Even over de markt hebben want om wauw wat ziet die eerste echt uit en dan ben ik eigenlijk super blij mee want ik heb best wel redelijk op tijd uitgekeerd nou, even kort samengevat wat is er. Precies gebeurd na de hele crypte mark is waar dan iedereen. In staat hebben met op twaalf honderd en 30 dollar en daarmee is er eigenlijk heel, veel veer in de markt komen en of die. Schaadt nog slechter en het zal allemaal nog veel en veel lelijke kunnen gaan worden waar ik, het vandaag, dus, vooral, wil hebben is de status van de markt en hoe, je hier eigenlijk het best mee omgegaan en het ook belangrijk om te weten dat niks met dit Allemaal financieel advies is ik ben geen financieel adviseur mag ook geen financieel advies geven maar mag wel mijn mening geven over bepaalde onderwerpen zoals dit en mijn mening is dat. Je nu geen en hectisch moet kopen en f design, eventjes klaar en die zijn mijn ogen, toch, wel een, soort van lus bijproduct maar nu crypto zo slecht gaat de blij gewoon heel, graag, uit lefties en dit is trouwens niet. Alleen kip dat het gaat slecht met de hele, economische markt, zoals ik al eerder, verteld ik denk dat. We in de zware recessie gekomen in is zelfs zo dat. We in de recessie zitten maar dit, kan allemaal nog erg veel en veel leden geworden dus, het belangrijkste doel of dom bed van mezelf is capital preservation, je wordt eigenlijk zoveel mogelijk kapitaal over houden zodat, we niet alles echt zwaar en zwaar is getipt dat, je de Meeste geld overhebt om de diktes kopen en enige manier hoe, je dat kan doen is eigenlijk op tijd uitcashen en eigenlijk voor zorgen dat, je altijd wat geld hebt om de diepste kunnen snoepen en met het scheppen van de dips, bloed niet gewoon elk dips, kopen wat Jouw ideen was fijn de 100ste voor, je scooter, huren dip, op 29 onder nou het dipte verder, naar 1902 voor het weg, komt, nou, ik, dit, weer verder, naar 1200 is wat.

Veel mensen al uit, het hoofd betalen is het simpel gezegd te koop te dik want dat, is de straat. Giet die, wil ik werk in een. Bull market want dan gaat alles eenmaal omhoog maar. We zitten nu toch wel in het best wel zware per marken en daar geldt dezelfde strategie niet de dip, stoepen gaat, je veel geld kosten maar. We zitten eenmaal in de downtrend het kan allemaal nog veel lagen gaan en op begrepen heb jij geen geld meer, om de echte dip te snoepen in dat, hier een, maand geleden over getweet ik denk dat, ie, terium, nog, een, mes of job gaat, krijgen dat, toen, Ik mijn stables, teruggereden naar, itali labels, zijn dit, geval dollar, en ook dat ie is best wel dertien honderd of zoiets brei laat jullie dit tweeter was ie gedaald van 24 onder kwam helemaal de achttien honderd en mensen verklaren me eigenlijk, vergeet, ook, dat, het, nog, zo, Veel erger zal worden nou, kijk, eens aan een baan later plan het is een. Erg geworden en ik heb mijn stratgie nu een beetje aangepast want ik heb niet alles op dertien honderd ingekocht, this er punt waarop ik momenteel gaan inkopen het is een dc en dollekens. Adwords die exponentieel omhoog, gaat, dus, op, 13 dollar kopen die niet, eryie op 1220 terium avond, dollaar, 40.000 dollar tachtig enzovoort, maar dit is toch. Wel met oog, op een, redelijk, korte, mij, wat, ik ben bang, dat het, nog, veel, er, gaat, worden, ik, denk, dat, er, zeker, een mogelijkheid is dat.

