We de crypte bot bespreken die ik nu gebruik Muziek hij tof dat, je kijkt naar weer een nieuwe video mijn naam is konijn en vast. Je nieuw bent op dit kanaal dit kan die ook alles, komt, rent crypto kunnen ciss maar dan ook echt alles, descriptor treden. Lange termijn investeren ik het er nieuws, maar, ook, dit soort video is het puur en alleen omdat jullie dat tof vonden en daarna vroeg ook dus, ik, dacht, waarom niet even een crypto bot, video maken wanneer voor uitzoeken hoe dat in zn, werk, gaat, ze, jullie, daar, Ook mee aan de slag kunnen gaan, als, je dat natuurlijk zou willen is als. Je dat of in en je pen nog niet geabonneerd op dit, kanaal, abonneer dan, even nummers, je zult, crypto videos, gewoon een, keer gewoon niet en, like en deel de video, even met familie en vrienden dat is goed, voor, het, algoritme doet me video, het, wat, beter Zou ik in je van heel, erg waarderen laat me ook. Even weten heb jij ervaring met crypto bot of mijn andere bots en zo ja, hoe en waarom deze ervaringen of misschien heb. Je ervaring met deze crypte bot, clap, hey team en heb, je daar wat over te vertellen over te melden. Let me know want vooralsnog ziet het er goed uit en werkt ook vrij makkelijk, alright laten we gewoon lekker de content in duiken en dat is hier. Beginnen met nou sowieso in dit is het platform.

Dit is de voorkant heb ik heb het linkje daarvan staat onder de video of je ermee aan de slag willen kan gewoon gratis want je kan hirarchie account kan je zet de demo modus aan en ik krijg gewoon nepgeld keer daar mee gaan spelen en gaan proberen Dus je die, je clap het is volgens mij ook, gewoon een, extreems, als ik hier op klik, je kan hier gewoon jezelf ook handelen, als, je dat, zou willen nou doe ik kan me niet uiteraard ik, heb, gewoon eigen ex change, ik veel, gebruik, ftx, gebruik, ik, Dit niet voor ik gebruik het wel voor, bots, omdat, dit, nogal een, goede bot, schijnt te zijn, ik, weet verder, niet echt hoe goed die nou precies werkt want nogmaals, ik heb, je niet heel lang, mee getest zoals, je nu kan zien staat die 32 zijn top Vijf procent in de min hij loopt al een uur en 16 minuten dus ik zal moeten gaan tweak en met de instellingen want je kan hier die dieren die glitch levels, kan je instellen, je kan allerlei verschillende dingen aanpassen en daarom is het wel goed om te Starten met demo modus alleen, ik ben zo, eigenwijs om te, zeggen ik doe het gewoon digi direct met, echt geld ik heb pijn in staan gekoppeld stond, nog, iets van 500 dollar op, wat ik niet over had gezet naar ftx dus ik, dacht, ik, ga daar, gewoon Een beetje mee spelen, nou allereerst, even laten zien hoe, je dan parijs aan koppelt hier heb, je dan uitwisseling staan dan zeg, je dus finance, je wil bijna is koppelen dus dan klik, je nou vervolgens een, staat, hieronder koppel bias later dan het, snel, voor, mij, staat Dat nu niet maar de stad bij jou dan koppel by dus daar klik, je op en vervolgens moet, je je api en je secret sleutel moet, je ingeven nou ik zal laten zien hoe je die maakt, je kan over als ook futures treden met deze bot hier.

