We gaan kijken naar dit artikel gaan kijken, naar, een, stukje char natuurlijk, ik er vier in big macs en twee belangrijke artikelen die ik met, je wil doornemen dat en meer dus in deze video Muziek eet word, toch, eens, kijken, naar, weer, een, nieuwe, video mijn naam Is corn en vast, je nieuw bent op dit kanaal alleen natuurlijke welkom op dit kanaal ik deel hier eigenlijk alles omtrent kip toe kunnen ciss en danny de wereld daar omheen dus vind, je de toog cryptogeld hier met minuto tutorials nieuws op de hoogte blijven en je Bent niet geabonneerd dit, kanaal overweeg dan, even om te, abonneren ben ik een, niveau heel, erg, dankbaar voor dat doet zeker in deze periode helpt, op, mijn, kanaal, weer, een, beetje groeien en like effe deze video als, je dit soort nieuws updates, ook tof vind of nieuws Ketel markt op deze het setra dat, we zeggen hebben een, duidelijke gewoon direct lekker, mijn scherm in een, als heel, even kort beginnen instagram, als, je instagram app is de enige juiste instagram hen over mij het koning, martial, zonder, dubbele, streepjes zonder de beul letters het, claimen Van het linkje vind, je ook onder de video ik doe ja content over mijn leven hier in spanje, kunt, ook content, een giveaway is zoals dat, je toch lijkt geef me naar, hun volle, oer, het artikel, waar ik over sprak de bodem is binnenoor de bodem is Een ik heb dit artikel vertaalden sommige, dingen, zullen, wellicht, wat, raar, klinken, maar, waarschijnlijk snap, je het wel jim cramer van cnbc zegt dat crypto geen echte waarde heeft, turbo althans niet alle cadeau met manier, homegym grammar heeft, zijn sentiment over keten opnieuw veranderd en voorspeld dat Totale mark applicatie, om de een, biljoen zal, dalen, omdat, er, geen echte waarde is en dit is een.

Man die eigenlijk, elke, dag staat, ie, op, een, onbepaald, hij weer, wat zijn sentiment is over crypto democrazy demon, weg van andere keer vind dit allemaal onzin en toch krijg, je elke keer podium en dat is precies. Omdat hij die dingen route telkens en altijd het tegenovergestelde gebeurt dus investeerders team en vertrouwen die gaan de mist in nou gezien zijn staat van dienst geloven sommige in de ketel gemeenschap dat de markt, bodem mogelijk heb bereikt, eens naar dat cnbc coast, jim grammar zei, dat Er geen echte waarde in kit er was en voorspelde dat de markt, verder zou dalen dat is de reden waarom mensen denken dat de bodem nu in is kramer staat bekend, om, het geven van ze hebben leg is expertise. Als de gastheer van cnbc smet, money maar heeft de reputatie opgebouwd in een, crypto gemeenschap voor het geven van aandelen en crypto tips die over het algemeen niet goed uitkomen of er tegenovergestelde van zijn voorspelling zijn voorspellingen zijn samen met haat liefdeverhouding met crypto zijn de afgelopen, Jaren een populaire minor de onderlinge gemeenschap, je zie, je ook crypto realy docenten beinvloeding, mijn van drie tryin to my journey and why should it stappen dondarrion theres, no real value, rss james grime, crypto, wordt een, alpha asset en heeft ie zo to you make up en Deze gassen reageert daarmee ook met kip toe berm akkertjes en dit is het. Enige humor in en dat is best wel lekker zo op de vroege morgen kamer verscheen op 5 juli een segment.

