Kent het is een. Vrijdag, 24 juni 2002 in twitter, ik ben axel van btc direct gaan, je deze video helemaal bij praten wat is er allemaal gebeurd in crypto land en daarbuiten er, afgelopen, 24. Uur en woensdag de koers van bitcoin en op dit moment, voor wat, betreft dat, laatste, nieuws scrypto trekt dat, nu wel of niet de reguliere economie hier naar beneden hopelijk over horen vel gemaakt, afgelopen, tijd van een, vet, zegt van niet vertel ik zal bank tokens, dat Wordt de nieuwe hype op in theorie, je vandaag loopt dan twee, miljard dollar aan, verschillende, bitcoin, opties, wat kunnen, we daar voor gaan verwachten ronaldo ontwikkeld en eigen en ft serie samen met barnums en het hoogste volume van greyscale sinds 7 maanden na de eer, aan wie. Tel ik bid erin om te beginnen de oprichten of een van de oprichters natuurlijk van de theorie netwerk als die iets te zeggen heeft over wat wat hem betreft de volgende grote hap gaat worden op zijn die til, je netwerk ja, dan kun, je daarmee beter goed Naar luisteren natuurlijk voor een, soort eerlijk, fidel ik, gaan de soldaat tokens de nieuwe grote hype. Worden ja is voor, een, loods lag, natuurlijk, wat is het in hemelsnaam die, sol band tokens is over een store, buurt erin, zelfde opgeplakt eigenlijk die naam, dat is door, hem bedacht het is genspireerd. Op het zeer populaire spel world of warcraft nou zegt dat, je niks ge, geen, zorgen, waar, het op neer komt is dat het en typ het ook hem betreft dat na ontvangst niet meer van stuur, kan worden en dat klinkt misschien heel, erg, raar dit is eigenlijk Een soort variant, op, nfts, nou, dat, hoef, ik, je waarschijnlijk niet meer uit te leggen wat dat is op dit moment.

Maar hiervan is de gedachte de stad dit aan, je ziel als het ware gekoppeld wordt zal de hand dus en als het dan eenmaal is verstuurd. Zaten het daar, voor eeuwig vast kan niet meer worden verkocht en ook niet meer worden doorgegeven daarna tot in de eeuwigheid met jou verbonden en bob moment. Dat je die, krijgt ja, kun, je er niks waarmee wat is dan in hemelsnaam wat, praktische, nut daarvan vraag, je je misschien af maar er zijn wel degelijk een, aantal, goede toepassingen voor te bedenken, zoals bijvoorbeeld de universiteit die haar diplomas, op die manier, gaat uitgeven en Moet natuurlijk wel de identiteit van de persoon in kwestie daar onveranderlijk en op een, veilige manier, aan, gekoppeld, zit, aan, een, bepaalde, rol, het adres, bedoel ik dan anders zou, je je wol het alsnog kunnen gaan, doel geven het kwijtraken daarvan is natuurlijk ook door, om probleem En op die, manier kun, je dus een, nieuwe variant, ook een, gaan, inzetten, waarop, je dus een diploma bijvoorbeeld aan iemand kunnen uitdelen en dan is daar dan voor altijd aangekoppeld andere toepassing stel dat het een, bedrijf bijvoorbeeld op zoek is naar een, nieuwe, medewerker, maar, nu Moet dan wel specifieke cursus hebben behaald of verwond evenementen hebben bijgewoond niet zo bang tokens die, soort, annotations, nooit al uitgegeven, kunnen worden na die kunnen daar en dan ook een, oplossing gaan bieden in theorie een, beetje, gedachte experiment, je maar wel interessant om over na te.

