Op de input 15 dat tot een, punt vijf procent, komt, tijdens, persconferentie van zit, er thermal power, bewijs kan tot een, derde opeenvolgende hoger van 50 basispunt in jullie de meest waarschijnlijke weg vooruit is de vet, zal naar verwachting, ook 30 miljard dollar aan staatsobligaties en 17. Een: half miljard dollar aan door, hypotheek gedekte, waar de peter laten vervallen en van de balans, af rollen oplopen, tot 60 miljard dollar aan, staatsobligaties, 35 meer dollar aan mbs in september. Als hiervan wat die in geen verwacht en september is veel minder duidelijk zeggen zij hier ook zouden delen, om schrijf ik het zelf terug lezen en zijn helemaal klaar voor drie procent maar duurt misschien niet lang, wij hier, geen dus is van mening dat de vet, te Redden jullie met 50 basispunt zal verhogen maar daarna zal overschakelen naar stoppen van 25, basispunten gezien het vooruitzicht van een, tragere groei een, matige matiging van de inflatie zij het langzaam en het feit dat de vermindering van de balans door de vet, ook een, deel van het, Werk zal doen om het monetair beleid te verklappen maar zoeken naar een, piek van 3 procent in een, eerste kwartaal 2023 dat is een van wat de ing verwacht ik zal het even delen de omschrijving uiteraard ook niet beton gegoten ens kinderen vast en zeker wel na Zetten itm crashen met 94 procent in taylors 18 zal de geschiedenis zich herhalen met een, itr prijs die uitnodigt, op 375 dollar die zowat, zeggen, niemand, heeft een, glas bier en toen toch zeker.

I te gebeuren maar hier volgens kort lelijk web is dat de 94 zijn daling de laatste, dag voor, je theorie zou meer pijn kunnen voor zaken, ondanks, verwachten, dat, twaalfhonderd, dollar, zou moeten stand houden dat, aldus coin telegraph, ik zal, deze, omschrijven, kwijt, zelf, teruglezen, wat, er, Dus hier gezegd wordt en uiteraard is het geen aanbevelingen zie ik er niet in beton gegoten kan afwijken drie redenen waarom pitco niet eer en slaan en dit jaar hun laagste niveau hebben bereikt de maken omgeving voor crypte ziet er minder geheid met mogelijke stijging van fire; 7 paans punt en morgen hier refereer zijn naar 5 er zich basispunt en dus nul punt vijf zeven procent in plaats van wat, hier geen, je zegt nulpunt 5 dus hier zitten alweer een, verschil, tussen, dus, doe, goed, je onderzoek voordat, je beslissingen neemt bezorgdheid over mogelijke Systeem risicos als gevolg van de stap van celcius, om de opnames te vriezen door, het koude, water, op de sector wil, je weten wat celsius is wat. Er aan de hand is check dan, even de celsius update en de stap van buyers, dit voorbeeld de volgende prix sont bikker opnames in nog een, ander, probleem, er meer, crafting shares de met worstelen dus een, aantal, negatieve, mogelijk, negatieve, berichten, mogelijk, negatieve, acties, voor de crypte Markt maar hier het is berenmarkt en aandelen maar deze drie meer ik cryptisch worden echt gehamerd vergeet crypte wind en is momenteel een, totale kip te kunnen, zien, ga apocalyps ook de markt, top tokens bitcoin niet em chocolade bereikten dit jaar, hun laagste niveau voor, bidt, collecteer Maar dit dieptepunt is 2020 begin 21 gisteravond laat werk bitcoins jozua er verhandeld op, respectievelijk, 20.