Even kijken pijn en future zoals, je hier ziet dus dat, is ook wel vet, heb, ik, ook nog, niet getest laat me weten, als, je zou willen dat, ik een, nog een video over maken met met, resultaten eventueel, testen dan doe ik dat van over een, paar Weken gerlach die pot, gewoon lekker aan staan en vaak aan beetje mee een close as waren goed, je gaat naar een, pan en en vervolgens naar, je account hier naar, je poppetje en dan zeg, je hier epa en management, daar klik, je dus op ebay en management En als het goed is denk ik, als, je nog niet eerder zoiets heb gedaan heb, je nog geen epia, je kies staan dus echt gewoon create epia, je dus daar klik, je op owner in je noemt hem bijvoorbeeld kip of training bot door, jullie zo, omdat ik, Anders in de war, raakt met deze dan zeg, je create epa in nauwe dan moet, je email, verificatiecode en authentiek een de code, invullen doe, je dat vervolgens krijg, je je je chi en je chirurgie of geheime sleutel en die zul, je dan in bij, een, clap, Als je hier gaat koppelen die, ep jij weet of dat hier kan laten zien denk het niet eerlijk gezegd maar gewoon die vul, je dan in die, twee sleutels en dan kun, je ermee aan de slag gaan soms staat en dat hij niet goed werkt dan kun. Je nog en het rustig is in meines doen en dan kun, je hier moet, je nog en inbouwspot training in een bos, futures die, moet, je aan zetten anders kan, clap, jouw buyer kou, niet gebruiken ik zou, wel, adviseren, om een, excuus te gebruiken of in ieder Geval iets te gebruiken waar net zoals nu wat, ik, ook, doe, maar, een, beetje, geld, op, staat, waar, je mien erg in om het te verliezen want het, is wel een, grote, risico, ik ben met een, voor, nek, spot een, keer negen, duizend euro verloren geschoren dat Ik nooit meer een bot, aan zo, raken lang, dacht waarom, niet het trok, mijn, interesse, ik, ga het gewoon proberen maar in de val ga ik nu niet 10.

000 euro heeft zij dus als ik toen had gedaan maar nu gewoon rustig met 500 en ik ga kijken Hoe dat werkt of het werk en als het niks is dan. Jammer ik was van over zelfs vergeten dat het geld hier op stond dat, ik, ga eens, even kijken of dan op zon mooi bedrag om in de fout gaan gebruiken zo doe, je je epia ik hier dan koppelen met bit cap en dan staat eigenlijk gewoon bijna Zie, je gekoppeld dan heb, je man, nou dan kan, je kiezen voor strategien de s, bot en de classic bot en een, combo bod, nou ja de s, boot schijnt de beste te zijn, hoogste rendement de snelste, bod dus, uiteraard, heb ik die. Als is geparkeerde class in bot dan moet, je dezelfde orders, continu plaatsen als in de basis, valuta en de valuta weer maar, je tegen kreet en heb telecom bot future, but you zingen, bouw, voor, combo wifi en de glitch. Cheddar cheese is een beet aversie dit lijkt er meer op voor de langere termijn dat die. Je helpt met kree de of iets dergelijks aan ziener dga bij staat daardoor vinden niet over iets zeggen nou heb, je uitwisseling by neus en dan moet, je een paar kiezen hoe kies, je een paar moet kun, je gewoon allemaal kiezen die je op mijn s. Vindt of ik kan niet naar beneden gaan en zie hier welke back test het zijn in de maand zijn hoge percentage dus die meeste rendement opleveren de logischerwijs heb ik de bovenste gekozen dat was net rena.

Dat is nu dus koor en maar in geval kies ik, er n en dan ga ik daar gewoon niet training bot is opzetten, om te kijken hoe dat dan werkt dus op die manier om dat gedaan en ben ik. Nu re aantreden met een, lab 123 dollarcent. In de min maar als ik hier gaan kijken en dan heeft hij nog geen enkele treedt gesloten en staan de alamo had reeds openen of die. Moet gaan pakken dus heel, veel, acties te manier, gebeurt moet gewoon wat geduld hebben zeker met bots en niet verwacht dat. Je honderden euros had verdienen zeker niet als, je 400 euro of vier honderd dollar inzet natuurlijk hoe hoger, je bedrag dat, je inlegt hoe meer rendement kanalen maar ook, hoe meer, ik, kan verliezen, dus ik, ga eerst eens kijken met dit, bedrag hoe, het, werkt, maar, jij, Kan natuurlijk ook gewoon, als, je ook zou willen kijken hoe het werkt bij, aan, kan gaan demo modus kiezen en ik weer de homo gewoon mee aan de slag gaan zonder risico te lopen dus dat, zeker een, aanrader, als, je ook op zoek was naar een bot Vind ik altijd prettig, als je die optie terwijl na je training, op optie die aan, kan zetten en dan verschuift het raster mee mee omhoog, je kan training down, ok, naar beneden bij stellen want wat. Je doet is eigenlijk, je kan de laat zien dan klik, je hem ook meteen nieuwe krijg, je een training, er een is die.