We gewoon een verre dippen naar de 300 dollar uiteindelijk wat de der mark het duurt natuurlijk wel ff en ik voel me gewoon, niet comfortabel bij, om dit, niet om turken, gehoorde ook gezien de economische markt dus, ik waren, inkopen, op, deze, prijzen citeer in weer een. Beetje stijgt mooi zo ik verkoop het weer en de absolute bodem time is natuurlijk ook mogelijk niemand weet waarheen gaat misschien heb ik, het fout in the city m zo weer, boom, 3000 dollar maar ik, heb, liever, dat, ik, hoog, genoeg, geld overhebt in fiat in dollars. Dan dat ie terium nog veel, harder krijgt en gewoon geen geld meer hebt, om de dip te kunnen, kopen maar wij, kozen, uiteindelijk natuurlijk, al om goed in te kopen in de berm agent, maar, dat, hij, zich, veel, geld verdienen in de bloembakken de vraag is wat. Is een goed, punt, ik ben ervan, overtuigd dat, dit, nog niet het beste punt is persoonlijk, had ik het meeste mijn idee om gespot op vijfentwintig honderd dat is dus zeker niet op maar ook zeker niet de bodem waardoor ik nu toch al twee, keer zoveel, terium Heb mijn doel is eigenlijk om een, positie, steeds te vergroten dat is bij uiteindelijke doel de ik denk uiteindelijk komt het wel goed na een, paar jaar of zo nogmaals ik er natuurlijk, ook, weer, fouten, hebben, het, kan, allemaal, een, doel gaan en kan echt waar wanneer Ie terium 300 dollar is of zo is daar, is kunnen worden niet joh zo goed voor mij dat, ik, bereid ben om mijn te laten gaan met ik, als dat, gewoon log keer tien, keer 30 kan gaan dus de grootste tip die, ik wil met haar, kan Geven is probeer zoveel mogelijk kapitaal te behouden druk, je genoeg geld over om de daadwerkelijk beste dips, te kopen en dan verder de en of the market eigenlijk zijn alle en of dienst zwaard wou gewoon een, graad, ik eigenlijk niet aan op en of diensten gaan dopen.

En zoet nummer echt grof filter is kan een. U bevalt heel vaak, hoor dat, mensen, zeggen van ja, 9 9 procent vallen en heeft die plekken, ga naar, nul, nou, ik denk dat het punt is komen waarbij. We dit gaan zien van al deze projecten in de top 100 zullen er misschien 3, tot 5 ofzo overleven en is gevend zijn in de golven, boermarke de rest, zal waarschijnlijk, allemaal doodgaan en van die 1 en f teams, dit gaan, overleven, zijn, een boel, waarschijnlijk ook Nog helemaal niet gemaakt misschien bestaan, post 10 van de 1 van de projecten die het gaan overleven en persoonlijk zou ik dus echt alleen kijken naar daadwerkelijk blue chip, wat er, wordt bloed, je wordt eigenlijk zo, vaak gebruik, oh ja, coolcat is op youtube; oh ja, dus Een blue chip, asiel bloed, je maar in mijn opinie, is er eigenlijk, maar, een, handvol van bloed chips, waaronder dus, bord eten en crypto punt de rest is eigenlijk allemaal best wel groot risico en alle breekbaar ik ook, nog een, kijk, eens kloon x, als die echt Laag genoeg kop, ga ik ook paar verkopen en hij is was mijn bord al gedaald van 25 keer naar zeven. I we doen met maar ik heb het echt. Over 123 terium prijzen projecten met de prijzen waarbij ik ze wellicht zou kopen, om te flippen nou ik, kan, je vertellen dit geldt ook niet meer voor mij kloon x is die op dit moment zevenenhalf uteri, je wat helemaal situatie is eigenlijk compleet veranderd maar zoals, je Het kunnen zien zou ik hier, bord heeft, op 30 dit een, kopen crypte punch tot 20 ik denk dat, wellicht, nog steeds, oh dude, ik, moet, het, even bekijken in het moment: maar wil, je echt iets gaan kopen voor de longueur et eerst gewoon, eigenlijk, veel te Riskant deze is echt nog grootste van de grootste project gaat kopen.

We die en begonnen meest kant, om het, overleven van de rest, blijft voor, het grootste deel de avond af bij nf dienst ik heb gewoon wit, spul geld, naar, speel, ik, een, beetje, mee, ik, heb, een, paar, kan voor, mezelf, besef van ok, waarschijnlijk, ga ik jou Gella verliezen maar het is maar met, een, minuscuul, gedeelte van mee portfolio of misschien 2, tot 5 procent dus dan kun, je gewoon een, beetje mee spelen hij zou, toch, wel, proberen, om het grootste, gedeelte van je geld liefde te hebben wat nf die zijn, als totaal Niet en als alles crash en iedereen wil verkopen dan koop die mobiel een, leuke hoeft die trouw zelf ook heb gedaan is ik heb een, soort, gestart van idee, liam ik wil hier ook starten rond 1900 nog steeds open met 15 x leverage, ik, het een, dag Voor een niet in riem vast bij de dat, momenteel niet initium winst of zo maar ik ga die gewoon lekker, open laat, staan, als door, hem als ik die een, verre dip, ik ook de dipt een beetje en mijn shirt, gaat groeit als die, theorie, meer, stijgt, Mijn shirt, gaat dat, minder, maar, ik, heb de dips, gekocht dus die ga ik, weer, verkopen, dus, als een, beetje plan dat, ik nu heb, ik ben benieuwd, wat jullie, allemaal, denken, laat, zeker, achterin comments, waarschijnlijk, ga de komende, tijd niet heel, videos, bekomen wellicht eens in De zoveel tijd een update want ja de markt, gaat gewoon heel, saai zijn ik denk gewoon dat.

https://www.youtube.com/watch?v=FV7qexwUdgg