000 1951 bij een, l, volle dollen en 26 dollar, ik ga naar beneden kijken, en je kunt gaan kijken en dan er is nu veel niet om weer, op te nemen in Veel opzichten was deze week. Een van de meest bureau, geweken voor crypte immers er, is in de tijd inderdaad hoewel veel beleggers zou de hoop op een, schijn van normaliteit op bepaald moment lijkt erop dat negatieve katalysatoren en je blijven vinden om in 2022 naar de top te zweven en walton. U een nou ik zal de verdediger omschrijving ik werd zelf, terug, lezen, maar, hier, zie, je dus dat, drie tokens, ook, keihard, naar, beneden, worden gehamerd en is dat. Dan de bodem is dat dan de laagste niveau dat weet het niet. We kunnen van zou zeker nog ook wel lager gaan zoals sommige ook daadwerkelijk voorspellend of een, aangeven maar niemand die het met, zekerheid kan zeggen en de uitkoop van leader, staat ie daar gaat door, het wel, grotere, houders 56.000 steek uitladen en hier zie, je dus dat De verkoop en uithalen van steekt ieder dus blijf doorgaan de lee kwaliteit voor steekt ieders logs blijft krimpen door, meer grote uitverkopen door, groot, het ook een, houders de prijs van steek, wordt nu verhandelbaar, bijna, 7 korting op de prijs van die, terium dus steek is dus De pack met itm verloren en is een 7 procent goedkoper en nu zie, je ook dat grote houden tussen steekt het er uit halen ik wil dit in ons lijf en god, zelf teruglezen, bitmaps oprichter, arthur hees, wijst, op, het gevaar van de verdere, daling van de Bitcoin die teer breiden, hey zeg, dat alleen gebeden de crypte markt, kunnen redden, als de waarde van bitcoins, jm onder bepaalde drempel zouden crashen en hier refereert hij eraan dat, heeft, tweette, dat, als de prijs van bitcoin, onder de twintig, duizend dollar, zodanig, er, een, sterke, stijging, Zou zijn in de verkoop van het, digitale actieve hij, voegde eraan, toe dat, dezelfde situatie, zou, gebeuren, als, citeer, honderdduizend dollar, zou dalen, we kunnen enorm verkoopdruk verwachten op de spotmarkt, als tieners zich indekken zijn hees en hier, graaf 40 het nu, leden, crypto, bloedbad gaat door; Het huidige uitverkoop op de markt, heeft de crypte en sea enorm verlies veroorzaakt aangezien houden zijn bedrijf, enorme, verliezen, hebben, geleden, op, hun investeringen de script, op bloedbad en als dus dit kan onder de 20.

000 komt en die teer honderdduizend, verwacht, hij, hier, nog, een, verdere, verkoopdruk, Aldus, arthur heesch ik zal de links, delen omschrijving, krijgt, zelf, terug, lezen, maar gaan, we kijken naar de chart op de chart op de maan chart voor ons we hebben hier de paarse zonder verlaten en sinsdien is dus extra hard naar beneden gekomen hier zie, je dus Een bounce met de retail prijs is gebouw, is vanaf dit niveau, ook gaan, we even je erop zetten dit niveau is het herprijs gebouwd en komt overheen met ongeveer de toppen van deze twee candles en dat zijn de mand candles van januari, 2018 dus de oude al Die hij valt er is 18 nou heeft ie der kleine paulus op gezien en als, je op de dochter iets beter te zien hier zie, je dus dat, we hier een, flinke, opkopen hebben gehad en de dag daarvoor gaan. We terug helemaal naar links, helemaal naar links, creer zie, dat, het, hier, dus, vanaf gepast is dus hier zien, we dus vanaf deze zone hebben, dus een, bouwers, gehad, hier zien. We een buis en die en zagen gisteren mouse en vannacht zijn nog iets lager komen richting het midden van deze top het criterium is dus, hieronder die duizend dollar en gekomen het is hier rond, honderdduizend dollar komen en op een, extreem, voor zowel, als top unie sap Is zelfs onder de duizend dollar terecht komen en hier op deze shirts uit die op 1000 80.000 70 dollar ongeveer op deze chart waard dus enige gaat en wat kun, je dus nu gaan zien, als ie teer en dus naar boven doel, gaat, kijken, waar, kunnen dan Sterk weer zon verwacht en rondom die 1430 doelen kunnen sterk weer soms wachten.

