We gaan kijken naar bit kunnen op de wit, shirt, voor, ons, deze, het voor, onze zien. We dat hier dus keihard naar beneden zijn gekomen, en we hebben je de 200 moe fs200 wekelijkse hoeven immers verloren het hebben twee keer eerder gedaan dan gaan laat zien hier in verlenen en wil hier zo gedaan 2018 en hierzo in 2020, iers kan de pandemie de Wereld in en hier hadden we een beer markt, had dit kan de beer mark en hier vanaf het 2e mover emmers nomineer toe heeft, je een, zon 26 procent onder de 220, hoeven emmers gehandeld en je tot aan dalingen zon 35 procent onder de twee hond mover Ebbers geweest en momenteel zitten we hier zo onder het zeil november sprong ongeveer personage van 24 procent dus zit er nog niet zo diep of ver van de mujer nationale, als je. In 2020 we zien dat de hr zij hier zo op de week chart gigantisch laag zit er een dieptepunt de arth heeft twee soorten die op deze charge van bitcoin heeft hier nog geen een, keer, zo laag gestaan dus het is een dieptepunt in de arm zijn. En we zitten weer mogen onder de twee honden moven er is dat. Hij twee keer eerder is gebeurd laten. We kijken naar de dag, chart op de dessert te zien. We dat hier dus terug zijn gekomen na het niveau waar we eerder vanaf gebouw is waar. Je waarde ervan afgebouwd en we hebben het vandaag beter, om weer, een, keer, gietijzer, zien, je weer een, kleine, paus, terug, maar gaan.

We dat volhouden en waar gaan. We dan volgende steen en weer zult zien. We gaan het zo over hebben maar gaan eerst vliegensvlug door. Wat nieuwsbericht heen hier wat de vasten tijdens de fom zie bijeenkomst van juni dit is vandaag vandaag het een. Vijftiende is dus weer en voor een, zeer, meting bijeenkomst bekijk, even de updates van gister, als, je nu. We weten waar het over gaat en ik zal de link delen in de omschrijven zichzelf kan terug lezen en hier de scp, 500 het en mark beer, markt van de sb 500 illustreert hoe externe factoren actoren krip daar hebben benvloed de sp, 5 volgers hebben meer dan 20 procent onder het hoogste punt ooit in januari en dus betreden. We een peer mark sp, global dood zoals in de zestien, je index onderling hou het zilver blad bevestigde de mijlpaal wat de index afgelopen weken onder het punt was gedaald, als, hij, er, nooit, onder gesloten wat de officile markering van de peer markt is en voor cnbc Rapporten ze is de moderne sep 5 rond ineens eind jaren 20 begon het gemiddelde beer, mag zich vertaalt in de prijsdaling van 38 die een, gemiddeld bijna 19 maanden duurde en nu worden geconverteerd in een, ander soort economisch, onze inflatie en niet zomaar inflatie inflatie die haar Hoogste piek en 40 jaar heeft bereikt deels veroorzaakt door, enorme uitgave pakketten die zijn aangenomen in de nasleep van een, wereldwijde pandemie problemen met de toeleveringsketen ook veroorzaakt door, panamese aansluitingen helpen de prijzen opdrijven en tegelijkertijd moet er een, grote oorlog in oost.

Europa met al het. Gepraat over crypte winters, bm zien niet bewust van de externe wereldwijde economische omstandigheden sommige commentatoren en bureaucraten weer zoals doen geloven, dat crypto en al een, crypto en neergang doormaakt ze zouden de dag negeren vorige maand toen het auteurswet en van de punten, verloren op een, dag Zou is het verlies van mijn negen punten negeren afgelopen vrijdag maar nu de sp van van het, officieel een beer mark betreedt, kan het niet langer worden, genegeerd dus de sb 500 treaty and beer wordt volgens dat bericht en mijn kasteel er zegt dat, mary shelleys bitcoin Stratgie factoren in folie tijd en zijn balans gestructureerd zijn, om bitcoin te behouden, zij, hoeft hier niet zijn bitcoin te verkopen, ondanks, dat, hij, er gigant show heeft met een, gemiddelde, aankoopprijs van rondom de 30.000 dollar is dat in van van michael cera, en personeelsbestand de koning. Beetje het 18 procent gekrompen in beer, markt, amerikaanse club te, kunnen succes, kwam b7 bekend gemaakt dat, zijn, maar, liefst 18 procent van de personeelsbestand, hem te laten, gaan, dit, vanwege het begin en de economische recessie het zijn lastige, keuze, geweest voor de populaire, ik exchange dan Zie, je zien ze een, daling van afdekset in personeel dat, ze, moeten, snijden door de beer markt en over input; drie miljard aan crypte geliquideerd in de afgelopen, 24 uur haagse bitcoin de 20.000, dollar per bedrijf te overschrijden dus te verliezen dus, impe, 3 beurt aan, crypte, Geliquideerd het is echt naar risico op het is heel, erg, volatiel dus doe altijd goed, je onderzoek voordat, je beslissingen nemen voordat, je ergens in investeert en makro investeerder hoe, paul zeggen dat, hij, zijn kudde posities verdubbeld in het licht van de ineenstorting van de markt en Hier vertelt hij zei nee, gewoon 55.

