Deze periode is een. Lastige ik weet niet precies wat, ik moet doen ik heb bepaalde doelen, maar, ik weet niet hoe, ik bij die doelen, moet, gaan komen dan kun, je nu een, gesprekken binnen met of met, michael met, met, team hebben, gewoon agenda, plekken, opengezet, kan hij, zelf een datum. In de tijd kiezen zoals hier kan zien kun, je gesprek inplannen en en belt een van mijn team of ik pijltje op die bepaalde tijd op, om gewoon eventjes te babbelen dus mocht, je dat wat tof vinden en babbel over crypto over je doelen wat dan ook Kun, je daar gewoon nu een, gesprek op inplannen, puur, om jullie te helpen te woord te staan en te kijken of er eventueel iets voor, je kunnen betekenen goed laten. We dan beginnen met de keten mark en natuurlijk de analyse en dat is starten met de hele belangrijke en dat zegt lang, tevens ook, op, twitter, ken een, klooster testing support at de toen henry moving average for big bitcoin en twee niet, ok en de to move On air vest ii, zie je in oranje dat is eigenlijk. Moving en fris die, vrijwel nooit, gebroken, hoort, althans een, bitcoin, niet weet er nooit onder de is zoals enkele keren voorgekomen in de berm maken dat iedere een schoot en weer terug kwam gewoon een, grote, weken maar. We hebben nooit echt onder de toen van het, moving average ik het weet dit is een. Spannend moment we gaan kijken over deze nu wel, als geboord houden dat is tevens, ook, een, 22.

000 door level en je ziet hier als. We dan gaan kijken naar horizontale support levels, dat dit, een heel, groot, geboren, hele, grote support zon is en dat ze zonder tussen 18.000 en twintig duizend dollar zou wel betekenen dat hij die tuurlijk moving average gaat breken maar het zou best kunnen dat. We daar eerst doorheen schieten hier volgens wat, ik jullie tijd op allerlei terugschieten, als in wellicht een week, er doorheen dan zie, je een grote hoe ik en vanuit hier wellicht weer de weg omhoog gaan of we gaan de komende periode nogal zijwaarts treden en dat kan Lang duren we zitten namelijk ook de weekly te kijken dan gaan. We iets verder inzoomen voor bitcoin dus naar de daily dan zie, je wat net, even wat meer en ook weer volgende spoorzone die maar eigenlijk nu op zitten en dat is hier deze zone en dat is de zonde, tussen 21 naar zegt 22.000 en 23.700 hele belangrijke Zone waarom daar ligt dus ook dito van het, moving average en die zie, je nu niet op het moeten terugschakelen, nano wheatley, zie, je die support, zoon samen met de to moving average dus het is als. Het goed is een. Hele sterke, zonder waar. We verwacht ik niet zo snel door, heen breken, maar wel support van houden; houden. U niet support dan is dus het eerste level, waar, je nou kan gaan, kijken, 18.000 dollar gemiddeld en ik denk niet dat. We dit level nog gaan breken, maar goed.

We zien nu dat, we steeds lagere, prijs start hem halen zijn en niks in crypto is onmogelijk dat weten, we inmiddels het goed dan e terium zit hier op de dt rio richard en ook hier vindt, je direct een, hele belangrijke support. Zon is eigenlijk de de zone waar we nu in zitten tot deze dus ondertussen twaalfhonderd en 1405 goedkope etm en als we ingezoomd naar de daily vind, je nog wel meer support zon en dat is de zon verkeken hier zit er nog een grote zon die zou Ik hem best wel zien willen worden dat is dus ondertussen na zegt 900 en 1100 goedkoper dan inkoop hoe beter en volgende zonnen hebben hier, rond 800 dollar en het in in van achthonderd dollar zien zou ik best wel tof, vinden, omdat, ik, zal, sowieso, een, goede, Dood aan etm in ga kopen dus dat, zijn de support levels, waar, je naar, kan gaan, kijken, voor, een keer in het huidige leven war nu in zitten is heel, erg, sterk, natuurlijk, ook of afhankelijk van wat, bitcoin doet en dan vervolgens heb, je het level rond En hij zegt duizend dollar wat, ook wat, tijd, natuurlijk een, psychologische goed treedt getal is daarmee ook goed ze board level en hem daarna pas weer die achter me dollar, als supporter level, voor retailium, dus, het, blijft, komen, naar, spannend, wil, je nou grip, te kopen en Dit zijn de beste periode natuurlijk om dat te doen doe dat niet met de een, keer al het, geld dat, je hebt deze iphone in die, keten kunnen, ciss, dus heb, je 1000 dollar te besteden, ik, investeer, vandaag, om het imiteren in investeert morgen 100 in eti.