We hebben die heel, even stil gehouden en eerder gemeld veertienhonderd dollar samen mogelijk steunniveau, kunnen, gaan, bieden, nou dan zijn. We gister dus keihard doorheen gekomen en je rondom die 1112 honderd dollar bier dus wat, steun gevonden hier print. We nu momenteel een, steen niveau zijn, we dus probeer steun te creren zak, we door naar, beneden toch kunnen. We gaan kijken en richting. Je die 857 dollar kunnen. We zo erop waarom dat, afval 57 hebben gekozen, als eerst de boele scenario, ga naar boven toe zien. We de wereld rondom die 1440 en anders de paarse. Ondergrond om die 1660 dollar waarom de paarse zonde. We zijn hier gewoon meerdere keren opgekocht, hier belang, standhouden ertoe heeft verloren zijn dus keihard naar beneden gekomen zijn, we hier dus echt een, gigantisch, arnhem, leden, gedaald vanaf de paar zwolle tot aan de onderkant is dit gewoon, een, 36 geweest voor criterium dus krijgen. We een boete scenario: gaan we broeders worden kunnen, we gaan kijk, hiernaar weerstand, als eerst hier, toch, moet, hier, doorheen, komen hierdoor de 13, om het dolle heen door de 1440, gaan kijken naar de 1606, dat dollar dat, voor, itm, als, er, dus, een, broeders, haar scenario; 4 schip omhoog gaan krijgen want daar komt op de dag werd ook de 20 movie efforts heen, we gaan kijken naar de armen zij zitten al zei ook het dusdanig laag hier zit van gigantisch, laag ziet die je gewoon echt een, flinke cel of band naar beneden Toe en probeert hier een klein beetje om te buigen maar nu vraag, je af hoe kom ik aan die afrollen 57 dollar dus onze naar beneden crashen maar, om, je afval en 7 5 op de maan chart kunnen.

We zien dat er hier nog wat steun en meer zand is geweest op dit niveau zie ik dan ook een, mogelijke steun en weer zoals niveau op de maand jaar al ons, 150 dollar komt overeen met deze toppen hier en de gesloten, candle van de maand februari 2018 dus een, verliest hier citeer deze, zonde, kijk ik personen de afgrond, 57 dollar zal k, daardoor later daar nog doorheen en krijgen echte flinkers zou of in de markt gaan. We nog langer kijken kunnen hier misschien, nog, wel, steen, verwachten rondom dit niveau want hier, hebben, dus, hier een, aantal keren steun, en support garde en hier de we steunen gouden zakje daarheen, ga, je dus nog een, stapje lage kijken. We kunnen kijken of hier rondom dit niveau nog, wat steun kunnen gaf verwachten want op dit niveau maar dat gaan. We echt naar babys prijzen kijken en dat, hoop ik niet dat, wel gaan, halen maar, als mijn, persoonlijke, mening dan meteen op de arm zijn, je zien. We dat hier dus op de dieptepunt van deze, kloof zit hier de terug, achttien heb hier een logo print die zitten. We nu op de ar zij zitten nu op dezelfde loop, hier zie, je loo en hier zie, je de zelfde loop en daarna kun, je zien wat voor groei. We hier gehad hebben dus hier kunnen. We ook zien dat. We een flinke groei zien maar nu momenteel dus naar beneden zijn gekomen dat, hier, favoriet eeum, het volume, neemt ook af de als, hij gaat naar beneden dus nu eens, afwachten, waar gaat de bonen, zijn wat gaat de bodem, worden niemand die het met, zekerheid kan zeggen.

We kunt alleen kijken naar mogelijkheden in de charts. Mogelijkheden waar is mogelijk support en weer zand kunnen gaan vinden en ik heb jullie nu de volgende mijn volgende steunniveaus gegeven dit zijn mijn persoonlijke tarsier ze rondom deze zonde en waar we dus ook weer ze kunnen gezien is in de paarse zullen. We mogelijk er weer zijn kunnen gezien is de paarse zonder geen financieel advies doe goed, je onderzoek voordat, je beslissingen nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=IM_E-FwVjFQ