Denken zou er als volgt uit kunnen gaan zien bijvoorbeeld dat, je mensen kunt gaan aannemen zonder dat, je berhaupt weet met wie, je te maken hebt het er geen naam weet bijvoorbeeld, maar, puur, op basis van die, soldaat tokens, je kunt, ze natuurlijk, zo, programmeren, dat een, Bepaalde universiteit of opleidingsinstituut kan bevestigen dat het inderdaad legitiem is zonder, dus die eigenaar prijs te geven of de identiteit van die eigenaar en kuddes puur op basis. Daarvan van bevestigde zaken die behaald zijn net zo bijvoorbeeld internationaal gaan aannemen of wat dan ook vertel ik de heeft. Je erover gesproken met een, aantal collegas van hem in een, recente onderzoekspaper dat ging met name over de toekomst van de decentrale samenleving interessant om eens doorheen te gaan bladeren en volgens bitter in maakt berhaupt blockchain technologie dus, ook, mogelijk, om vertrouwen, deze manier en sociale relaties Op deze manier op te gaan bouwen wanneer, dus, eigenlijk, om een, verre veren reputatie, op te bouwen, op, het internet zon, soort cv, zou, je kunnen zeggen maar vervolgens niet mee te sjoemelen valt dus hele gekke hun nieuwe categorie coins in de eerste, instantie maar, nu, dus, Misschien zeer zijkant wel een, belangrijke toepassing in de toekomst, kan gaan vervullen en met die, nieuwe toepassingen, wordt de impact van de crypto sector op de wereld bevindt alleen maar groter maar hoe groot en dan bedoel ik vooral in de relatie met de reguliere wereldeconomie dat ziet Dat de laatste tijd en vaak om wordt besproken en dan met name het vraagstuk heeft de huidige, kleur taupe grey eventuele impact op de reguliere economie is al vaker geopperd dat, vraagstuk naar de vet, heeft zich daar nu ook serieus over uitgesproken zo hoog is dat.

Vraagstuk dus opgelopen wat is er aan de hand geweest de afgelopen woensdag heeft jerome powel de voor zit dan natuurlijk van de pet weer gestart met de senate banking, komedie dat gebeurt, om de zoveel tijd daarna wordt eigenlijk de strategie, gedeeld van de vet, daar ga ik Zo ook, even naam: u staat een markt, er voor, het ze, staat, daar gewoon en wat ze staat van de economie dat het er allemaal in besproken en daarin is in dit geval ook besproken de volatiliteit dus op de crypto maakte daarover stelt, your own dus dat. Er geen maakt voor economische implicaties zijn op dit moment en dat is op zich opvallend dat. U zich daarover uitspreekt berhaupt als het daar over hebben natuurlijk de amerikaanse centrale bank heeft die ontwikkelingen op die krypton maakte dus ook scherp in de gaten, dat heeft, hij ook uitgesproken na dat, blijkt hij verder dus ook, wel, uit, maar, hij, pleit, nog, steeds, wel, voor, Een brede en beter juridisch framework erom het is nu nog geen impact op de economie; nou ja, eigenlijk zegt; u hiermee impliciet als, we dit soort laten doorgaan zou dat, misschien, wel, eens kunnen gaan gebeuren en hij lekt ie vooral te doelen in eerste instantie in ieder; Geval nieuwe tokens die worden uitgegeven op de markten en dan met name. Nieuwe tokens die niet. Voldoen aan de regelgeving want ze zo vinden zij in ieder geval vaak te kwalificeren die, nieuwe dockers, zich, eigenlijk, gewoon, als een effect, als een, aandeel in principe, om die, uit te mogen geven moet, je aan van alles en nog wat of voldoen dat kun, je niet Zomaar doen en allerlei effecten wetgeving nou dat, doen, ze dus vaak niet, je moet bijvoorbeeld een prospectus uitbrengen die weer, aan een, heleboel, eisen moet voldoen nou, denk maar niet dat de meeste corsa meekomen hooguit met een white paper, wat in veel gevallen veelal en marketing.

