We gelijk gewoon inch in duiken een, hele goedemorgen middag of avond en welkom bij wat, zij scrub door, mijn neus, patrick en vandaag ben ik, weer bij jullie met een, nieuwe markt, het, auto trio en wat ik vandaag eigenlijk met jullie wil bespreken is waarom, je nou Precies stress voelt op het moment. Dat, je handelt in de club de markt is waarschijnlijk. Iets waren ja, denk ik, nu, inmiddels, wel kennis met gemaakt en in mijn. Optiek is stress: een, verkapte, vorm van onzekerheid over de toekomst dus eigenlijk is het in essentie is het dat ook omdat, je dus een onzekerheid voelt over wat er in de toekomst, gaat gebeuren, voor, je stress en dat kan zijn met een ja, een, situatie, zoals, een, Nieuw interview hoe die, manier een, nieuwe, baan, wilt, hebben, maar ook zeker of met, je handelt in de crypte, maar dus, als, jij, stress, voelt, op de moment. Dat, je dus na een, positie vast houdt dan kan dat, meerdere factoren hebben maar in mijn. Optiek is de belangrijkste factor die, er aan bijdraagt is onzekerheid en dat is onzekerheid zowel over wat er gaat gebeuren in de toekomst en onzekerheid over wat, je moet doen op het moment. Dat de gebeurtenissen plaatsvinden die onzekerheid probeer ik hier met de market outlook, voor jullie altijd weg te nemen door in elk. Geval zon is te geven waar ik kijk op de korte termijn op de lange, termijn en om mijn plan, uit te leggen, waar, ik, persoonlijk, naar, kijk, nou op het moment; dat, je mijn videos, bekijkt dan zul, je zien dat, ik, altijd, twee scenarios, probeer op te Wegen namelijk een berg en een, bully scenario en ik kijk altijd naar, specifieke, prijs, punten, oftewel zones, waarna ik de prijs, wil, zien, bewegen op het moment.

Dat, ik, een, tweetal, hebben, als dat niet gebeurt dan heb, ik, geen, treden, het begrip, zetten de me niet. Genteresseerd om in of uit te stappen in de markt en dan ben ik, gewoon aan het afwachten omdat ik dus weet dat, ik, alleen, hoeft te kijken naar die prijs, punten, neem dat, voor, mij, dat, rattata onzekerheid en stress, weg, dus, als, je onzekerheid voelt, als. Je stress voelt over handel in de crypto markt, probeer dan een, strategie toe te passen die voor jezelf verwerkt en daar ook echt vast aan te houden wat, je vaak ziet gebeuren dat mensen die gaan experimenteren met 400 verschillende strategieen in die. Keters dat is goed maar. Als je mij uitkomt op het eindelijk een, ding of een, overval een set aan regels waar, je zelf aan vast kan, houden op het moment. Dat, je beslissingen moet maken want hoe moeilijk het voor jou wordt om de beslissing te maken wat moeilijker gemaakt wordt door. Meerdere factoren die je mee moet nemen in je beslissing hij dus, als, je al het nieuws en alle videos, tegelijkertijd met meenemen in je beslissing nou wat is dan het resultaat dat, je niet weet wat, je moet doen en dat gebeurde bij super veel, mensen op het Moment dat we op een gegeven moment: naar beneden toe gingen, je hebt teveel corrupte veel factoren, breaking metaal heb te veel informatiebronnen dat, vertaalt, zich, naar, onzekerheid, je voelt stress over wat, je moet doen maar bent bevroren door die stress in je acties daarom maak, je verliezen En dat is exact waar de markt, op inspeelt de markt is namelijk op zon manier, ingesteld dat, surprising price, als, jij, je geld wilt verdienen dat iemand, anders voor een, hogere of lagere prijs moet inkopen of verkopen om een, ik mijn, longen, voor, soort, opent, dus, als Jij een grotere spelen bent als je berhaupt meedoet in deze markt dan is jouw.

