groep of goedkoper punt weer terug heeft gekocht en daarmee dus ook wel, een, 15, miljoen heeft, kunnen verdienen dit is een. Speculatie dit is een theorie over dat, werkt echt zo s, het lijkt de verdacht veel ook want het ziet er uit, als een, flinke, manipulatie vanmiddag al chose kussens, dacia ervan cardano had een tweet geplaatst waarbij de er gezegd werd dat jammen mijn 100.000 bitcoins had geleend Om deze aanval in te zetten en jammen hij heeft het hier dus, ook ontkracht hem en hij heeft het hier ontkracht en tweet van john zoals.

Recent is ook verwijderd en hierdoor kwam die, reageert, hier, open deed, er, een, community and honest and the left. The two rows and finex fermi 12 en all of you know de ryan, riess of to work with every one of you to whether this crazy and we will build our way out of this to gather dat, ze zij, doen, er, alles aan zij is dus te Loenen foundation en de kon, om alles weer te herstellen en dus alles weer op te bouwen kom, even naar het twitteraccount een, dubbel, om dus, zelf terug te lezen dus een, hele grote overzicht met allemaal ideen hoe, zij dus, het netwerk, weer, willen, op, gaan bouwen en Wat zij dus alle van plan, zijn dus kom naar twitter account om het zelf terug te lezen hier en dit is waarom taraluna prei met 44 is gecrasht de prijs en taraluna zulke blijft dalen in waren de term koers afloop 24 uur werd, 94 procent gedaald naar Dieptepunt van 2 dollar 10 na een, als we zometeen ga kijken heeft zelfs onder de dollar getraind en de lier, prijs kreeg, weer, rake klappen het is van 65 dollar gewoon onder de dolle terugkomen en daarmee is het, is echt gigantisch, laag gegaan en de redenen hebben Net doorgenomen het dat is gewoon omdat, dus, er, een, flinke zou of is geweest en gewoon echt al gekomen of cordineerde aanval en hoe deze traders, even van 60.000 dollar verdienen en dankzij terra us.

The crash en deze treden had hier dus in de diepste. Punt had hij dus twee punten un terror, omgezet naar 3 punt agatha meer us die, dus twee met 8 miljoen aan teller views die, die, onderzoek, neutrino, achtige miljoen us die en daar nu weer verkocht op de nulpunt, 9, 4 punt 4 en 9, dollarcent namelijk de Zich in front 60.000, euro winst behaald en dat is gigantisch. Veel maar wat is nu de planning. We tellen we zien dat, we hier dus een, flinke daling hebben gehaald helemaal terug hier richting de 70, tolles en en nu alweer een, herstel van 100, hebben gezien en dat is ook. Op de dag het is echt heel, volatiel, je ziet dat, hier keihard nomineerde zijn gegaan dat, we nu momenteel dus boven die een dollar vijftig treden en de een, dolle vijfde op de week chart als dat gaan bekijken is dat, is ook gewoon een support, lijn van De crazy dat, komt hier overheen met dit de support level, dus als we zolang er daarboven zit er, kunnen, daar, dus, een support level, gaan bouwen en angers, fundering gaan bouwen kunnen. We in de komende dagen weer verder omhoog gaan kijken want het het zal gewoon weer verder op moeten bouwen en herstel weer gaan herstellen en zeker den naam moeten ze weer gaan herstellen want het, is nu echt, flink verkocht en sorry, voor alle mensen die dus, je Flink in genvesteerd hebben want daar. Zullen is dus bijzonder hard gecrasht en hier kunnen we zien dat.

We er is hier ook een, afgelopen, vier, uur, flinke volatiliteit hebben gezien want je ziet hier gewoon kennis van vier uur kennis deze neerwaarts kennis en de bogaerts. Kennis is gewoon een, duizend procent candle, zoals, deze bonen gevist hebt dan kan, je hier een voor pers daar is gepakt hebben hier ook gewoon, een 73 procent omhoog en nu zijn jullie dus volop, naar, beneden aan, het kijken en waar gaan. We dan weer een, bodem vinden hier zien, we de afgelopen drie uur weer dus, neerwaartse, prijsactie verliezen, we dit level verliezen, we hier de een dollar 45 daar zitten. We met u op een dollar 45 wat is het ja, een dollar, 40, enorm 45 te gaan. We helemaal weer naar beneden kijken richting die 70 dollars en dus dit biedt ook gewoon wel weer flink er shirt, mogelijkheden van zon, 50 zelf ben ik nog niet genteresseerd bent er een loenen instappen ik had het in een van de updates, wel gedeeld, totdat dit uit Is gepakt blij dat, nog, nieuwe ingestapt blij dat, hier, nog geen positie in app pairing genomen en onze zakken kunnen hier, dus naar de een, willen 18 support gaan kijken en dan weer naar de 70, dollarcent ik ben nog, niet genteresseerd totdat, er, wel, een, dode, vormen, Kon dat het het stabiel, gaan, steeds, zijwaarts, gaan, er, weer, een, kleine, stijging zien en daarmee dus is het voor mij persoonlijk afwachten want heel. Deze point is nu nog onzeker zeker met alle, alles, wat, rondom deze coin speelt ben ik, nog niet genteresseerd en gaan.

We kijken of hier een bodem kunnen vormen een, tijdje zijwaarts gaan misschien een, herstel kunnen gaan inpakken en vanuit die herstel pas weer gaan meedoen of je moet heel, veel risico nemen en toch een van deze level, spelen instappen en hopen op, een, bounce maar, ik, ga Dat zelf durf niet doen dit is hier voor mijn verwachting dat, als, weer, nu hier doorheen zakken dat. We erin willen 18 gaan in anders misschien wel weer helemaal terug naar, een 70 dollarcent dat, wie, weer terugkomen en hier dan een, tijdje zijwaarts, zullen, gaan, kijken, zal, ik, er, verder dan die 70 dollar cent, hebben hier, nog, een, ander steun level en dat is rond De 52, slechts 5300 het als, volgend niveau dat en hiervoor voor. U als neerwaarts het arcus bedankt voor het kijken smash op de, like button tera loenen is kei en keihard gekruist op twitter, gaan, meerdere, speculaties, rond waarom. We te crashen en dat er gewoon echt een, specifieke, aan wars, geweest een, gecordineerde, aanval, ontdekt, heb, je valt de stable coin, te laten, crashen, ter, luun, een, flinke, klappen, gehad door. Quincy uh die is hard.

https://www.youtube.com/watch?v=GG33cDEs5_k