Je kan stellen groene is de kookzone koop zonder in wil stellen en rood wil, je instellen als verkoop zone nou, je ziet hier dat die perfect tussen range straight deze oren en dus, je kan hem gewoon op de eu resistance, zetten en deze om de support zetten En dan gaat hij gewoon in dit gebied gaat ie bot, dan werken komt en buiten dit gebied werkt niet meer zet, je trailing op aan dan verschuift het gebied mijn jas die. Omhoog gaat dus dan blijft die trainen dat, je training, jouw naam doet die hetzelfde alleen dan naar beneden steekproef het kan, je per stage instellen waar, je t profeet, we hebben van hoeveel procent, je sowieso de uit wil stop verlies eigenlijk precies hetzelfde dus, zo, stel, je Deze bot simpel in je hebt ook great levels die. Kun, je instellen met een, maximaal 180 hoe hoger de glitch levels. Hoe meer orders die gaat plaatsen, maar dan heb, je ook een, hoger startkapitaal nodig dus zeg ik wil team te, beginnen glitch levels, maak die, minder traits, heb, je ook heel, weinig de startkapitaal nodig zoals, je hier ziet en dat is het eigenlijk, wel, zon, beetje naar, Je kan ingangen spelen met prijs en met dat, soort dingetjes kijk gewoon men niet demoversie, hoe dat, werkt, ik, nogmaals, ik, weet, nu ongeveer hoe die, werkt, niet, helemaal, perfect nog, ik, ga gewoon eens kijken, hoe dik, loopt, kan dit een, tijdje, aan, laten, staan, misschien, zal, Ik nog wat, geld op, om nico en mee te pakken aangezien die koor en beter bright vindt zien dan deze array you with the tea die ik had is toch wat in een meer in een, app trend, vind ik, lastig, om dan die training range te bepalen.

Als in the ardennes erin zetten zie, je dus dat je die prachtig er eentje waar, je terug hier kan gaan trainen dus ik denk dat ik zo of deze uit gaan zetten, en even veranderen naar oor en of misschien wel meer geld op eines, ga zetten maar. Dat is dus even pitch cap volgens mij ook, als ik het zo uitleg is het toch vrij simpel, om te snappen misschien de eerste, keer 4 lastig zou best wel kunnen kijk de video, overal, nog, een, keer, ga ook, vooral spelen want met, die demoversie natuurlijk, want Als je er mee aan de slag gaat en in de praktijk leer, je altijd meer dan alleen die video kijken bit gag heeft zelf ook een youtube, kanaal, waar, ze ook instructies online hebben, staan dus, je kan ook gewoon zoeken op wit, scherm, als, je dat zou Willen nogmaals maak gewoon naar account aan de link in de beschrijving kun, je twee weken die demoversie proberen dit knick cup hiermee weet wel tof dan schuif, je een pro bent ik heb een, probleem kun, je deze welke plensde allemaal zijn, ik, heb, een, probleem, kozen, nou, Dat is dus 110 per maand maar, je kan ook zeggen voor iphones dus uitgebreide, functies, automatisch, een, arbitrage of basic.

https://www.youtube.com/watch?v=pc6cGXBX4Wo