Verhaal is en niet heel, veel meer dan dat, daar willen ze dus wel, als nog iets aan gaan veranderen, om erger te voorkomen eigenlijk kunnen. We daaruit gaan afleiden dat, er waarschijnlijk op, korte, termijn extra een, nieuwe regelgeving aan zit te komen in ieder geval in de vs hij heeft nou namelijk de laatste tijd al wel, vaker uitspraken die richting in gedaan. Het is eigenlijk te laat, ze daarover, om de essentie heeft al meermaals aangegeven dat er meer regelgeving nodig is ook, janet yellen bijvoorbeeld die spreekt het haar actief over uit dus inderdaad ze hebben het allemaal zeer zeker in de gaten ze stellen het is nu nog geen Impact op onze eigen draai in de economie nou moet het wel binnen de perken kunnen gaan houden nou geen tot weinig impact op dit moment. Dus bel zegt die verliezen en mensen inderdaad geld in die, huidige markt, maar, nog, niet op gewoon, grote schaal dat, bijvoorbeeld, amerikaanse economie in de problemen, gaat komen, op, zich dus positief want als, hij zich, wel achter, die ja, eerdere meningen die velen hadden gedeeld van is Het niet mogelijk dat de hele wereld economie en last van gaat krijgen had geschaard toen misschien veel verdere impact kunnen hebben op de koersontwikkeling of op de regelgevingskader sdi daaromheen ontwikkeld gaan worden zo groot is de impact, dus nog lang niet maar omdat, er, genoeg geld in Korte omgaat ellebogen duidelijk zijn wat dat, betreft, staat er ook, vandaag, weer, iets, belangrijks op de agenda namelijk het verlopen van ruim, 2 miljard dollar aan verschillende optiecontracten op pitco en dat zie, je ook in de grafiek, hier naast me neer, hoge piek dat is vandaag, 24 Juni 2022 zijn naam is een: 103.

000 optiecontracten dus vandaag te verlopen ter waarde van ruim, 2 miljard dollar dan ze gaan, kijken, naar, hoe dat, er, inhoudelijk, uit, ziet, als. U we dat veel van die opties uit, zijn, gegaan van een, hogere waarde voor bitcoin is tamelijk. Neem zelf zon 60.000 dollar 57.000 euro en dat, blijkt nu aanzienlijk te optimistisch geweest poetin, ze eerst, het dan dus ook tot het aflopen van deze opties die dit concours in verder flip klok, kunnen gaan, geven maar in de aanloop. Naar vandaag is de koers zijn gaan. We alleen maar toegenomen dus dat, blijkt nog, niet zo vaak te lopen verlopen 24 uur bijvoorbeeld dit concours en ruim plus 4 procent zit er zon rondom de 21, duizend dollar aan ver verwijderd in ieder, geval van die 60.000 dus in ieder geval tochtige, positiviteit uit in Markt kunnen gaan putten, zover, gaan, kijken dan zien, we dat de maximale pijn prijs voor begon op 20.000 en 500 dollar staten dat betekent, deep breath. Dat daarbij in duwen van de meeste handelaren vul de boel, eens waren en te hoog hebben ingezet en dat is dus met, name bij, dat gedrag, tot de schade de grootste, is in die. Zin grootste aantal optiehouder ze die dan financieel verlies gaat leiden in het kort op dit moment; zit. U dus nog zon 500 dollar van die maximale pijn prijs af maar spannend wordt, het dus zeer zeker nog wel verder op, vandaag, volgens, zozeer, een, analisten, heeft de koers, daarmee dus de potentie, om nog, flink te gaan pakken.

We worden zij ons door, verschillende partijen gesproken over hun koers van zon, 17.000 dollar dat. We dat meest, negatieve scenario, rekening mee, zouden, moeten, gaan, houden, ligt, inderdaad, ook, wel, dichtbij, dieptepunt dat. We vrij recent nog hebben gehaald rondom die zeventien en een, half duizend dollar dit zou het risico zijn tot nu toe dus, nog geen, aanwijzingen, voor een beweging die kant, op gelukkig en ook andere, investeringsvehikel, sdi op dit moment weer een, opleving, zien, ik, bedoel specifiek in Dit geval geen btc oftwel het greyscale bitcoin vent zou, ik de hoogste volume, architect, sinds 7 maanden dat, geen, wcs, natuurlijke, manier, voor, beleggers, om op, een heel, laagdrempelige, manier, eigen, blootstelling te krijgen, aan bitcoin dat was in ieder geval het idee de is hierbij wel een. Belangrijke kanttekening namelijk dat, dit, aandeel dus behoorlijk, anders kan bewegen tom het, onderliggende goed namelijk dit kon zelf en ook op dit moment zien. We daarin een enorm verschil zitten van mijn, liefste 27 procent in negatieve premium in dit geval oftewel het gb, oceaan doe ik met 27 korting verkocht op dit moment en wat zien. We dan tijdens de koersdaling van bitcoin de afgelopen week was dit fonds weer, even ontzettend. Populair sinds een lange, tijd dus ook volume le corps dat. We al zeven maanden niet meer hebben gezien dat vandaag er is verbroken worden ze deze grafiek afkomst van skew in ieder geval zijn, we dus door die 405 dit, miljoen dollar lijn, heen gebroken dat eventjes was geleden.