000 twitter volgers, dat, het, zeker, nog, erger, kan worden, maar, dit, kan op lange, termijn, een, tijdsbestek, een, grotere, koop, zwolle, nadert, dus, hij, refereert, hij, altijd, echt, nog, erger, worden, maar, dat, hij, wel, zijn, posities, verdubbeld, dat, ieder, geval, volgens; Europol gaan vliegensvlug, er heen het is een. Snelle flits update, voor bitcoin deze, dag we zien hier dat. We hier dus de nogmaals deze zwolle raken hier rondom die 20 1800 flinke daling naar beneden personages op de week. Hadden we al door genomen op de videos week. Gaan we kijken zien, we dat hij, eigenlijk een, tijdje, zijn er zijn gaat men, momenteel, je nog deze onderkant te testen hier zien. We nu dat, het, twee, keer, deze, onderkant testen en waar gaan. We dan mogelijk weer zand en sportfan de weerstand gaan. We vinden hier rondom die 23400 hier zo zullen wat weerstand kunnen tegenkomen zakken, we door naar, beneden, zie, ik, je mogelijk sport de 19.800 en alles en zelfs de 17, 1700 als mogelijk en steunniveaus uiteraard hoeft niet te betekenen dat, het, zeker, weten, geraakt, gaat, worden, maar, Als het dorp hoofden schieten zien, we hier wat wereld ontstaan en anders die. Helemaal rondom die 24 625 deze dollar, je rondom dit niet. We zullen nog wat meer zand kunnen gaan verwachten, wat, hier dus eerder een, bodem, hebben, geraakt, zij, kunnen, misschien, wat weerstand verwachten is al ze door, naar boven te schieten, kunnen gaan kijken hier 23.500 en alle zeer de 25.

000; een zak, we door naar, beneden, heb, ik, Hier de 19.800, tegen 900 en heren zeventien duizend zevenhonderd, als mogelijke steunniveaus hier op de vier uur grafieken zien. We ook dat hier de ar zijn gigantisch laag zetten. We zitten klagen 4 van de slag kiezen op charlie en s, zo laag, als dat, hier, zo zaten. In 9, mei met deze daling zit eigenlijk net zo laag terwijl de prijs wel een stuk lager is dat, een, ieder geval voor de armzwaai en hier op de uurs grafiek dat. U sophie kunnen zien dat hier de oorzaak eigenlijk omhoog gaat, tel hier de prijzen, naar beneden toe gaat dan zie, je kunnen maar zien van hier zien. We dus een stijgende oorzaak en een dalende prijs en dat zou voor en poeders een scenario: kunnen gaan, zorgen maar dat, compleet afhankelijk, over van wat er vandaag over nieuws naar buiten komt over fj meeting dat zou eventueel wel opschudding in de markt, kunnen zo, aan, zowat, Beide kanten op zowat positief naar boven toe richting hier die 23.300 of naar beneden toe naar in negentien of 17.000 dus vandaag in stroom en nieuws kom naar buiten en rosie minuten kwam naar, buiten, wat, er, zeker weer profile en waarschijnlijkheid kans ontstaan dat, er, dus van Reactie op de markt ontstaat en hebben, je nu twee keer deze bodem getest, je getest en hier getest verliezen met hij weer mogelijke steunniveaus en gaan daar hebben over toen hebben hier een, mogelijk, weerstandsniveau, manier, een, volgend, weer, soms niet leuk want mogelijk geraakt of aangetikt kan Gaan worden het waard is het niet.

Allemaal in beton gegoten kan het afwijken maar hier zie ik, wat mogelijke steun en weerstand op de charts, ontstaan er dan voor kijkers mes op de like button nou benieuwd klaar zal er niet op gedaan was geen.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1HR2063L6o