We nu meemaken en op dit moment zit de prijs van bitcoin rondom het level van de top van de boom in 2017. Dat is natuurlijk een, beetje, zorgwekkend daar wil ik het vandaag dus ook eventjes over hebben dus laten. We snel beginnen met de video Muziek nou dit is de day the chart van bitcoin en als je natuurlijk al vaker videos, hebben gekeken van crypte deze week of af en toe mag in de midweek ook wel zijn video over crypto dan is natuurlijk duidelijk dat, ik Wat lijntjes heb, getrokken van nou, als we deze range inderdaad verlaten dan is het. Volgende level is 33 duizend dollar en ook kunnen krijgen van wat, gaat er dan een, beetje gebeurde maar, het mag, natuurlijk, duidelijk, zijn dat. We een liefst doorheen zijn gegaan, om vervolgens dus de weer onder te strakke dat. We in dezelfde range terecht kwamen maar, nu zijn, we dus aan de onderkant van er, eentje doorheen gevallen en dat was echt een vrije val want als. Je ook eventjes kwijt van en wat is er op het moment. Gebeurt dat we vanaf die range eigenlijk, naar, beneden, vrienden dan heb, je het over een daling van 33. Dat is natuurlijk gigantisch en dat in een, weekje tijd om dit moment mee kunnen zodat de gigantisch veel verkoopdruk is en dat. We echt in de fase zitten dat heel, veel mensen denken dit is het einde doet hem toen ik wel vaker meegemaakt in de wereld van crypto, dat dit kon gigantisch is gedaald en dat.

Mensen denken dit is het einde bijvoorbeeld natuurlijk in de berm market na de top van het bijna 20.000 dollar in 2017 doorzakt in 2008 een gigantisch, weg tijdens de corona glass was er ook sprake van de gigantische daling behoor, je ook heel, veel verhalen wat, mensen, alles Hebt verkocht en tja dit is toch een, einde, natuurlijk, vond, een op dit moment elk hier herstel plaats die, kan natuurlijk nooit met garantie, zeggen dat, hun sowieso, weer een nieuwe. All time high gaan neerzetten dat is natuurlijk heel, gevaarlijk, op, alles, ga, je misschien een, ongelooflijke risicos, nemen, terwijl, je ook me te rekening, mee, moet, houden, nog, wat, verder, kunnen, zakken maar op dit moment is natuurlijk wel duidelijk dat de gigantisch veel verkoopdruk is geweest en Dat is ook eventjes uitzoomen en dan echt betrokken bij pakken van de album by the way behaald in november van 69 duizend dollar, en we trekken om door van waarom op dit moment staan en heb, je het over een daling van 72 procent en dat is echt. Gigantisch heeft dus tussendoor mocht, je op zoek zijn, naar, een platform, om crypto te kopen, ik, maak, gebruik van commerce, om mijn, pik, cornet altcoins en op dit moment, loopt er, ook, een, actie 4 de link want als je bij kooi muggen noorderplaats van minimaal 100 euro Krijg, je 10 euro accuraat is bitcoin ik zal dus in de beschrijving geven link achterlaten en als, je besluiten raceserie fien het linkje maken dus gebruik van actie en daarbovenop stel, je ook nog eens het kanaal wat, ik, krijgen, vergoeding, voor, deze, samenwerking, corsa, niks extras waar, Kan ik weer de videos, wel blijven maken en dat haal, je natuurlijk altijd waarderen als we kijken naar het totale crash vanuit de top one 2017 naar inderdaad de bodem van de per maken die daarop volgden.

