We kijken naar het artikel waarin de analist dat aangeeft en daarnaast natuurlijk ook naar een stukje technische analyse op xrp en rusland maakt een, eigen variant van xrp, om het, swift, netwerk te omzeilen deze video staat dus volledig in het teken van xrp, Muziek, hey tober, is Tof dat jullie weer, kijken, naar een, nieuwe, video of als, je nieuw bent op dit kanaal alleen natuurlijk welkom op dit, kanaal, ik, doe, je alles me zijnd, clip te kunnen, ciss analyses, tokus platformen tutorial, set seta dus vind, je dit of crypto en heeft die is Geld verdienen hiermee overweeg, even op de rode, abonneren knop onder deze video te klikken we zijn bijna op de 65k en dan is natuurlijk 70000 subscribers het doel ben je heel, erg dankbaar voor de subscribe en natuurlijk ook voor elke, like dus, als, je een, toffe video Vindt, like hem even waaruit, we duiken bescherming en we gaan het in deze video mocht het nog niet duidelijk zijn de hebben over de nummer 8 ritten puur receiver, momenteel ter wereld en dat is xrp heeft, een, 24 uur daling van twee punt nul acht procent en En 7 daagse stijging van ongeveer 6 xcp houdt over het algemeen best wel goed op dit moment om bepaald level waar, we zometeen naar gaan kijken heb, je nou zoiets sowieso, als je in deze periode nog steeds bezig met crypto, kunnen, zie dan weet, ik zeker dat, Je het gaat halen en gemak in deze space, het vereist, namelijk, nogal discipline, om nu, nog steeds genteresseerd te zijn en te investeren in krimpen kussie dus daarmee ben je goed bezig heb, je zoiets van ik wil graag bij een.

Community dat is een cruciaal in mijn optiek zeker in dit zijn periodes, om gewoon, dagelijks winst zit te maken de spannen met traders de priem nieuwe community is online verbeterd en opnieuw gelanceerd ook zo ziet de dit was vanochtend en vol met. Toffe resultaten mensen die elkaar helpen in de jets, je krijgt ook kryptonite en leurs dat betekent treedt signalen met volledige, analyse ster bij waar, je van kan leren en van een, kan op instappen natuurlijk eigen risico dan kun, je de premium chat, nu, joinen links, onder de Video je betaalt maandelijks en dit zo gewoon mijn deksel zeg maar opzegbaar zonder, alex van het gras, is je kan hem natuurlijk altijd, even proberen verder toffer linkjes en linkjes die een, deze video ziet vind, je ook zijn allemaal terug in de beschrijving, dan rimpel wij zitten. In een, sterke positie, om door, te groeien, geef, doe, ik, zelf, aan, natuurlijk, geeft, dat, zelf, aan, maar, waarom dan nou, eens hier, oh van ripple, brad koning, huis, heeft, wederom, herhaald dat de financile, positie van zijn, bedrijf sterk genoeg is om door. Te gaan met het aannemen van naar verluidt honderden nieuwe werknemers en dat is toch. Wel bijzonder want bijvoorbeeld koning base en toonaangevend crypto bedrijf exchange nee nee space heeft ruim 20 of bijna 20 van zijn werknemers moeten ontslaan moeten wegsturen terwijl de zei, dat dat, dus doen gaat ik zei b, juist honderden werknemers aannemen, zowel rimote, als op, kantoor dus. Dat is op zich wel toch, blijft groeien ondanks cash, dat, bedenk, natuurlijk ook dat, ze, genoeg, kassaldo, hebben weten veilig te stellen en daardoor kunnen ze personeelsbestand uitbreiden koning base in jamie nigella is en anderen hebben hun personeelsbestand drastisch verminderd als gevolg van de neergang van de Markt hier zie, je de kom, je wezen heeft 18 procent van hun personeelsbestand in moeten knippen dat is in cm verder hebben.