Cor is kolom bedrijf dus dat, dit, voor ons in een markt, heeft, gezet, dus, jullie voor ook die negatieve premium, op geen beter zijn natuurlijk, niet mede daarom dat, ze, al lange, tijd hard aan, het, proberen, zijn om dit. He de fondsen om te gaan zetten naar een tf en xchange tweede punt zo ver is het in uw geval nog niet maar mede daarom dat zo dat heel, graag zo snel mogelijk, geregeld, willen, hebben, nou, daarmee, zouden namelijk ook die problemen, rondom nu negatief in dit. Geval premium uit de lucht zijn zo ook voor veel meer duidelijkheid beleggers zorgen veel, nog, veel, directer, blootstelling, dus, uiteindelijk, een, toegankelijke product ook, tot slot nog een, belangrijke samenwerking tussen de grootste, xchange ter wereld in ieder geval gekeken naar volume en een van de grootste, voetballers Ter wereld het gaat in dit geval cristiano, ronaldo, een chef, toernooi de speler die een, meerjarig contract zelfs heeft getekend op samen met mynas aan meerdere en ft collecties te gaan werken hoe gaat het eruitzien het draait allemaal, om ronaldo zelf al die en ft collecties dat Hebben we al laten weten gaan ook exclusief, verkocht, worden op dat en fd platform van by en zelf ja, natuurlijk absoluut deze samenwerking ook niet getekend hebben en dat willen ze, ook, redelijk snel al gaan doen want als het allemaal mee zit kunnen. We die eerste woon al de en ft zal gaan verwachten om voordat het week, aanstaande winter in qatar van start, gaat nog een nadeel is natuurlijk niet te vreemd in de wereld van sponsorships, maar goed en samen met by mens dat is natuurlijk noden van een, aardig Andere oorden, je mooi in onze branche in onze hoek we dat een van de grootste, sport, mannen ter, wereld, zich, dus heel, actief, aan, gaat, verbinden, nieuw, hem, ook, nieuw, voor zijn fans is nog, interessant om te, zien hoe dat, verder, gaat, aflopen, het komt, erop, neer, Dat als je dat, wil, je echt een, uniek, stukje merchandise, dus in handen, kunt gaan, krijgen, wie niemand, anders de aarde heeft en wij qua zien ze dragen bij de de partijen dus brood in natuurlijk zon samenwerking, maar, wat, er, op dit moment.

Nog wat te halen bij dit kon, zelf natuurlijk, ga ik dat verlopen in de koorts, en koorts en snel over naar trading, viel punt komen gaan wij de grafieken, er op naslaan waarom niet. We beginnen gewoon even op de maand kennels het hele grote plaatje hebben nog zon week te gaan ongeveer naar vandaag in de huidige maand juni dan laten. We die ook al weer, achter ons voor, hoe ziet de ontwikkeling van deze, maand er tot zover uit niet al te best wim 332 en 60 dames en heren ja, moeder, kan ik, het niet maken dat is dus, allemaal deze, maand, gebeurt dat. We van deze zonnige om de 30 terugklappen naar rondom de twintig met een, dieptepunt van ongeveer 17 en half er moeten dus nog heel, veel, gebeuren willen. We deze maand niet hoe groot gaan afsluiten en dat zal allemaal in de aanstaande week, moeten gaan gebeuren lief dat een beetje in de lijn der verwachting dat hier, bovenaan gaan komen nee niet direct ook al moet, ik zeggen, als we nu gaan kijken naar de week En los ja, dan hebben, we dus twee oren twee weken natuurlijk stevig rood afgesloten deze is tot zover en dat op de vrijdagmiddag nog groen plus 25 en 50 dat. We nu handelen bitcoin handelt enkele tientjes boom de 21, duizend dollar en zoals, je hier natuurlijk ook. Al ziet dus ook boven deze belangrijke zonnen rondom die 20.000 om, belangrijke om vast te houden maar in ieder geval niet onder te gaan komen echt definitief onder te gaan, komen, om gaan, closen, om te kunnen.