Dat was zon, 90 dus die, daling was logisch hand ise en alsnog vond er op dat moment. Herstel plaats maar mag wel duidelijk zijn dat de verkoop druk die. We nu meemaken niet in twee drie maanden weer is verdwenen en dat. Werd heel, hard omhoog gingen pas wezens uitzoomen termen kijk bijvoorbeeld naar de fase in mei van 2021, was natuurlijk heel, veel verkoopdruk, om het mindset, china, werden verbannen en de hij schreef de rekenkracht achter het bitcoin netwerk zakte flink dat, zag, er, dus, ook heel, goed terug. In de prijs maar na een, paar maanden zag, je dus ook weer eens goed herstel in de s, reed en mensen gingen de weer in geloven maar op dit moment maken, we natuurlijk echter veel verdere daling mee en op macro economisch, vlak, speelt, er, ook, hartstikke veel. En dat is niet, binnen een, paar, maanden opgelost want als. We ook kijken van hen, waar staan op dit moment naar, we kunnen terug in de tijd, tot natuurlijk december van 2020. Dat is natuurlijk al flink, maar ik, kan nog verder uitzoeken en dan zie, je zelfs dat. We nu een beetje worden punt staan of dat, opeten gezegd van de boor al die eindigt in december van 2017 en dat wil, je natuurlijk niet zien nu nog verder, zakken ja. Dat is natuurlijk een heel, slecht, teken, voor, bitcoin, al staan, er op dit moment en ik ook slecht voor de kan wel heel, positief gaan, brengen dat, dit een, kwestie van tijd zodat.

We weer lekker omhoog gaan het ziet er gewoon slecht uit dus dan moet ik het dan gewoon op eerlijk. Over zijn ik had graag wat anders gezegd dat het lekker weer omhoog dan gaan. We hebben dit level bereikt nee het is gewoon simpel op, dit, mensen uit dit kon er niet goed voor het is natuurlijk nu wel heel, erg, lastig, om te, zeggen welke kant. We opgaan in meid wel vaag en dit soort fases dat. We natuurlijk gigantisch zijn gedaald dat heel, veel, mensen, gigantisch, pers, aan, het worden zijn en dat, geeft mij een, hele markt, denk dat. We alleen nog maar omlaag kunnen gaan en dan zie, je dus vaak dat, hun bounce meemaken maar dat had je misschien ook al verwachtte 130 duizend dollar contacten. We nog verder weg en de komt cambuur door, het feit dat, steeds, meer, informatie, naar, buiten, kon, een, gigantisch slecht is voor de totale crypte markt. We hadden natuurlijk eerst te maken met de stable kon us 10 en dan natuurlijk lola en abstracte gigantisch waardoor heel, veel, mensen gigantisch veel, geld 5 verloren, je ze hoop dat het team, wachten nu, naar heel, veel, bitcoin verkocht in de hoop. Dat ze met dat, geld het vrij is gekomen, om de jongens die, inderdaad weer te kunnen herstellen dan is natuurlijk niet. Gelukt want zorg en toen ik wel voor dat. We een, hele, korte tijd flink zijn gezakt want er, was natuurlijk heel, veel verkoopdruk nou die.

Stroom was dus min een, beetje gaan leven want je zie hier een periode dat, we eventjes zijwaarts genen daarbovenop, kan dus ook het slechte nieuws van celcius naar boven daardoor zakte. We nu nog verder weg ook, als we kijken naar de financile markten dus echt buiten bitcoin, om dus bijvoorbeeld de aandelenmarkt is het ook duidelijk dat daar heel, veel verkoopdruk is dit heeft dus niet alleen maar te maken met crypto en alles wat daarbij komt kijken en Als zon, kijken, naar de totale krypton market cap is het, is duidelijk. Dat het gigantisch hard is gezakt. Op dit moment is nog 800 18 miljard over op een bepaald moment had bitcoin en mark ik heb van ruim boven een, duizend miljard dus dat, geeft, natuurlijk, wel aan dat de totale knuttel markt, keihard onderuit is gegaan ook als. We kijken naar kristal bubbles, punt net en dan kijken naar de marktkapitalisatie van de afgelopen week zie, je dus dat er heel, veel altcoins is gigantisch zijn gedaald en natuurlijk dit soort dalingen vinden wel vaker plaats maar, dit, gebeurt natuurlijk wel. In een week waarvoor we natuurlijk al maandenlang keihard onderuit zijn gegaan, als stel, je voor bewaren want maandenlange beetje aan het zag neer in een, beetje omhoog aan, het gaan en we maakten een week, mee dat vol de chain, 1 22 procent zakt, litecoin safety, verzendt denk, Ik mijzelf ja, dat hoort, er, een, beetje, bij maar, we zijn natuurlijk al gigantisch, hard onderuit gegaan en dan komt er ook nog eens deze week, bovenop op dit moment ben ik, ook erg benieuwd wat deze week, gaat gebeuren gaat de storm beetje liggen en kunnen.

