In te schalen Muziek, hey, tober toch is je kijkt naar weer een nieuwe video als, je nieuw bent op dit kanaal alle is natuurlijk hem welkom op dit kanaal voor de mensen die je al vaker komen tot familie weer terug te zien met deze video ik waardeer De support veel mensen zijn in dit soort periodes weg die hebben ineens geen interesse meer maar ik, kan, je vertellen dat, als, je nu nog wel interesse hebt en deze periode ben je nog steeds, je kijkt nogsteeds videos, ben met kip te bezemen, ga, je straks over Een paar jaar als we weer in de boer en zitten ga, je de hele mooie winst uit halen en veel profijt van hebben ben je nieuw op dit kanaal dan zou het waarderen, als, je even op de rode, abonneren knop, onder deze video te willen klikken en Vind, je dit soort videos of like hem ook eventjes en blaast hij reactie onder de video wat voor onderwerp door, je in de volgende zien kunnen. We daar over gaan hebben goed kijken naar cor market cap zien. We dat cardano op plek 7 staat het is zo lang, naar weer, voorbij, gegaan dus dat is redelijk positief de market cap gaat goed kunnen aan en houdt zich vrij sterk tussen de 40 en de 50, dollarcent blijven, steeds treden dus dat is ja, op zich, helemaal Niet verkeerd de laagste prijs van cardano kan ik herinneren volgens mij vorig jaar vorig jaar februari maart was er om, zon 30 cent, dat als een van de laagste prijs waarvoor ik bij daan op ingekocht en daar zijn.

We nu dus nog steeds boven ook al of ondanks de zelfs met bitcoin de ne terium dus vrij hard zijn gedaald dus dat is redelijk, positief, ook, erna, het, houdt, zich, sterk het is met, veel bezig waar, we zo nog even ze over gaan hebben voordat. We dit yards induiken, wil, je nou meer of crypto leren en echt dit zijn de periodes waarin, je meer. Over klitten we leren de mee bezig, we gaan zijn heb ik de afgelopen maanden jaren wat oefeningen voor, je gemaakt crypto video welke crypto zijn groeit en webinar waar, je meer kan leren of een beginnersgids waar, je meer leert over investeren en trainen kun, je allemaal gratis Downloaden het linkje is kon. Amazon.Nl is gratis of ga via de link in de beschrijving naar deze pagina goed en dan eventjes kijken naar gewoon alleen charge van een, cardano zitten op de chart van ik geloof dat het tempo is of iets dergelijks wanneer zowel uit. We zitten ook de charge, warm terug, kunnen kijken tot oktober 2017 de prijs actie kunnen zien en wat. Je zag is dat. We hier een belangrijk level, hebben die ook toen in tijd, hebben gerespecteerd, als supporter tokens, uiteindelijk ook, als resistance, gehad en dan zijn. We toch gebroken is een heel, mooi, voorbeeld van het, breken van support, daarna drie testen support resistance en we zijn daarna dus verder naar beneden gegaan kijk, je simpelweg naar wat, ze, het volgende level, waren cardano, eventueel sport kan gaan houden en dat is zeker het level.

Waar we nu bijna om in erbij op zit, hem dus dat is het level tussen de 33 en 45 cent, klaar om in de gaat bouwen want je kan hier zien dat er hier support opkwam dus, we braken door het level, heen kwamen, terug, als support en Dan een warme er al voor, kwamen hier in de, was hier ook ook druk want je ziet dat er op keer ineens en een week, omhoog schoot wederom en daarna zijn uiteindelijk gebroken hebben maurice is gemaakt en daar namen. We de level pas weer in een. Januari 2021 getest hier maar dus eerst in richesse, zoals uiteindelijk schoot in de door, toen hebben, we nog en we kijken er zijn. We niet meer, terug, geweest, op dat level en uiteindelijk zijn. We daar nu weer mocht dat level, wel breken dan zie, je direct ook al het, volgende level de inkomen en dat is ongeveer dit level, je ziet dat, we hier ook keer liquiditeit op hebben gehaald en meegaan week, hier veel supporters is dus en dat is uiteindelijk. Tussen de zeg 14 en de 18, dollarcent dus mochten. We het huidige level niet houden tussen de 33 en 45 altijd leven waar ik naar, gaat, kijken, om eventueel, long positie in te nemen preken, we dit level stort car bitcoin, nog meer. In en we krijgen. We zon zelfde soort scenario: als we hier gezien, hebben, dus, een, break het level. We komen terug krijg veel resistance, dan kun, je hier besluiten, om waaraan een, soort te gaan en soort treden dus naar dit level en dan daar eventueel weer te kijken, voor, een, long positie, afhankelijk van hoe de markt op dat moment; uitziet ga geen prijzen roepen of Targets de waar cardano de komende periode in je gaat door de ding is niemand kan.