Winst afhankelijk van andere spelers die, die, mate van stress, vinden, als jij die stress, voor jezelf en weggewerkt dan kun, je winst maken in de markt, op het moment. Dat, je duidelijk werd duidelijk weet, wat, je en wanneer moet doen nou professionele trainers, weten dat, fonds, weten, dat, big financial issues, weten dat en op het moment dat. We naar beneden toe gaan, op een, mooi, zoals dit of als beneden te gaan in het bos, als dit, wat zijn de mensen die daadwerkelijk kunnen inkopen dat zijn de mensen die duidelijk hebben waar ze moeten inkopen en die dat dan ook, daadwerkelijk, kunnen, doen, toch de Mensen die op basis van emoties proberen in te kopen of te verkopen die, zullen altijd met, onzekerheid geconfronteerd worden want gaan, we hier naar beneden toe dan is het al gaan nog verder zakken gaan we hierna meette is ook al gaan. We nog verder zakken moet ik, nu, inkoop, unie, verkopen dan is de move. Al gewezen zich al ja, misschien moet, nu inkopen, want we zijn inmiddels pool is toch nou, als, je niet exact weet wat, je moet doen dan ga je die onzekerheid voelen loop, je een, stap achter en ga, je dus niet winstgevend kunnen zijn in de markt. Dat is de reden waarom ik hier tijd handelen op basis van spline niemand en ik ga nu verder uitbreiden binnen spline iemand met smart monique, ons apps daar ben ik, nu mezelf extra over aan het leren zodat ik nog meer van deze, concepten aan, jullie, kan duidelijk Maken door communiceren maar, als, ik, dus, kijk, naar supply niemand online charge; dan weet ik altijd waar, ik, moet inkopen, en verkopen en dat zou het punt waar, je hem naartoe willen werken ik weet dat, niemand, onder, patinten, accuraat, kan zijn in de markt, als niemand, honger Procent accuraat kan zijn dan moet, je ze dadelijk iets gaan kiezen ik kies iets waardoor ik twijfel voor mezelf, kan wegnemen en dan sta ik nooit mijn mond vol tanden wanneer situatie gebeurt dat is uiteindelijk waar, je naartoe wilt werken en dat is waar trading, strategien voor Bedoeld zijn om de twijfel weg te nemen zullen jij executie kunt uitvoeren over een, langere tijd frame met trades, die, binnen, jouw, voordeel, liggen, het niet hem doen net, je elke kreet wind is het zou natuurlijk super mooi, zijn maar het is de bedoeling dat je over Lange termijn winstgevend bent met het maken van je traits of investeringsbeslissingen en dat kan je doen met dollar kost efforts.

Op met je denkt dat de markt, omhoog gaat voor lange, termijn, maar, als, je dan emoties, je dollar kost en versla benvloeden of niet of in te koop als een, martin eten gaat dan ben je uiteindelijk niet in schreef het met, je alleen maar durft in te Kopen als andere mensen ook in europa en niet durft in te komen omdat mijn andere mensen, niet durven in te kopen dus, als, je een, strategie volgt moet, je nog steeds uitvoeren en dan ga, je emoties tegen, je werk en je emoties die stammen, uit, stress, ofwel, Onzekerheid dus neem jezelf, even goed om de look met dit verhaal en kijk naar hoe, je die, onzekerheid, weg, kan nemen een van de manieren is de onze, gratis disc or te joinen shameless plank dus x, vinden in de beschrijving van deze, video, ga ik. U ook niet meer over hebben in deze video maar dan was gewoon even zien. Wat ik met jullie, duidelijk wilde, maken dan gaan. We nu even kijken naar waar ik persoonlijk naar aan, het kijken ben op het moment. Dat ik wil handelen en ik dit gemaakt gister had ik deze zone, gegeven, aangekaart weet. U nog omdat, we hier deze die man, soms aan, het breken waren en en breken structuur lijkt te maken is nu supply in controle en daarom verwacht ik dus dat. We in deze zone dicky, gist getekend dat dat. We een afwijzing, zouden krijgen die, is ook gekomen en vervolgens wacht ik nu dus hier naar, 18 1652 om eventueel te kijken, naar een, long, op basis, van mooie, prijs, als je die dat, plaatsvindt, dus dan een, long durf, ik, ook te nemen in de vorm van Gewoon exposure aan altcoins en als ik dat, gaat doen dan zou ik dus mensen op de hoogte stellen op het moment.