Nou dit is een precies in die, tweet wat, ik wat, ik, je net voorlas hij zegt ook hoe voor bedrijven van cm ik mijn fiets redden redden redden hij is natuurlijk bezig of heeft celcius ook gered procent mengt mijn, friet van ftx de zie, over een, f, Directie probeert die bedrijven te redden en opmerkingen staan in schril contrast met, slechts twee, maanden eerder dus, wat, ik, aan het begin zei, je toen kramer, enthousiast verklaar dat hij een gelovige was in etm en dat, je nabije toekomst gemakkelijk 35, tot 40 procent rendement op, je Investering zou kunnen behalen, deze, voorspelling deed, zich, voor, toen ether, etm met geprijsd op, ongeveer 3000 dollar en de prijs is sindsdien met 62 procent gedaald hier zegt, hij, ook, omdat, het jim cream in deze video en deze nieuwe aflevering zou, je dat heet eryie met 40 Procent kost eigen regio, deze gastro met hoe, je haar, zo de rest, kan, je zou lezen tijdens het segment, ging, kramen, ook acht en ethisch aan dus, alle, vriespunt em of racen leuk en erg tom liep, ermee zijn heel, groot, deel van en heeft is, is natuurlijk Onzin heel, veel investeerders zijn, er, minder mist, ingegaan maar, ik, vind, niet dat, je alles over een kam hoeft te scheren wil, je nou meer leren over crypto currencies, kun, je altijd aanmelden ik, heb 13 juli en gratis crypto training in deze, crypte training, ga ik, je Leren wat ik in deze periode doe onvermogen te worden over een aantal jaren want dit is echte periode omdat aan te gaan pakken daarnaast leer ik een, nieuwe training, strategie die ik, kan gebruiken in de boel in de berm market dus, je krijgt voor de lange termijn En voor de korte termijn een, goede strategie en ik leer, je dus wat, je kan gaan doen in deze periode link, vind, je onderaan voor school 13, juli om 8 uur s, avonds, als, reactie, op de tips, van kramer, zijn gebruikersaccount, zoals de infer screamer ipf op.

Twitter ontstaan ook mooi die heeft inmiddels 260 1800 volgers en heeft recentelijk gezien dat de aandelenkoersen ford en mike met 15 de muziek de zeven procent stuk daalde sinds kramer, aanraden te kopen, dus telkens als die kramer of the grammar hoe, je dat, uitspreekt iets echt gebeurd Tegen hoge het tegenovergestelde kamerkoor bitcoin voor het eerst in december 2020, tijdens de berman in juni, vorig jaar, verklaarde, kramen, dat, hij, als een, big or had verkocht en zijn dat de prijs om structureel redenen niet omhoog houdt vier maanden, later steeg de prijs van bitcoin, als Hij maar, je van 69 duizend dollar een, andere opmerkelijke, tip van plaats in augustus 2001 en 2010 kwamen verspeelde, om koolmees, aandelen koning te kopen omdat het goedkoop was voor, ongeveer, 240 dollar op moment van schrijven, kost coin volgens yahoo, finance van je 50 punt 41 dollar. Dus telkens als deze kremer iets rookt, gebeurt, daar, precies, tegenovergestelde dus, het zou, niet positief zijn voor de keer de markt want er zou de bodem dus in zijn volgens deze kerel jij zijn, wil ik, even korte tijd nemen voor dit punt kon de spons van deze. Video ik zeggen elke keer verkeerd die wil automatisch, bitcoin zeggen maar het is dit punt com, interessante naam het is een. Volledig, crypt, kunnen, ze, uitwisseling, spin off van matrixx poort tot in 2019, is gericht. Als crypto bank met een waarde van 1 miljard in 2021 en qua handelsvolume is het zelfs in de top 3 van de optiemarkt en nummer twee precies te zijn in bitcoin een imperium het is een.

Onwijs toegewijde extreem zat dus telkens aan het vernieuwen is nieuwe producten ook toevoegt nieuwe dokus toevoegt daarnaast een van de snelst groeiende en opkomende klikt op platforms is die. Ook edo opties aan met iets wat, je eigenlijk niet of niet veel beurs aantreft interessanters windsant, vindt lage, kosten het is een. Betrouwbaar bedrijf en ze doen ook heel, veel, aan, veiligheid, ze, hebben verder een top liquiditeit is een. Hefboomwerking van 50 ex met futures en 10. Ex mijn opties altijd interessant daarnaast eerste klas beveiliging die wordt gewaarborgd ook door, geval geavanceerde maar, waarin fris infrastructuur van cactus kusten die goed. Dat is dan niet zo interessant binnenkom is ook. Volledig compatible met aygo s en android kon doen met de app waar ze veel waarde aan hechten, wat, je hier kan zien is als. Je naar boven gaat, je kan treden op spot dus, dat, je draag een, beetje uit zoals laten. We zeggen waar, je bidt maar dan met andere kleuren en je het viooltje training, ook ziet de eigenlijk een beetje het zit eigenlijk precies hetzelfde uit waarin, je je kan kiezen kroos martin 50 ex daarnaast optie trading en optie training, zien dus, niet heel, erg, veel, optie, Trainingen die hier doe, ik, zelf, niet mochten optie training, interessant vinden is dit punt com, misschien een, leuke, tekst, eens, voor, jou, om dit te checken verder heb, je nog dit punt kon lang, langst de mobile beest fix episch producten, je dus 30 aeduans, je kan zelfs Voor acht dagen lang, 80 fbi, krijgen ik, weet niet of dat, goed gaat, het nu gezien met meerdere keren te kunnen ze is maar gooit vooraf dagen keer weer besluit, om het risico te nemen omdat er op te zetten en dan nog, als laatste, je hebt ook Theorie managing market making story 3 oftewel, er een, wat, je eigenlijk kan doen is een.