We zie over hippo verteld waarom ik cp altijd goed presteert in een, berm argot dus wellicht is dit de c geven waar, je naar zoekt, als, je hem op een of andere reden niet in bitcoin wil investeren barning, huis, adviseert, geduld te hebben de cio van weibo Vertelde dat het belangrijk was om, sterk te, blijven midden ten midden van de aanhoudende kreeg van een kitten markt logisch dat is zeker, wat, je moet doen koning oude spoor de kit door, investeerders aan, om geduld te hebben, je voegt er aan toe dat de daling, zal Voorbijgaan voorbij zal gaan logisch natuurlijk, het gaat, ook, gebeuren, maar, ik, denk dat, we de rest van dit, jaar voorlopig, niet veel spectaculaire, dingen, gaan, zien, mocht, het, wel, gebeurde dan is het eerder, naar de dan site dan naar de website, ik ben eerder, consolideren of toch Weer in je team 13k alsnog gaan, het interessante me zien, wat, ik, heb de markt is het begin. Heeft bereikt naar verschillende kip de crches elke keer kwam crypte kunnen, theaster, sterke uit, een, ooit tevoren en dit is waar en dit is precies de kip te kunnen ciss op dit zijn precies de crypte kunnen ciss waar, je naar moet zoeken ik zie heel, veel, mensen, Roepen ik ga investeren in phantom of weet ik veel allemaal van dat, soort coins maar die zijn niet echt bewezen, je wil in zeker in ber markets de bewezen tokens opzoeken bewezen coins, opzoeken wilt zijn de collins die per markt, overleefd hebben en altijd beter terug kwamen Axor b is eentje, die heel, sterk, bleef, bitcoin, eperium sauna, cardano, kunnen kijken, wat, soort, coyness nu heeft expert natuurlijk wel die rechtszaak nog steeds een lopen en daardoor heeft die prijs nooit echt kunnen opstijgen over de hart, kunnen gaan stijgen maar dat gaat in mijn, optiek Zeker wel komen en dan een, meest interessant artikel waarvoor, je waarschijnlijk hier met gekomen analist xrp zei tegen 2026 ongeveer 400 dollar waard, kunnen zijn, als dat zo is zou het heel, erg, lekker, zijn, voor, mij maar voor de meest me jullie die ook, xrp, hebben, waarom, Zegt hij dat de crypto populaire kippen analist magic, poep, kennen, zowel, een, hele, professionele naam en verwacht dat de ripple koers in 2006, 20 tot 400 dollar zal stijgen op de korte, termijn verwacht hij, echter, ik, spreek, ik, cps, naar, 9, dollarcent van zo, even kijken naar Technische analyse en van aan de joint en waarom hij dat denkt ripple prijs kan tegen 2030 15 dollar bereiken zeer optimistisch over de toekomst van xrp en het ben ik, ook zo voorspel hij onlangs dat hem in 2026, 400 dollar, waard, zou, kunnen, zijn, er, zei, het Volgende en zou een, overtuigende technisch argument, kunnen worden, gemaakt dat, xrp, erg, zonder 2000 jaar, 2006, 20 ongeveer, 400 dollar, waard, zou, kunnen, zijn, het, stukje, er zo is niet.

Echt overtuigend, natuurlijk, geen, grap, er, komt, waarschijnlijk, waarschijnlijk, ook niet overtuigend, eerste, koersval, op de korte termijn. En ze goede kansen tcp, zal, dalen, naar bereik van 13 cent die 13 cent, denk ik ook dat de dik in zit, tot 9 cent als waarschijnlijke zonder gaan. We zo naar kijken maar ik denk dat het daarna zal herstellen het is veel denk en verwacht en natuurlijk niemand weet het zeker maar, het stukje, er, zou, een, overtuigend, technisch argument, kunnen worden, gemaakt dat, kan natuurlijk, bij elk bij elk crypto currency gebeuren, en we zeggen Na 400 er gehad geen idee volg de panel van vijf analisten van final punt com, zouden waarvan, ik zei peter de 22 met meer dan 200, 60 kunnen stijgen tot twee punt bij, je 50 eind december dit. Jaar dat is waarschijnlijk, jou mocht rimpel de zaak. Tegen s is ie echt een, verliezer van xp zwaar maar paar zware mannen krijgen hun voorspelling voor ik cp werd samengevat door de volgende. Verklaring dit is hele interessante het panel schat dat de waarde bla bla niet analisten zijn alle analisten zijn positief goed dit is niet. Echt heel erg veel zeggend, we gaan gewoon kijken naar de char en wat zegt de charge. Van xrp dit is de wheatley chart of bits, zijn bits, stem geeft, vervolgens, nog altijd de meeste prijs data heel, prettig werken is natuurlijk. Als je een technische analyse wil maken wat, je nu ziet is dat. We op een bepaald support level.