We langzaam maar zeker een, bonen vinden dat, misschien stiekem weer boven de 20.000, bollen gaan kruipen, wat een, belangrijk knuffel is aan het ligt, natuurlijk, ook een, beetje, aan, wat, er allemaal de media terecht komt want er zijn bijvoorbeeld gerucht over liquidatie van tree er was kapot. Oh die: zijn natuurlijke, grote, spelen binnen de crypte wereld en die hebben met de huidige daling van loen nare celcius gewoon heel, veel problemen en het kan er dus, voor zorgen dat, er, nog, meer, verkoopplek, ontstaat op de klif de markt en dat is natuurlijk niet. Zo gek dat, je dat dan ook zal, merken, op natuurlijk de crypte markt dus op dit moment is dan allemaal nog een, beetje, een, vraagteken, kunnen, ze, nog, gered worden of is het echt einde verhaal en dit is ook een heel, grote impact hebben, op de crypte Markt en het is natuurlijk nu wat, zich, een, beetje afspeel dat is slecht nieuws op, slecht nieuws met daarbovenop nog, meer slecht nieuws dus op dit moment is het sentiment. Mijn broek echt hartstikke negatief als we kijken naar de 4 henriet een, dek staan op 6 nouwen selden gebeurt dat, er, zo, laag, staan, natuurlijk staan en alle indicatoren dat, je denkt nou, als het zoveel de paniek is dan moeten. We kregen in de buurt komen van een bodem om eerlijk te zijn had ik dat, ook al gedachten me net onder de 30, duizend dollar kropen, omdat, ik, dacht ja, dit heeft de vooral, mee te maken, wat, luna, natuurlijk gigantisch onderuit is gegaan en dat de behoorlijk Veel paniek en vekoop druk is maar vervolgens kwam ook nog eens het celsius, nieuw gebouw, rol vervolgens kwam locus naar boven met een, grote spelen in de clip ter wereld financile problemen, kan krijgen en dat het ook heel, veel impact kan hebben op heel, veel, verschillende mensen.

En heel, veel verschillende crypto, zo, bijvoorbeeld, al korns, dus ja, dit gaat, gewoon een belangrijke week, worden eigenlijk, wat ik de laatste weken steeds zeggen of dit moment is er nog steeds afwachten manier nu echt die bounce gaan, meemaken, maar ik, ga hem, dus, vanuit, wat, ik, Natuurlijk ook al vaker, aangegeven dan het herstel land tijdje, gaat duren dit, is niet. Zomaar een, daling dit is een. Gigantische crash fundamenteel gezien is er natuurlijk ook echt wel wat, voor te zeggen op macro economisch vlak zijn ook heel, veel problemen de rentes gaan omhoog mensen vrij steeds meer geld kwijt aan de vaste, lasten waardoor ze minder, kunnen, beleggen, dat, speelgoed, kunnen, allemaal, een rol en Dat komt nu allemaal samen het natuurlijk niet alleen maar knuffels, als net al aangaf, we kunnen de aandelenmarkten bij pakken de sp, 500 zit in een. Bear market een daling van bijna via de 20 de nasdaq is om 33 procent, onderuit gegaan sinds het op van november. Dus we zien eigenlijk op alle financile markten dat er heel, veel verkoopdruk is ontstaan en op de crypte markt is het. Gewoon vele malen erger maar is natuurlijk ook weer zodat, als minder daar gaan stijgen dat, het, weer, veel, harder, gaat dan bijvoorbeeld nesim views 500.

https://www.youtube.com/watch?v=vEDqVKV0WNg