Dingen bepaalde dingen volgen die. Je bol het herbalanceren en daar op die manier winst en meemaken tof om, uitchecken, dit punt kom check de link is in de beschrijving. Nou wat is mijn, kijk hierop is sowieso. Hebben natuurlijk, als, vanuit zomer die channel nieuwe hierop hadden getekend een, paar dagen terug deze is vanaf de top. In november en eigenlijk sindsdien zitten, we in deze down tent binnen dit channel en wat, je het ook ziet gebeuren de afgelopen maanden is we maken een lodge in dit geval is de valling reeds en we breken uit naar beneden vervolgens zijn. We weer falling reeds en hun breken weer met heel, veel volume, toost uit naar beneden veel eq beestjes vinden, plaats ben ik, zijn ding en telkens van alle we naar beneden nou, je ziet ook die middenlijn hier lopen van channel en hoofd algemeen wordt die middenlijn ook Goed gerespecteerd dus, je ziet hier zie, je master boord van veren en hier zien. We als resistance, regeren resistance support, nou hier kwam er de op en toen maakten. We weer een wedge en toen brak word er dwars doorheen en momenteel zitten we dus weer in een. Nou dit is weer een, wedge van ik, heb hem liever de vier uur deze zien, wat duidelijker is het. Er weer in en wees dus de vraag is gaan. We hier weer met veel volume, uitbreken natuurlijke, je snel en tucker bepalen, even bezig dus, je de target op en waar komen uit, als er ongeveer hier ergens uitbreken is het target van die 13.

000 dollar maar op dit kanaal al elke keer over praten ik denk dat Nog steeds dat 13.000 dollar de bodem is maar ik wil geen, jean pierre wie worden en roepen dat zo is het, is gewoon afwachten en kijken wat, bitcoin nu momenteel gaat doen het, kan ook zo zijn dat de eindelijk een, keer diep trend, gaan doorzetten en naar Boven uitbreken en dan vervolgens het target gaan halen van 26.000 dollar nou dan zou, je zeggen eerste echte grote reese is gebied wat. We tegenkomen is 30.000 dollar dus daar kunnen, we dan nog alleen door, sta, je gaan mochten, we hier echt uitbreken met veel volume, dan nog altijd, komen, niet toen wonen en mee tegen en niet vaker resistance, zeker op de daily ook dus dat is kijken maar, als, Ze dan nog gaan uitzoeken in the channel zet hem, even op de daily zie, je ook als nog lezen. We plaatsen de tiger aan de onderkant nou dan zie, je dat. We de bodem van een channel niet bereiken dus. We komen rond de 13.500 uit als ze dit target als dit argument uitspeelt en we breken naar beneden uit min 10500 maar daarnaast hebben natuurlijk ook nog de bodem van dit channel wat, als support fungeert en waar. We vaker op terug zijn gekomen, als. We uitzoomen hier precies op de bodem precies op de bodem dus het zou kunnen dat, er, nog verder door. Zakken en dan is het target. Ergens rond de zou zeggen dat.