Zitten dus die zou, je misschien een, kleine zonen kunnen tekenen maar, het inge van dit level met hier in 2017 de boer, markt, enorme resistance, voordat hij, echt opsteeg. We daarna heel lang, support gehad, op dit level en het level is voor manning punt 30 cent, hier op psychologisch getal ondergedoken view these is een. Schat, daarop, uiteindelijk, overheen, weer supporters. Het is een, heel, erg, sterk level en ziet ook nu. We zijn naar ingedikt veel koper, ze zo, zijn er direct writer schoten en momenteel is wever rond, het level, maar wat, gebeurt, er, als. We dat level, wel, breken dan zo dat level, wel breken dan krijg, je hier en nu kunnen. We de hierin zetten het volgende level en dat wij voor is 12 punt 7 cent dus laten we zijn geen hier tussen de 12 en 13 cent 12 en 14 cent, zit de volgende zone. Dus mochten we inderdaad breken of mocht ik cp de rechtszaak verliezen dan is dat, is een level, om, naar te kijken, om heeft? U in schalen voor long posities en als ze de daarvoor, breken kun, je natuurlijk altijd kijken, als, je een soort reden bent ook voor een, mogelijke sjoerd, retie, je naar, het volgende level to vooralsnog zou niet te veel actie nemen, als je in xp gelooft voor de Lange termijn kun, je altijd natuurlijk in schalen middels deze, aan, methode, dus, wat, ze, wat, je kan doen houden. We deze support en gaan we weer richting de website dan kunnen natuurlijk gaan kijken naar welke levels de interessant, zijn, om naar te gaan, kijken, om eventueel, provincies te nemen, om, weer short te gaan en dat is hier level van nou, zeg om me naar, bij, 60.

65 cent wat een heel grote, the sith is level gaat, worden dus, als, het, eerstvolgende tape of het level. Kant, ik altijd meer in inzoomen, om op de korte, termijn wat, meer, profetie te nemen, je hebt die, je die 40 cent, die er, nog tussen zit of algemeen respecteert xrp wel de hele getallen dus de 40 cent bij 40 en de 50, zijn dat, zijn, vaak Maar ik slaap een, goede, punten, om prof, iets te, nemen, om short te gaan en cetera en dan het laatste bericht, dus ja, die vel, oostblok changes and to replace swift. Rusland is natuurlijk van het, schrift netwerk af gegooid dus internationale betalingen ging in amper, tot heel, slecht meer, wat doet rusland rusland die in je denkt dit en die. Gaat van over op een, eigen systeem en eigenlijk hebben ze een, soort, xrp vervanger gemaakt die 100.000 de transacties per seconde, kan aan kan het heet cells, dus mocht, willen, opzoeken, het deed zelfs is dus door. Russische programmeurs ontwikkeld en wat het toffer hier ook aan is, is dat. Andere landen in hun eigen kennis die kunnen betalen en rusland dit in een. Roubos terugkrijgen want dat. Ze het kunnen zie die wordt gebruikt op dit netwerk alleen maar sterker voor de roebel waarvan iedereen had gezegd te worden en dan niets meer maar het rusland sancties de robot juist alleen maar gaan stijgen en daarnaast heeft rusland is een. Systeem ontwikkeld wat voor hun weer werkt op de blockchain en dus laten.

We zien wat voor mogelijkheden blokje in heeft ik ben best wel ik zei dat, nog, steeds, voor extra p, ik denk dat, je daar mooie winsten op, kan gaan maken ben niet zozeer ik zou het voor projectx, ap maar weer voor de voor de winst mogelijkheden die Hierin zitten goed dat was het voor deze video ik, hoop dat, je een, tof vond, als het zo is een. Lijk hem even mee niet geabonneerd overweeg het, even vind ik toch ben ik, je dankbaar voor rode knop, hieronder plaatsen reactie onder de video misschien met de onderwerping van de video gezien een, hoop ik dat ik, je weer terug zie in de volgende adios. Alright dat was het voor deze video weer en ik wil, je nu nog op de hoogte, brengen van een, hele toffe site yo die momenteel, uit, gaat, komen waarin, je kan deelnemen de eindshow is over mensen en het countert eigenlijk alles een, beetje van wat, dingen gaan Mis, je hebt nu die play to learn trend eigenlijk in de crypto en ft wereld dus spelletje spelen achter, je computer zitten om te verdienen en wat zijn nu doen is dus sporten actief zijn hardlopen kickboksen, en dan kun, je aan de hand, daarvan tokens verdienen de Men ziet ook een, kun, je mee verdienen en dat kun, je natuurlijk uur om lang, te zetten in geld dus, ik ben nu, echt ik, zou, het voor, ik, vind het super tof idee en vandaar nu is nu ook eventjes, jouw, daarvan op de hoogte brengen wat.