In mijn zo zorg, je ervoor dat, je steeds op andere punten aankoop in gemiddelde, aankoop prijs, omlaag trekt en dus niet als, je nu in eperium investeert ook wat in staat eten in in u op open 12 van de 33 dollar en morgen staat hij op. Achter me dollar dat, je dan geen geld meer, om te, investeren zodoende zijn dus, je kan nu op 1200 dollar na je kan op afstand van de dollar, je mensvoort en financieel advies maar absoluut de beste manier om te investeren zeker ook in deze, periodes nou, wat, Klem die ook nog zegt over de rsi voor de bitcoin guard borst, om bitcoin monthly arm zuiver 43 punt 7 staat. In u nu ziet hier lichtlopend, je hebben nog, geen, een, keer, eerder, gehad, op dit level. We zitten hier onder de 45 zoals we zitten hier richten dicht tegen de zal, zijn 43 ongeveer aan en je ziet hier dus bottoms januari, toen 1019 dus de bodem van de berm market in 2009, 104′ bodem 2015 en is 144 prinses is hij, is nu lager Dan ooit en we zijn ook als 60 onder de all time high nieuwe bereikt hebben. We steeds meer, dingen, lijken, erop dat. U nu, eindelijk een bode manier zette, zijn de dag te veel mensen, waaronder, ik, ook al op, het level van. We kijken ook als dat level, 29.000 aan 30.000 dollar dus daar zat ik, fout net zoals nou best wel veel, andere, mensen, maar goed.

We blijven mensen fouten worden gemaakt en nu zie, je dus dat, we nu komt steeds meer samen dat. We eigenlijk wel een, bode mag maken zijn, je dus die toen een moving average die als support, zonder geld was een, andere charge, trouwens dit is jullie, winst aan die toe aan het moving average joe support geld ik krijg deze personen krijg, je hier nog die horizontale Van de support zonnen, we hebben dus die oude zou, je die ontzettend laag staat nu historisch laag, we zijn wel wallets en zeker ook kleinere wel eens wat positief is dat. Ze agressie van een, inkopen zijn dat, betekent dus dat. We de het vertrouwen niet volledig berg is waar veel mensen maar, je ziet dus dat kleinere wallace agressief kip woning kopen zijn en vertrouwen er dus zo is dan natuurlijk positief is voor de hele markt ook al lijkt, het misschien nu niet zo dat, er, meer positiviteit. In de markt is en is beter dan vorige keren dan afsluiten met de vering reed in axis m11 hebben om 9 gestaan ook 9 is uit mijn hoofd het blazen wat. We ooit hebben gehad in de vering gry index en dus ook dat is echt op een dieptepunt en kan in mijn optiek niet lager vallen dan dat, het nu, heeft, gedaan dus, het lijkt, alles, op dat. We hier er is een bodem, gaan, creren, nogmaals, deze, nog, een, sup board zon onder de toegang en wie moving average ik voor niet dat.

We niet gaan breken maar het, kan natuurlijk altijd dus hou het in de gaten, houden deze prijzen levels ook in de gaten. Als je bidt uw aankopen doe dit op de deze ja, methodes dat, je veilig en goed bezig bent en hij niet zo gezegd over hoeft te zijn en kijk gewoon elke, dag weer wat de markt, gaan doen, zit, er, nu, al een, bloederig uit, maar, het, leeft, Wel hele mooie kans op, we bedankt voor het kijken van deze, video als, je toch maar kom.

https://www.youtube.com/watch?v=pQRVqT0Wp-s