Dat ik die acties neem ze, als ik mensen niet op de hoogte stel overige soms ziedaar het twijfels over in de discord. Dan betekent of dat, ik niet achter muren zit of dat ik het weet niet nemen in beide gevallen is het het niet, wijs om, zomaar, zelf, beslissingen te gaan nemen, wat, op, nadat, ik, een, treedt, niet neem dan ja, zie ik, soms, nog, wel, dat, mensen, op Basis van eigenlijk niet hun eigen plan, maar meer op op dingen die ze gehoord hebben in in deze outlook, zelf acties, ondernemen, vind, ik, persoonlijk geen super goede strategie en probeer is altijd te wachten op conformatie of in elk geval zeker te hebben al die zones, waar Patrick op handelt ik weet dat, daar, een action, zit ik, weet, als ik dit en dit en dit zie gebeuren in die zones; dat ik, dan daar, winstgevende, uit, kan zijn en dan weet, je, ok, belangen te maken, pin schreef hij, als, ik een, bepaald, iets, zie Gebeuren in een zone hoe voila dan heb, je dus, niet mijn, hulp, nodig op het moment: dat, er, iets, gebeurt, ok, dus, ik, wacht, naar, beneden, toe wacht, ik hierzo en naar boven toe vind, ik, het ook deze zone hier, interessant, nog, steeds, kijken, deze, hier zon Die serie nog, steeds, interessant, zijn er thuis 150, tot 320 k, ja, kijk, dus, toen, naar, boven, toe naar, beneden 18050 wat daartussenin, gebeurt dat, vind, ik niet super interessant en we zijn al strategien aan het maken die zie, jullie, binnenkort, financile, binnen whats.

Next dat. We ook dit soort move zouden kunnen gaan pakken en dus met, met, breaks of structuur en om een, wie test in de supply, aeria kunnen jullie op, korte termijn, meer van verwachten maar dan moeten. We eerst de voor zorgen dat. We eerst een strategie hebben en vervolgens kunnen we daarna de kans uit roller aan de kunnen. We daarna mensen in begeleiden dat het kost tijd en strategie bouwen kost nou eenmaal super veel tijd om te testen en te zorgen dat, je statistisch onderbouwen ben en dat, je weet exact wat, alle variabelen zijn, om rekening, mee te houden de werknemer voor, je uit handen. In bijvoorbeeld een cursus met het presenteren van voorgekauwde strategien maar. Als er is een, nieuwe, strategie, moeten, bouwen, geef, het een heel, leuk spijt want het duurde, zo lang, om een, strategie te vinden die, lange termijn winstgevend is en die dan ook nog het is, is onderbouwd heb, ok, dat is de visie van mij, op de markt. Het is hoe ik, probeer, mensen te overtuigen van het, maken van een plan want als, je namelijk aan handelen bent dan moet, je dat doen voor ik denk ik een, betere toekomst of een betere financile positie in elk, geval mag het niet afhangen van de kwaliteit van Jouw leven als, je elke, dag in stress moet, leven voor de crypto markt is het honderd procent niet waard dan snap ik niet waarom, je nog bezig bent in deze markt, je moet namelijk op een, lange, termijn, vol zing te houden en als jij constant weg bent Van alle mensen om, je heen omdat, je telkens maalt nieuw boek checken, wat er, gebeurt ja, dan ben je in mijn optiek niet, je mooiste leeuw aan het leven en hoeveel geld, je er dan ook bij krijgt is het niet.

https://www.youtube.com/watch?v=ylxifNyUb84