Je dat vertellen nooit maar zeker in dit, soort, periodes waar, het ook nog niet zeker, is of bitcoin de bodem is bereikt kunnen we zeggen waar, we naartoe gaan, als bitcoin niet de bodem heeft bereikt en we zakken nog verder met bitcoin dan zal ik de zo. Ik weer dano waarschijnlijk ook, zien zakken dat is ook de hoe, wheatley voorkeur aan, om wil, ik nog, even inzoomen naar de dai li en op de baby kunnen. We een channel tekenen die me laat zien dat. We redelijk dat hem redelijk respecteren van hier, tot ze zeggen hier ongeveer nou, je ziet dus dat. We tussen de channel treden en die die middenlijn die wordt, ook, vaak, goed, gerespecteerd, wat, je dus hier ook telkens weer terugziet prijsactie telkens de daar, komt gaat het weer naar beneden naar, je schoot ie er doorheen, je muddler op en naar beneden in een, beneden uiteindelijk, Hebben we een iveco uit gewoon zijn weer terugkomen in een channel we zijn momenteel nog steeds in het channel aantreden we zitten dus op die horizontale support, ook dus, wat ik verwacht is een. Kleine bonus naar de bovenkant van de channel zon rond de 59 of 60 cent maar dan nog zitten. We rond die middenlijn dus, het, kan, ook, zijn dat, we dus eerst weer de onderkant van deze, zonnige opzoeken 36 cent, voor dat, er, eventueel bounce gaan, krijgen, afhankelijk van wat de rest van de kip de man, doet dus, waar ik, dan naar, kijken, nu, hartog, getallen, Noemen cijfers noemen in zo zie, je er is de onderkant rond 36 cent en de bovenkant van dit channel hier zon 65 cent, dan dus hou, je levels in de gaten, voor cardano dan nieuwsartikel en dit zo bot of cardano presteert beter dan bitcoin wat is kanaal.

Is niet zo interessant, laatste, nieuws, zijn oude de fascio hartford die komt 29 juni online heb ik al eerdere videos over gemaakt, twee videos, mocht, je willen, weten wat het nou precies is ga die checken en daarnaast komt er nog, ook, een, een, nieuw, systeem, aan, het Room boris systeem was een proof of steken als, zijn ze systeem waardoor transacties worden gecontroleerd, en goedgekeurd naar b, komt er dus ook, aan, ze, hebben, mooie, mel power, bereik van een, punt tweede, delegate, er swap teller is betekent. Dit is eigenlijk dat, mensen hun dna steken of vastzetten wat, laat zien dat er, groot vertrouwen is in cardano door. Delen community in de community is groot, dus was natuurlijk, ook goed en waarschijnlijke reden waarom de prijzen goed houd de vraag is dan is het een. Slim idee om cadeau te kopen, als jij in cardano, graag wil, stappen, als, je een track; geloof, je hebt goed onderzoek gedaan investeer dan in cardano, doe dat, nu door, het over paar weken doe, je nog een, paar jaar. We doe het gewoon om te dejah metro en: u blijft op hameren zeker in deze periode wil, je gewoon in blijven kopen, als, je e mail schalen in meerdere in meerdere, handelingen dagen, tijden, dus, je wil niet in een, keer, als, je 10.000 dollar of euro wil Gaan investeren hij niet in n keer nu 10.000 euro investeren want alles cardano wel strak nog stuk lager zorg naar die achttien dollars en ergens over je geld maar als jij dit allemaal in stapjes doe ik dus, je koopt 2000 of je mag nog grote stappen 2000.

Deze week, 2000 volgende week 2000 die week, daarna en daarbij zat dan zakt, ok, gemiddelde, aankoop, prijs, natuurlijk, als ze prijs stijgt dan gaat, je aan gemiddelde aankoopprijs iets omhoog maar, je loopt altijd veel minder risico dan dat, je in n keer al je geld er. In stop dus de vraag is het een goed moment om gedaan en te kopen ik doe het zelf wel het is geen financieel advies ik geloof in het project ze staat nog, veel te wachten voor in de toekomst, zoals haske, zijn, vind, ik, ook, een, slimme kerel Die? U kijkt roken de nieuwe, video van big boy, je waar die charles huijskens een interview, nou, als, je dat kijk dan krijg toch behoorlijk vertrouwen maar goed en blijft natuurlijk crypto ik vind hem mooi project ik schaalde in in deze periode op, deze, jouw, methode, dus, ik, Elke, dag koken paar honderd euro aan cardano en thats it kijk de verder niet te veel naar, als het daalt daalt het prima ik heb een lange, termijn visie en met die lange, termijnvisie, zie, ik de crypto, mooi flink gaan stijgen en dus ook, minste, maken, wat, Je de deur tuurlijk het eindelijk door.

https://www.youtube.com/watch?v=QVKXIpMqPSw