U hier, ergens bodem raken rond de negen, duizend dollar 9000. A 10.000 dollar het is afwachten. Tot er momenteel gaan doen het is wachten om, meer, structuur, ook nog in de markt en dan kijken breken naar boven uit bij dit bij deze, mas of breken naar beneden uit en ja, dan kun, je de richting van uitbraak bepaalt natuurlijk waar. We naartoe gaan wat de target deze en pas natuurlijk ook op in deze markten met fakeouts het kasteel, ook, zo kunnen zijn dat, er, een, soort, squeezie, gaan, krijgen, dus, dat, betekent, dat, hier, een, short film iq, dit, gaan, worden op het moment dat de uitbleken naar Boven en dat we een hele snelle beweging omhoog gaan krijgen richting die 30.000 en dat is dus het spoort van dit kanaal dat, zou ook een, mogelijkheid kunnen zijn want wat. Je hier natuurlijk ziet het verkopen en nieuwe creaties van een. Positie is allemaal en hier ook zelf verhaal gebeurt natuurlijk ook in peuter en smet shirts die geliquideerd worden en die. Bij moeten kopen en in prijs omhoog drijven dus het kan ook de andere kant, op werken goed het is gewoon goed blijven, monitoren, voor bitcoin dat is mijn kijk op deze dorp momenteel waaruit. We gaan en ik het ov ringlet in excisie dat hij, op 8 niestadt stond heel, even op 19 maar het lijkt dus, wel, om meer richting de 3, te gaan lopen althans haar loopt dus op, ik, kijk, ik, graag, naar de jaar, dan zie, je de goede Traint en we zitten inderdaad nu rond de 18, 19 en het is alleen maar positiever, als, je de greet omhoog ziet gaan mensen zijn weer kon van het, ondergang kopen zit er natuurlijk nu heel lang, moeten wereld, hetzelfde, punt, sinds 13 juni eigenlijk zitten, om dit punt.

En het is alweer bijna een, maand, dus ja de veer is al. Wat weg was ook een heel erg mat moment dat. We naar beneden uitbreken zal meer op 8 waarschijnlijk gaan zien klein stukje van crypte, insider zou, je hoofd koel experts, stellen wat, je moet doen. In een bear market je kan het hele artikel gaat lezen mogen interessant vind is dit class nooit analisten hebben de bear market goed geanalyseerd en hebben hun bevindingen eerder deze maand in de video beschreven en zoals bitcoin punt com, alle, als eerste, rapporteerde, hier, kwamen zij, tot De conclusie dat bitcoin vaker in een permanent met, ongeveer 80 procent daalde voordat deze de bodem is te bereiken gaan we kijken 80 vanaf de top verkeken moeten. We deze hebben de top hier 75. 70 80 hier is 80 procent na de 80, om wat, voor getal komen uit die 13.500 dus het zelf target als de als. We naar beneden uitbreken bij, je dit huidige patroon zitten met een, patroon tegen, the resistance aan hier ook naar ministers van patroon zelf dus, als, je nou, hey uitbreek er is het kans groot dat 13.000 halen dat dat de bodem is een. Al gang zeker meer in schaal, als, ik nu, wil, doen, doe ik al veel maar dat is dus de mogelijkheid voor bitcoin dat 13.000 nog steeds de bodem is en dat er nog steeds meer pijn. Om de markt is dan hem en de laatste en in synscan.

Waarvoor ik, je wil waarschuwen ik hoop dat de miss feely de niet intrappen krijgt toch een, voor regelmatig berichtjes met vraag of het echt is of niet nou hier pennywise crypto stelende malware verspreidt zich via youtube, artikel samengevat, ze, vraag, hier, omheen van de software, te downloaden Doe, je dit kunnen ze in je extensies op uw browser kunnen, ze, je al je gegevens delen, je wachtwoord et cetera, voordat, je met een mask inventum, al dat, alles kunnen, ze dan zien stelen nou, hun eigen keer toe alle, stuur een, je ziet het nooit, meer Terug was gewoon om, voor scams, ook voor, scam, accounts, mensen, die, vragen, vanuit, mij, dus een nep account vanuit mijn vragen, we stuur 2000 dollar en ik kom ik nemen en ik reed voor, je en krijg je erin moment op en wat, je dan vaak ziet is Dat als mensen doen door, moest naar, een, saaie toe dat is dien. Je zei dat, bedrag, staan, ze, zien, telkens, meer waard worden wat onzin is dat, is helemaal niet waar en de vervolgens midden zit er af halen en dan zeggen de personen erachter stort dit er op en dan kun, je het allemaal er af halen, persoonlijk stoort dat Erop is nog meer geld kwijt en zit en ik me van terug was toch ook heel, veel scams, maar het is allemaal heel, veel heel, obvious, je moet dat gewoon kunnen zien ik zal nooit vragen aan iemand, als eerste sowieso is ook, nooit iemand die me nooit.

Op youtube vragen om te investeren of weet ik veel wat doe ik niet goed dit was het voor deze video ik, hoop dat, je hem toch vond, like hem dan.

https://www.youtube.com/watch?v=ZW1kWMOnpnw