We net zon beweging, als, hier gaan zien en het heel. Snel en zonnen richting misschien zelfs de 10k, terug zou kunnen gaan zakken nou zo ernstig is het dus allemaal niet een, hoop goed te maken dat moeten, we nog wel gaan doen maar het is voor. Deze week in ere van groen hoe ziet die ontwikkeling nog, wat, gedate eerder uit de dag candles, nou als volgt gaat traag dat zie, je dan weer wel. We zakken naar natuurlijk hier heeft ze onder dan komen daar heel, snel weer in terug en daarin bedrijf voor grote moeite hebben, om echt, boven deze zone uit te gaan, breken, nu, zie, je dat dat vandaag het wel is gelukt maar ook, daarvoor geldt dat zelfde met Grote moeite weet uiteindelijk tot een, hoogtepunt van 31.425 dollar op de kop af te komen een, dieptepunt van twintig, duizend zeven, honderd, dertig dollar voor boven die belangrijke 20 nou ja, je ziet, ook, wel, een, kleine boer, die op dit moment nog niet zo, groot, dus, probeer, Het wel echt een, richting, zit er niet in maar langzaamaan dat terug zakken is wel weer een, reel risico in dit moment of in dit geval naar het blijft ze, als, je de afgelopen dagen al ziet dat het hier, bovenuit, komen nadat. We hier zo hard in hun zak zijn echt nog een, stevige, kluiven, een, stevig, opgave, blijft zo ver is het helaas nog niet vier uur nog, even daarbij gaan pakken, we zie, je dan dat die swing, eigenlijk daarom, heen gaat, we komen tijdelijke bovenuit, bord hier, mooi Getest maar dan stopt ook meteen die groei proberen en dit hier nog een paar keer met dan wil ik, je wat daarboven te piepen lukt eigenlijk niet en uiteindelijk blijven dus gedrukt worden onder die zonde van zijn 21 en een, half duizend of onder de lijn van 21 en een half duizend to meet je de top hier de eerste uitbraak heeft gemarkeerd blijft lastig blijft vervelend in ieder geval me wel, dus, boven, dit, gebied, werd te blijven die 20 half ruim maar er moeten wel, echte, meer, kracht bij de op, je definitieve bovenuit Te gaan komen en het scenario: dat weer, ingedrukt, blijven worden en mogelijk zelfs gaan verliezen achter, ons te gaan laten en daarmee jawel hoogste tijden duren voor weekend.

Ga ontzettend van genieten gooi die puntjes zometeen mogen pak een, koud drankje bij, ga, je lekker in lezen, bijvoorbeeld, op, nieuwsupdate, serie, richtpunten; u wat er de komende dagen weer allemaal gebeurde rond, om de crypto houden grafieken goed in de gaten, maandag ben ik, er weer voor, Je omdat voor, je te gaan doen en je op de hoogte te houden, oh die volgende week, weer terug te zien, hier dat, kan heel, gemakkelijk, natuurlijk door, voor na ons youtube, kanaal te, gaan, maar, je kunt; u ook even search bar de kost, je niet en Bij altijd als allereerste, om de hoogte ja, wie wil dat, nu, niet vond, je dit nou een, leuke, video laat dan vooral, even een duimpje omhoog achter dan kunnen wij hier ook het weekend, weer prachtig gaan, inluiden, goede, weer zien.

https://www.youtube.com/watch?v=kf2WD81JvrU