Je hier kan zien is de simpele gewoon de website. Dat is men, zie punt, dat, punt, o nee, o nee take various activities and game. Jullie woord voor, je visco body movement, zo, wat, ze, hier, gedaan hebben is bijvoorbeeld. Als je kickboks te krijgen zoals, je hier, kan zien onderaan drie keer men, ziet, ook, een earnings, dus wat, je doet hij is zon. Keer 3 en dat krijgen aan in tokens uitgekeerd met hardlopen bijvoorbeeld is de keer. 088 dus is gebaseerd op wat, je doet in de oudheid kregen dus in total balance, keur gewoon zien in de app die, je moet downloaden daarvoor wel hoeveel, je hebt verdiend en dat kun, je weer om laten zetten in of bitcoin of use city of whatever je Ook wil en dan kun, je er gewoon uit laten betalen, naar ja, wat, je doet dus, als, je nu al iemand bent die veel aan hardlopen is of veel aan sporten is gebruik dan zon app en verdien daarmee dat de stof, als, je dat, zou willen dan Kun, je daar natuurlijk aan meedoen de ethiek oh die is binnenkort kunnen we zien optie, defy in vijf. Dagen is de ai gio dus. Dat is kijken de 27e en de kun, je aan mijn deelnemen dus dat doe, je op launchpad punten see the vibrant vind ik heb de link is ook in de beschrijving staan er gewoon op klikken weer meedoen meer over lezen, et cetera, dus een super interessant met, Die echt, erbij, daarnaast, hun percerin kan kan stops working ordening at bureau, dimensie tokens, iets wat heel, veel mensen, om mij, heen, doen, ik, zelf deed het, ook, niet meer, manier van als, je telefoon op zak hebt zet die app, aan, als, je stappen gaat zetten dan Kun, je daar dus die men, ziet ook, een, mee verdienen en over die.

Je de schipper geld met wat, je normaal al aan doen was of misschien motiveert dat. Je juist zo en dat is ook. Hun doel, om, uiteindelijk actief te gaan ze om is 8 ik. Op peter van aan te komen want je kan de serieus leuk mee verdienen nou het is wel. Zonder cheaten want ze, hebben een heel, systeem ingebouwd waarbij, je wel moet laten zien dat jij, het, echt ben die. Dit dan doen is en dat. Je echt bezig bent dus dat nu eens in combinatie met crypto en met en effectief uitgeven die, je kan kopen en die men, ziet ook een is eigenlijk, dus hier de stepping up de game want moved to earn, is, was noemen in plaats van play. Te hun is dus de bijgekomen is net nieuwe nele space en zijn pas dit toe op een, hele toffe, manier, middels een, app en dat, je kan verdienen dus doe er simpelweg te gaan, bewegen dus, wat ze willen doen is mensen weer fit krijgen zoals, je kan Zien steps tender, bij zijn is de b snaar voor de participants will be able to earn to de platform alle des nieuwen is een. Mens inf die in de app te bieden in learning hoe. Je boards, je moet er wel wat voor doen in limburg, nu dit, artikel, kun, je alles lezen, als, je er interessant vindt nogmaals die link, vind, je onder de beschrijving in europa map, staan er wat, interessante dingen zoals bijvoorbeeld ook in samenwerking met fitbit, iemand, schreef, fitbit, Smartwatches weg wat, ook voelen in de grey de boor is dus.

Je kan een, fitbit gebruiken in combinatie met dimensie app, dus stappen bewegen die is fitbit registreert komen ook in de app te staan dus dat stop nog niet perse, je telefoon mee te nemen hoe kun.

https://www.youtube.com/watch?v=bJLtZ_hmVv4